Eu ți-am pus o întrebare, tu o dai pe atacuri la persoană ....și chiar nu am chef să-ți dau socoteală cu ce fac eu în viața privată sau profesională.
Ce creștin ești tu sau Putin de ați ajuns să țineți cu niște JIHADIȘTI din Iran, Liban și Gaza?
Parcă voi trumpiștii erați antimusulmani în 2015-2017 și voiați să le interziceți accesul ilegalilor, să le interziceți hijabul, să stopați Sharia, să recuceriți Constantinopolul, să-i conferiți supremația Israelului asupra Orientului și să-l încoronați pe noul rege David. Nu vă mai înțeleg.
Eu pe Softpedia citeam cum ați plănuit să faceți coaliție Trump-Le Pen-Putin-Farage să curățăm lumea de teroriști jihadiști și de fundamentaliști islamici.
Că asta a spus Trump la discursul de inaugurare. Și nu cred că viza numai ISIS, ci și Iran.
Cum ați ajuns voi să susțineți Iranul și alți barbari teroriști împotriva singurului stat civilizat și cât de cât democratic din toată regiunea aia?
Ce a făcut Iran și aliații lui proxy pe 7 octombrie e act terorist similar cu ce a făcut ISIS în Franța, doar că la scară mai largă.
iRAN, Hamas și Hezbollah, din moment ce continuă să arunce cu rachete rusești în ISRAEL, sunt 100% similare cu ISIS!