I-auzi, n-o sa fie nici un WW3.
Pai cand noi iti tot ziceam sa o lasi mai moale cu dramatismele si cu WW3 care vine peste noi daca nu ne asezam in genunchi in fata rusilor.
Când vine vorba de războaie, eu mă iau după ce zic cei mai experimentați profesori, cercetători, academicieni, eventual analiști militari, ofițeri de securitate/armată și generali.
Nu mă iau după ce zic politicienii, a căror sarcină este să mintă populația să fie calmă.....
Ce mi se pare cumplit e că vin vremuri și mai oribile pentru ucraineni. Nu prea mai au rachete Patriot pentru interceptări. Deci, următoarele BOMBARDAMENTE rusești vor fi MASIVE!
Ajutorul financiar și militar din partea Americii s-a terminat mulțumită republicanilor din Congres.
Și de la Trump probabil nu o să primească niciun cent dacă e reales președinte.
Nici dacă iese Robert F. Kennedy jr.....că din câte am citit, ăsta e mai diliu decât Trump.
Iar de este reales senilul Sleepy Joe Biden, nu o să poată facă nimic cu un Congres care are ambele camere controlate de republicani, decât prin ordine executive sau prin arme furnizate la negru prin CIA. Chiar și așa, nu o să fie îndeajuns să reziste bombardamentelor rusești.
Ajutoarele franceze și germane nu compensează. Franța încearcă să treacă producția industrială la ritm de război și face ce poate să le furnizeze rachete de rază lungă. Până ajung alea, nu doar că nu fac mare lucru, dar s-ar putea să fie prea târziu.
Vor fi și mai multe victime civile pe măsură ce rachetele Patriot de interceptare a rachetelor rusești se epuizează.
Fără sistem de apărare antiaeriană, avioanele Suhoi, MiG-urile și bombardierele Tupolev o să facă praf Ucraina cu
cluster bombs, arme termobarice și poate și cu napalm. Vietnam 2.0. în varianta rusească!
O să fie mai rău ca în prima fază a bombardamentelor din 2022. Vor muri civili cu miile, poate chiar cu sutele de mii dacă ucrainenii nu capitulează sau dacă Zelenski nu pleacă în exil sub presiuni...sau mai rău.
Armistițiu nu au ce negocia. rușii au spus-o clar în ultima vreme că nu se vor opri până nu vor răsturna regimul lui Zelenski și nu vor pune un pro-rus.