Author Topic: Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co  (Read 49745 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline taxon

Razboiul Israel - Hamas/Hezbollah/Iran/Liban/Siria& co
« Reply #195 on: 23 September 2024, 14:21 »
Sa o luam inaintea stirilor cu epoleti:

"China's embassy in Israel has asked its citizens to leave the country and return to China in a Sunday night statement.
The embassy added that Chinese citizens should not travel to Israel for the time being.
Those who have to stay in Israel should not go out unless necessary, it added."

Post Merge: 23 September 2024, 18:52
Tot asa , repede, inainte ca Gigi, Latrina si Hoitnius sa primeasca biletelul roz: Israelul bombardeaza Beirutul in acest moment.

Post Merge: 23 September 2024, 18:54
"The attack in Beirut is limited, targeted one apartment only.
The Israeli army claims to have targeted a very senior Hezbullah commander."
« Last Edit: 23 September 2024, 18:54 by taxon »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
« Reply #196 on: 24 September 2024, 00:45 »
Eu tot zic - ceea ce a început pe 7 octombrie 2023, va fi războiul prin care Israelul își va duce treaba la bun sfârșit ceea ce a început în 1948, chiar de ar fi „să radă nuclear toată lumea islamică”.

Este războiul pentru construirea celui de-al treilea Templu.

Este războiul prin care și-ar putea extinde teritoriul pentru a crea Marele Israel în Pământul Făgăduinței promis de YHWH lui Avraam.

Ar putea fi războiul care l-ar putea aduce pe descendentul regelui David, acel Mesia mult așteptat, la putere.

Așadar, nu vă faceți planuri să mergeți în vacanță prin țările musulmane în următorii zeci de ani.
« Last Edit: 24 September 2024, 00:53 by daveWalter »

Online ericmario

« Reply #197 on: 24 September 2024, 07:17 »
Am notat, este războiul care ar putea fi războiul.
Genial!
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

The following users liked or thanked this post: axxel4you

daveWalter

• Guest
« Reply #198 on: 24 September 2024, 16:01 »
Am notat, este războiul care ar putea fi războiul.
Genial!
Ar trebui s-o lași mai ușor cu miștocăreala. E serioasă treaba. 

Războiul ăsta chiar este unul RELIGIOS! Chiar dacă tu și nici eu nu prea credem în prieteni imaginari, creștinii,  israelienii și arabii+ iranienii cred!

Fiecare crede că teritoriul ăla din Levant li se cuvine, îl consideră sacru pentru că s-au perindat Avraam, Iisus și Mahomed pe acolo. Fiecare are viziunea lui spirituală asupra lumii și istoriei. Musulmanii vor să lupte pentru a-și păstra Domul și Moscheea acolo, pentru că cică ar fi zburat Mahomed într-o noapte pe un covor zburător sau vreo creatură înaripată ca să se roage la Allah.  Israelienii luptă să-i alunge sau să-i subjuge pentru a-și apăra Zidul Plângerii, să dărâme moscheea și domul și să-și construiască noul Templu, fiindcă consideră Levantul drept pământul făgăduit lor și lui Avraam de către YHWH. Creștinii mai fanatici cred că li se cuvine lor Ierusalimul pentru că acolo a fost răstignit și a înviat Iisus, fiul lui Dumnezeu, unde se găsește și mormântul gol. Israelienii nu-l recunosc pe Iisus ca Mesia și refuză să creadă în autenticitatea Noului Testament.

Și ascultă la mine, s-ar putea ca războiul să se extindă și în Europa în următorii 10 ani. Poate ai uitat de atacurile teroriste comise/coordonate de ISIS de la Paris din 2015. Se poate întâmpla din nou, dar la o scară mai mare, de război civil.

Serviciile israeliene chiar au avertizat anul trecut UE că să fie pe fază, un masacru ca cel de la 7 octombrie 2023 în care jihadiștii să omoare spectatori la un concert se poate întâmpla și în Europa și să ne trezim cu enclave de musulmani jihadiști prin cartierele islamice din marile orașe unde să impună Sharia și să se înarmeze pentru a ține piept armatelor europene.
Nu e de glumit.

Taylor Swift și-a anulat un concert din Austria unde aveau să vină 200.000 de spectatori. Autoritățile au arestat niște jihadiști care aveau explozibili și arme la ei.
« Last Edit: 24 September 2024, 16:04 by daveWalter »

Online ericmario

« Reply #199 on: 24 September 2024, 16:17 »

arabii+ iranienii cred!
News Flash!!!
Iranienii sunt arabi!
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Online Tzeb

« Reply #200 on: 24 September 2024, 17:11 »
Iranienii sunt arabi!

Esti sarcastic?

Online ericmario

« Reply #201 on: 24 September 2024, 17:26 »
Colegul n-a știut, deci nu eram sarcastic.

Online Ciocanul

« Reply #202 on: 24 September 2024, 17:32 »
Iranienii nu sunt arabi. :)
https://ro.wikipedia.org/wiki/Iran
Populația Iranului este formată din: perși - 65%; azeri și alte popoare turcice - circa 20%; kurzi - 8%; arab - 2%, armeni etc.
E usor sa-i bagi la gramada dar nu sunt din gramada cum nici turcii nu sunt arabi. :)

The following users liked or thanked this post: taxon

Online ericmario

« Reply #203 on: 24 September 2024, 17:46 »
Sunt musulmani, asta am vrut să spun.

daveWalter

• Guest
« Reply #204 on: 24 September 2024, 18:26 »

arabii+ iranienii cred!
News Flash!!!
Iranienii sunt arabi!

Ar trebui regulă nouă. Nu mai beți alcool înainte să postați pe forum. :)))
Știu că e  perioada de făcut must, dar ....

Vezi că și turcii sunt separați, la fel cum sunt iranienii de arabi. Nu mai zic de berberi, kurzi, armeni , de asirienii care încă există, paștuni, uzbeci, khazari, tajici etc.
« Last Edit: 24 September 2024, 18:30 by daveWalter »

Online Ciocanul

« Reply #205 on: 28 September 2024, 12:21 »
https://hotnews.ro/informatii-neclare-privind-soarta-liderului-hezbollah-dupa-ce-israelul-a-lovit-centrul-de-comanda-al-gruparii-ce-ar-insemna-uciderea-lui-pentru-orientul-mijlociu-1801324
Gata si cu hezbollah, se duce pe cos dupa hamas.
Without Victory, There Can Be No Peace...au mare dreptate. Nu mai trebuie nici un armistitiu, nici o pace ca unii din armistitiu inteleg sa se regrupeze si organizeze pt noi atacuri. Trebuie zdrobiti pana li se taie pofta de noi atacuri.

daveWalter

• Guest
« Reply #206 on: 28 September 2024, 13:51 »
https://hotnews.ro/informatii-neclare-privind-soarta-liderului-hezbollah-dupa-ce-israelul-a-lovit-centrul-de-comanda-al-gruparii-ce-ar-insemna-uciderea-lui-pentru-orientul-mijlociu-1801324
Gata si cu hezbollah, se duce pe cos dupa hamas.
Without Victory, There Can Be No Peace...au mare dreptate. Nu mai trebuie nici un armistitiu, nici o pace ca unii din armistitiu inteleg sa se regrupeze si organizeze pt noi atacuri. Trebuie zdrobiti pana li se taie pofta de noi atacuri.

Deci, Hezbollah nu este ce părea să fie, citez:  aceea „ organizație  terorista jihadista care dispune de resurse militare, financiare și umane la care cei din Hamas nici măcar nu pot visa,  peste SAA ( Asaad) .....o armată profesionistă înarmată până în dinți cu echipament”.

Gen, le-au explodat pagerele, nu sunt în stare să facă rachete, ci doar petarde care sunt rapid interceptate sau nu nimeresc ținta și le-au omorât și liderul dintr-un foc. Israelienii nici măcar nu au pătruns în sudul Libanului ca în 2006  și au decapitat Hezbollahul de la distanță.

Trei lideri jihadiști omorâți într-o vară:
Președintele Iranului Ebrahim Raisi (prăbușit cu elicopterul în mod „accidental”)
Liderul Hamas - Ismail Haniyeh (omorât de la un explozibil implantat cu luni în urmă)
Liderul Hezbollah - Hassan Nasrallah (omorât într-un bombardament).

Exact în stilul Trump care l-a omorât pe generalul iranian Qasem Soleimani și pe liderul ISIS Al-Baghdadi cu drona.

Urmează liderul suprem al Iranului Ali Khamenei, capul răutății, turbanul criminal suprem, marele malefic,  pun pariu. Uciderea lui ar băga Iranul în haos și într-o serie de revoluții și războaie civile care ar putea dura ani între noua generație de tineri care vor democrație și vechea generație de bătrâni islamici tradiționaliști. Și dacă trebuie să o facă, ar trebui să o facă înainte ca iranienii să fabrice prima bombă nucleară.

« Last Edit: 28 September 2024, 13:56 by daveWalter »

Online ericmario

« Reply #207 on: 28 September 2024, 15:07 »

Gen...

[/qutte]
Gen ce?
Sau care gen?
Masculin, feminin sau neutru?
Gen, gen,gen.

”De genul” e varianta corectă, dar e prea mult de scris?
Generația tik-tok cu unghii prea lungi + extensii.

Offline Hideyoshi

« Reply #208 on: 28 September 2024, 16:47 »
Colegul n-a știut, deci nu eram sarcastic.

newsflash: daca ii spui unui iranian ca e arab ... te alegi cu un cap in gura.

Online ericmario

« Reply #209 on: 28 September 2024, 17:57 »
Așa e.
 Greșeala mea a fost că i-am făcut arabi pe toți musulmanii.
Cu toate că musulmani avem și în România, sau în Europa (chiar am colegi la lucru) am greșit și îmi cer public scuze.
Mea Culpa!