Author Topic: Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co  (Read 5118 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline oldshooterman

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #15 on: 13 October 2023, 17:46 »
Pentru americani Israelul are prioritate fata de oricine altcineva. Smenul din zona aia e mult mai important decat cel din Ucraina.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #16 on: 17 October 2023, 21:49 »
Pentru americani Israelul are prioritate fata de oricine altcineva. Smenul din zona aia e mult mai important decat cel din Ucraina.
S-a cam fasait si cu contraofensiva israeliana in Gaza.
Initial, Biden le daduse unda verde, Bibi pregatise 300,000 de soldati, ultimatumul pana sambata seara la 20:00, apoi ras tot ce era palestinian.Dar...............

.........cand au observat ca Iranul a inceput sa ameninte cu interventie directa, cand in Irak sunt 60% siiti si militii irakiene pro-Iran, cand Egiptul special a interzis accesul refugiatilor palestinieni si straini, cand Siria, Liban si Hezbbolah au inceput sa se mobilizeze, dar si mai grav, de cand Arabia Saudita, Qatar si UAE au amenintat ca se dau de partea Iranului, Rusiei si BRICS-ului si au amenintat ca nu mai vand petrol si gaze americanilor......


.....Biden si cu Blinken i-au zis lui Bibi sa o mai incetisor, ca s-ar putea sa fie victime colaterale, ca ar trebui totusi creat un stat palestinian.  E drept, le trimite portavioane, avioane A-10 si puscasi marini pentru precautie.

Si acum, ramane de vazut ce face Biden .....pardon, Blinken,  de maine,  in Israel si in Iordania.

In cel mai bun caz, se termina ca la Oslo in 1993.......Blinken le da ceva si israelienilor si ceva palestinienilor....nu neaparat un stat palestinian, dar ceva sa compenseze.....si in 2024 e propulsat candidat la prezidentiale ca Biden a devenit cam senil si trebuie urgent retras.  Iar pe Bibi il paste parnaia pentru incompetenta si coruptie.

In cel mai realistic scenariu
, va rezulta un War of Attrition 2.0, sau un Yom Kippur 2.0. prelungit (Israel vs Iran/Siria/Liban/Hamas/Hezbollah) -  o sa dea Israelul cu rachete cativa ani in Hamas, Siria, Iran, Liban si Hezbollah printr-un razboi asimetric prelungit, iar  Bibi o mai arde cativa ani ca premier, iar portavioanele si mare parte din fortele americane raman acolo in regiune ca o scuza pentru pierderea Ucrainei.  O vor continua asa pana cand Iranul dezvolta prima bomba nucleara si prima racheta de raza lunga, si israelienii se potolesc si asa izbucneste primul razboi rece cu doctrina MAD in regiune.

In cel mai prost  scenariu
, va fi un 1948 remastered, cu toate tarile arabe declansand Jihad Global, adica Iordania+Liban+ Iran + Egipt + Turcia + Siria+ Irak+ Arabia Saudita  impotriva Israelului, iar atacurile antisemite din Europa si Europa, dar si cele islamofobe, vor lua amploare.
Occidentul se duce dracu, viata noastra o sa se cam inrautateasca,  iar Putin si Xi ies castigati si ocupa Ucraina si Taiwan, exact ce au sperat sa obtina cu ajutorul Hamasului si Iranului.
La un razboi din asta in care participa si Iranul, s-ar putea ca Israelul sa si-o ia daca America va fi coplesita de  coalitia jihadista. 
« Last Edit: 17 October 2023, 21:58 by peacemaker »
 

Offline Ciocanul

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #17 on: 17 October 2023, 23:49 »
Multe rachete ? Ce drecu sa dai ca toata Fasia Gaza este cat Damaroaia ? Cu 20 de rachete mai serioase ai terminat "razboiul".
S-au oprit ca nu au cu cine dracu sa se bata daca intra. Dupa ce au nenorocti spitalul ala plin de amarati deja trebuie sa fie gata, ajunge. Nu se stie cati palestinieni au murit. Probabil mii. Degeaba. E gata.
--
Eu ce nu inteleg e cum dracu au iesit de acolo si le-a reusit asa o mizerie de atac ? Pazeau tot timpul zona cu gramezi de drone si senzori. Am vazut o data un reportaj si chiar si un porumbel de trecea era alarma, asa glumeau. Cum rahat au trecut atatia inarmati ?
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #18 on: 18 October 2023, 00:58 »
Multe rachete ? Ce drecu sa dai ca toata Fasia Gaza este cat Damaroaia ? Cu 20 de rachete mai serioase ai terminat "razboiul".


Ciocane, nu stiu cum sa iti explic ca sa intelegi, dar in momentul asta, tu o arzi cu optimism din ala talamb fix cand nu trebuie.  E umor de doi degeaba ce scrii tu acolo cu rachetele.


La ora asta, toata lumea islamica e incinsa din cauza ca Israelul ar fi bombardat un spital de raniti din Fasia Gaza
.Aia e considerata CRIMA DE RAZBOI, exact cam ce facea Rusia cand bombarda spitalele din Ucraina. Nu conteaza acum cine a atras, e important ca acum toata lumea islamica si-a gasit justificare sa intre peste Israel

https://www.digi24.ro/stiri/externe/val-de-rachete-trase-din-fasia-gaza-spre-israel-o-persoana-a-murit-iar-cel-putin-alte-3-sunt-ranite-2533073
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/hezbollah-anunta-o-zi-de-furie-fara-precedent-impotriva-israelului-chiar-in-ziua-in-care-joe-biden-e-asteptat-la-tel-aviv-2546277
https://www.digi24.ro/stiri/externe/surse-cnn-casa-alba-vrea-ca-israelul-sa-si-amane-ofensiva-in-gaza-pana-cand-joe-biden-pleaca-din-regiune-2546111




La ora asta, juma de America tine cu Palestina, inclusiv vedete ca Gigi Hadid, Mia Khalifa,Kardashian etc. Social media e foarte divizata. Asta pentru cine crede ca in America sunt numai evrei in cinematografie, in presa, in banci si in politica, uite ca sunt si arabi la greu. In schimb, HORECA-ul si turismul sunt conduse de musulmani.
Mare parte din democrati sunt pro-Palestina si pro-lumea araba spre deosebire de republicanii pro-Israel.
Abbas tocmai a anulat intalnirea cu Biden, Hezbollahul anunta ca se va razbuna, toata lumea islamica fierbe de furie.

Israelul poate sa castige numai daca ar fi un razboi cu Hamas si Hezbollah. Dar daca intra Irak, Iran, Liban,  Arabia Saudita, Egiptul, Siria, Turcia, UAE, Yemen si ...chiar talibanii din Afganistan, s-a cam terminat cu Israelul.
Caz in care nu mai se poate face nimic decat ca Israelul sa declanseze optiunea Samson  ori sa intre bine de tot America , dar asta ar insemna un razboi costisitor cu risc de WW3.
Quote
  Cum rahat au trecut atatia inarmati ?

Pentru ca asta a vrut Bibi si o parte din Mossad, zic unii conspirationisti.
Bibi spera ca isi salveaza pielea prin razboiul asta.  El era anchetat dinainte. Mare parte din israelienii liberali il vor demis din functie si acum.

E drept ca Hamas , Hezbollah si Iran sunt agresorii, dar 10/7 putea fi prevenit.
Salbaticii aia au fost lasati sa patrunda cu buna stiinta.

In timpul asta, cat occidentul e distras, Ucraina o incaseaza de la Rusia, iar Rusia e de sute ori mai periculoasa pentru Occident decat Hamas.

Post Merge: 18 October 2023, 19:56
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/joe-biden-catre-israelieni-nu-va-lasati-coplesiti-de-ura-asa-am-fost-noi-dupa-11-septembrie-si-am-facut-greseli-2547541

Biden le zice israelienilor sa o ia mai usor
« Last Edit: 18 October 2023, 19:56 by peacemaker »
 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

Offline oldshooterman

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #19 on: 18 October 2023, 20:56 »
De astazi:

Reprezentantul Braziliei la ONU, Sergio Franca Danese, a declarat după votul Consiliului de Securitate:

"Textul nostru propus a condamnat fără echivoc toate formele de violență împotriva civililor, inclusiv actele odioase de terorism de către Hamas și luarea de ostatici. A cerut eliberarea lor imediată și necondiționată".

"Statele Unite au respins cu VETO la Consiliul de Securitate al ONU proiectul de rezoluție pentru Orientul Mijlociu elaborat de Brazilia, fiind singura țară care a votat împotriva proiectului. Rusia și Marea Britanie s-au abținut de la vot, în timp ce ceilalți doisprezece membri l-au susținut."
 

Offline axxel4you

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #20 on: 25 October 2023, 23:12 »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #21 on: 26 October 2023, 02:08 »
Bibi trebuie să intre neapărat și cât mai repede în Fâșia Gaza. Era ideal dacă intra azi, când se aniversau 50 ani de la Iom Kipur.

Orice amânare a ofensivei îi va aduce repercursiuni celui mai longeviv premier israelian. 
Yitzhak Rabin a fost asasinat de un extremist evreu pentru acordul de la Oslo cu palestinienii, iar Ariel Sharon a fost blestemat de un rabin pentru întâlnirile cu Abbas și pentru că a făcut pelerinaj la Al-Aqsa.

Cred că ați auzit de blestemul Pulsa diNura.  Yitzhak Rabin și Ariel Sharon au fost blestemați cu Pulsa diNura sau blestemul care învocă ca Îngerul Morții să-l lovească.

Bibi cu siguranță va ataca și va ocupa Gaza și Cisiordania pentru că riscă să ajungă judecat pentru fapte de corupție.

El are misiunea sacră de la rabini pentru a pregăti calea noului premier/sau general care va fi considerat urmașul de sânge al regelui David și pentru a pregăti reinstaurarea monarhiei și a Casei lui David la conducere. 

Urmașul lui David va fi proclamat ca rege al Israelului.

Casa lui David va trebui în următorii 200 ani să cucerească Egiptul, Siria și Irak, drept pedeapsă pentru ce le-au făcut egiptenii când i-au luat în sclavie, asirienii, canaaniții și babilonienii când i-au luat în robie.
Mai puțin iranienii, că strămoșii lor perși i-au eliberat din robia babiloniană.

 

Iar după ce vor termina de cucerit, în anul 2240, sau anul 6001 după calendarul evreiesc, care va marca cel de-al șaptelea mileniu de pace, odihnă și armonie (a șaptea zi, șabatul), când evreii vor crede că atunci vor fi iertați de Dumnezeu pentru păcatul strămoșesc, își va face apariția Mesia, un mare Profet evreu din tribul lui Dan care va dărâma moscheea Domului Stâncii cu cupola de aur și va construi cel de-al Treilea Templu.

Profetul, care va fi nu doar un lider spiritual, ci și un politician și un om de știință și afacerist carismatic, va apărea după ce ultimul urmaș/rege din Casa lui David va fi asasinat, dar el îl va readuce la viață cu ajutorul hologramei și AI , și geniul său va fi votat ca președintele Națiunilor Unite, în timp ce el îl va proslăvi.

 

Musulmanii prevestesc că el va avea un singur ochi, posibil un ochi bionic, cu un chip ca de fagure, dar foarte carismatic, plăcut la vorbe și convingător.

El va călători în întreaga lume intrând în fiecare oraș, cu excepția Mecca și Medina, pentru a promova pacea mondială.

Îl vor urma evreii, comercianții, afaceriștii, geneticienii, roboticienii,  mogulii de televiziune,  IT-iștii și prostituatele feministe, și se va folosi de programe software și tehnologii medicale cu viruși modificați pentru a vindeca bolnavii, pentru a readuce morții la viață, pentru a le reface trupurile și chiar a le reîntrupa creierul/conștiința în alte corpuri, va înverzi tot deșertul Sahara și deșertul Arabiei, va crea un nou soare artificial prin fuziune nucleară, va cultiva carne animală genetică în laborator pentru a stârpi foametea, va elimina banii și sărăcia unde va merge.

Și acest Profet va crea o nouă religie globală care va fi răspândită în Europa și America, dar și în părți din Africa și Asia, marcând o nouă eră, iar creștinismul,   islamul, budismul și hinduismul vor fi  interzise, iar bisericile creștine, temple budiste/hinduse  și moscheile islamice vor fi arse și distruse.

Interzicerea vechiilor religii și apariția noii religii vor marca zorii Noii Ordini Mondiale (lumea va fi împărțită în două, Euroafroasia și Oceania), iar Ierusalimul va fi capitala sfântă a lumii, iar Profetul va fi proclamat drept liderul politic și religios al lumii și făuritorul păcii mondiale care își va impune un simbol care va înlocui crucea creștină, steaua lui David sau semiluna islamică.

Cei care vor refuza semnul Marelui Profet vor fi respinși din noua societate, încât că nu vor putea nici măcar să cumpere sau să vândă.

Asta este Apocalipsa Iudaică.




« Last Edit: 26 October 2023, 02:38 by peacemaker »
 

Offline axxel4you

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #22 on: 27 October 2023, 21:39 »
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #23 on: 27 October 2023, 22:01 »
A început OFENSIVA
 
 

Offline Ciocanul

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #24 on: 28 October 2023, 09:56 »
Ii macelaresc ca pe vitele din abator pe HAMAS. Chiar nu inteleg pe ce s-au bazat si cum au crezut ca se va incheia mizeria asta ? Ii cauta din casa in casa si din tunel in tunel. Fasia GAZA ii mica, nu e Afganistan.
 

Offline axxel4you

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #25 on: 28 October 2023, 20:24 »
Doar pe Hamas, am auzit ca au rachete asa de precise ca reusesc sa-l omoare doar pe terorist chiar daca el e inconjurat de civili nevinovati si copii..... sau israelieni au acum o scuza sa toace la Palestinieni asa cum au facut de cand au inceput sa munceasca la infiintarea statului israel.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline Ciocanul

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #26 on: 28 October 2023, 21:39 »
Le-as desfiinta fasia gaza. Nici o fasie, nici o semi independenta nimic. La un moment dat trebuie sa stii ca ai pierdut si sa-ti accepti soarta. Daca nu sa mearga la cele 72 de virgine.
 

Offline taxon

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #27 on: 28 October 2023, 23:17 »
Ești evreu, cumva?
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
 

peacemaker

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #28 on: 29 October 2023, 02:40 »
Ești evreu, cumva?
Nu, și chiar dacă ar fi, are dreptate @Ciocanul
După teoria realismului, care presupune supraviețuirea marilor puteri în cadrul unui sistem internațional anarhic și în care statul caută în permanență menținerea și sporirea puterii, și securitatea în raport cu alte state mai slabe, da, are dreptate.

Cum Rusia are dreptul să ocupe (și deja a făcut-o, nu mai poate fi dat înapoi) Crimeea, Donbas, Transnistria, Abhazia și Ossetia pentru că așa consideră, că își protejează interesele istorice și naționaliste din cauza că sunt minorități rusești acolo.
Că Putin pretinde că a declanșat bombardarea întregii Ucraine în 2022 pentru că le-a răbdat OPT ANI DE ZILE toate atrocitățile comise de ucrainenii naziști împotriva minorității ruse din Donbas,  omorând civili și chiar minori ruși și încălcând acordul de la Minsk.
Putin invocă și istoria - faptul că estul Ucrainei a fost sub ocupația Imperiului Rus vreme de 400 ani în timp ce vestul Ucrainei a fost sub ocupația Poloniei și Crimeea a aparținut tătarilor și turcilor.

Eu zic atunci că și Netanyahu ar trebui să aibă dreptate, pentru că invocă în primul rând CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, că evreii sunt poporul ales, că Levantul este Pământul Făgăduinței, dar mai ales, invocă istoria - israeliții au locuit și au creat un regat acolo între anul 1000 î.Hr. și au stat acolo până în 130 d.Hr., când au fost subjugați și alungați de romani.  În cei 2000 ani, n-a existat un alt stat național care să înlocuiască Iudeea/Israelul antic, ci au perindat imperii și alte popoare, de la romani la arabi la cruciați la egipteni la mameluci la otomani la britanici.
Iudaismul este apoi rădăcina creștinismului și islamului, este religia lui Avraam, părintele celor trei religii monoteiste care au același DUMNEZEU.

Prin urmare, Israelul, cu ajutorul Americii și a Europei creștino-iudaice, are tot dreptul să ocupe Fâșia Gaza, Cisiordania, și în viitor, să reia nu doar peninsula Sinai, ci chiar să pretindă teritorii de la Egipt, Siria, Irak, întreg Libanul , Iordania și Arabia Saudită.

Israelul este cel mai în măsură și cel mai puternic să ocupe întreg Orientul Apropiat. Până la urmă, dacă ești creștin, trebuie să știi că Iisus Hristos a fost evreu, și el a creat religia a 2 miliarde de oameni, religie care își are originile în Iudaism și la un moment dat, toate bisericile creștine și ramurile islamice susțin că Ierusalimul este centrul lumii spirituale.



Post Merge: 29 October 2023, 02:45
Dar dacă tu o arzi liberal și vrei ca palestinienii, care se pretind că se trag din filistieni, să fie un popor recunoscut care să aibă un stat numit PALESTINA (de fapt au deja, AU CHIAR FUCKING DOUĂ STATE - LIBAN ȘI IORDANIA), atunci....

....va trebui @taxon să recunoști și autonomia și integritatea teritorială a Ucrainei față de Rusia, a Taiwanului față de China și a lui Kosovo față de Serbia.

Și a Cataloniei față de Spania.
Și a Scoției față de Marea Britanie.
Și a Veneției față de Italia.
Și a Normandiei, Bretagne și Occitania față de Franța.
Și a Flandrei față de Belgia.
Și a Bavariei față de Germania.
Și Ciprul de Nord să revină Ciprului.
Și Texasul și California să iasă din SUA.
Și de ce nu, a Ținutului Secuiesc față de România.
Și statele cu minorități rusești care au fost anexate de Rusia de la Ucraina, Moldova și Georgia să devină republici independente și suverane, să nu fie nici sub ocupația Rusiei, nici a statelor agresate.
« Last Edit: 29 October 2023, 02:52 by peacemaker »
 

Offline Ciocanul

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #29 on: 29 October 2023, 09:04 »
https://republica.ro/in-fasia-gaza-violenta-domestica-impotriva-femeilor-e-norma-mi-e-imposibil-sa-inteleg-cum-poti-sa-fii
Eu chiar am crezut ca HAMAS a castigat acolo alegeri ... cand colo tot AK-ul ramane baza.