Eu n-am de gând să călătoresc acolo oricum.
Adică pentru ce?
Nu stau eu mai bine acasă?
Să se ducă ăia kamikadze, pe banii lor.
Nici dacă ai vrea nu vei putea.
Problema și mai mare e că o să fie un LUX să mai fii ATEU.
Ceea ce s-a întâmplat pe 7 octombrie ar putea începutul acelui „război” profețit de sioniști, cât și de jihadiști.
Israelienii sioniști cred că atunci când va începe războiul, se va ridica un Mesia, un descendent al lui David care îi va cârmui, le va extinde teritoriul din Egipt până în Irak și le va construi al treilea templu după ce-și vor nimici toți dușmanii antisemiți.
Arabii musulmanii, ăia mai jihadiști, la fel, ei cred că anticristul (al dajjal) va fi un evreu, iar după armaghedon, va veni Iisus pe Pământ, și împreună cu noul calif global Al-Mahdi, vor aduce pacea islamică pe pământ.
Noi europenii, care și noi avem Apocalipsa noastră biblică,
ne-am cam dezis de religie datorită progresului tehnologic. Dar ghici ce, cu atâția jihadiști care vor să te omoare pentru că ești un ateu infidel care crede în știință, care se uită la anime-uri cu femei despuiate și fumează, consumă alcool și mănâncă burgeri cu carne de porc, nu prea o să ai de ales decât să te alături taberei creștine conservatoare „Deus Vult” și până la urmă, se va ajunge la Cruciada Absolută - A Zecea Cruciadă.
Nu cred că o să mai fie pace acolo decât după ce se instaurează un guvern mondial, iar Israelul va căpăta control asupra întregului Pământ Promis lui Avraam de către YAHWEH în Geneza.
Tot procesul ăsta poate să dureze 40 ani, nu 4 ani.
Războiul Israel-Hamas/Hezbollah e doar începutul. Puteți să considerați acordurile de pace de la Camp David drept EXPIRATE! Israelul nu se va lăsa până nu-și va dobândi tot teritoriul cuvenit dintre Nil și Eufrat, conform Legământului Avraamic din Geneză. Va fi război permanent și intensificat. Perioada de pace care a fost din 1948 până în 2023, întreruptă de războaie ocazionale, s-a terminat!
Iar Kamala și Trump sunt dispuși să sprijine Israelul până la obținerea victoriei împotriva mișcărilor Hamas și Hezbollah, controlarea deplină a Fâșiei Gaza și a Cisiordaniei, care da, vor fi terminate în 4 ani. Pe urmă va urma restul: Iordania, Libanul, Siria, Irakul, Egiptul, Arabia și Iranul.
Pe parcurs, o să apucăm și vremea când o să fie construit cel de-al treilea templu.