Poll

Cine ați vrea să devină președintele Americii din 2025?

Donald Trump
Joe Biden
Ron DeSantis
Robert F. Kennedy Jr.
Kamala Harris
Antony Blinken
Vivek Ramaswamy
Bernie Sanders
Michelle Obama
Altul (specificați)

Author Topic: Alegeri SUA 2024  (Read 10481 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nosferat

Alegeri SUA 2024
« Reply #180 on: 08 November 2024, 19:59 »
Lumea e mult prea investita in acest scandal, de fapt circ.

O isterie absolut odioasa pe social media. Inteleg daca ai trecut prin ceva traume groaznice, pana mea.....casa iti este bombardata de o racheta de-a lu Trump, abia iti recunosti parintii si incerci sa ii aduni in o punga ce mai poti din ramasitele lor.

Da, atunci da, ai dreptul sa urlii, sa plangi sa spui moarte lui Trump, ca te muti in Canada ca dracu stie,faci ceva.

Atlfel.....who gives a shit? Pe bune, ce concret se va schimba? Am vazut cu marmota invelea ciocolata asta in staniol si in 2016, cai vai de mine, iese trump si murim cu totii. S-a intamplat ceva? Same shit different day.

Nu stiu, I got no dog in this fight. Pur si simplu nu inteleg pentru ce atata isterie.

Ignore list :astateofmind

The following users liked or thanked this post: taxon

Offline daveWalter

Alegeri SUA 2024
« Reply #181 on: 08 November 2024, 20:26 »
Poate ar trebui să se mute în Canada....dar stai că sondajele de acolo proiectează o victorie a conservatorilor de la anu. Caz în care îi invit să se mute pe unde mai e stânga la putere și risc de colaps financiar/război civil, adică UK, Franța, Spania și Germania, poate și în România dacă câștigă PSD. Deși s-ar putea să avem surprize în următorii 2-3 ani. 

Că în rest, până și statele scandinave i-au scuipat pe socialiști de la guvernare. Mulți nu înțeleg că nu poți să o arzi pe stânga și cu progresisme când omul average se plânge că plătește mai mult la mâncare, electrocasnice, facturi și credite, dar ce să mai vorbim de  de recreere?

Ce să mai zic de propaganda de stânga băgată cu forța care ruinează toate artele și de cenzura online?

Sigur nu mă aștept ca progresismul lăsat moștenire de Obama o să dispară. Amintiți-vă de 2017-2020 - mi s-a părut că a fost mai multă CENZURĂ online pe vremea lui Trump decât pe vremea lui Obama.
E greu de explicat, dar atunci au acaparat controlul IT-iștii pro-democrați, iar toți jurnaliștii, muzicienii, artiștii, actorii și producătorii erau amenințați cu excludere permamentă din breaslă dacă nu scriau pe rețele de socializare decât la comandă și nu promovau progresismul.
S-a umplut și mai tare internetul de reclame, jocuri, filme și seriale  cu DEI/PC/Inclusion/Woke  - ce-i drept, erau mai bine scrise.  Și a început nebunia cu #REZIST.
În 2018  a fost apogeul #METOO. Antisemitismul a început să fie tratat ca o infracțiune gravă în Europa și America cu Trump fiind pro-Israel.
În 2019, deja vedeai steaguri curcubeu peste tot.
Să mai spun că pe YouTube nu găseai nimic despre naziști, nici documentare, nici parodii, inclusiv subiectul despre islam era tratat cu mare grijă de frica atacurilor teroriste.
În 2020 - cenzura COVID.

Și nu știu cum se face, dar din 2021 am simțit că internetul a devenit mai liber cum  a venit Biden președinte. Găseai parodii, documentare și clipuri cu svastici pe YouTube, clipuri cu  profetul Mahomed caricaturizat. Își permiteau unii să scrie de rău despre Vechiul Testament.
În schimb, am văzut din 2023, de la războiul din Gaza, foarte multă propagandă antisemită și propagandă pro-islam. În rest, DEI și WOKE cât cuprinde, iar filmele, jocurile și muzica au ajuns în fază precară pentru că scenariștii  de calitate și-au băgat picioarele.

De asta zic, nu mă aștept la „golden age”.
Se anunță doar vremuri interesante în care luptele dintre cele două tabere de conservatori și progresiști se vor intensifica și mai tare. 

Eu mă așteptam de la noua epoca Trump să avem jocuri, filme și muzică ca pe vremuri, plus libertate de exprimare într-un grad și crescut.
Dar cred că m-am înșelat.

Pe vremea lui Bush și Obama am avut mai multă libertate de exprimare pe internet,  „ciopârțită” treptat ce-i drept. De la Trump încoace, internetul a devenit un front de război virtual și noi devenim victime colaterale. 
« Last Edit: 08 November 2024, 20:52 by daveWalter »

Offline oldshooterman

Alegeri SUA 2024
« Reply #182 on: 08 November 2024, 21:08 »
"I might actually be able to tell the truth on YouTube again. This will send shockwaves through all of big tech and the intelligence agencies."

Nu cred ca reuseste, dar suna bine. ;D

Offline daveWalter

Alegeri SUA 2024
« Reply #183 on: 08 November 2024, 21:31 »
Mare prostie a făcut că a anunțat.
Trebuia doar să publice dezvăluirile la momentul respectiv și aia era.

Acum, n-a făcut decât să panicheze Big Tech, ceea ce înseamnă că deja o să avem cenzură online draconică ca în 2017-2020.

Offline Tzeb

Alegeri SUA 2024
« Reply #184 on: 08 November 2024, 22:09 »
"I might actually be able to tell the truth on YouTube again. This will send shockwaves through all of big tech and the intelligence agencies."

Nu cred ca reuseste, dar suna bine. ;D

Clipul ala e de cativa ani, repostat acum.

Offline Ciocanul

Alegeri SUA 2024
« Reply #185 on: 08 November 2024, 22:24 »
De cand avea 20 de ani i-a placut sa fie in centrul atentiei. Cel mai mare playboy, mereu un cersetor de atentie si un circar. Acum poate sa fie in sfarsit cel mai mare troll ce l-a vazut lumea vreodata.
Bine ca are deja 78 de ani. Ma indoiesc ca isi termina mandatul.
Daca toate politicile lui se concretizeaza sa ne bucuram ca suntem albi intr-o tara din blocul european. De noi va avea mila, ne va pune sa cotizam la armata si alte cele. De restul planetei nu va avea mila.

Offline daveWalter

Alegeri SUA 2024
« Reply #186 on: 09 November 2024, 01:04 »
Daca toate politicile lui se concretizeaza sa ne bucuram ca suntem albi intr-o tara din blocul european. De noi va avea mila, ne va pune sa cotizam la armata si alte cele. De restul planetei nu va avea mila.

- își va termina mandatul dacă este precaut și nu va fi asasinat, având constant cei mai bine plătiți medici din lume. Și dacă mănâncă fast food, e oricum într-o formă mai bună decât era Biden la vârsta lui ;
- miliardarii trăiesc mult și se țin în formă - Warren Buffet, Rupert Murdoch, George Soroș - au peste 90 ani. Murdoch la 93 ani abia  ce s-a căsătorit pentru a cincea oară.
- Biden a ajuns la vârstă înaintată, având 82 ani la terminarea mandatului. Dar are o avere prea mică și pentru a fi în formă - 10 milioane $, iar consumul exagerat de ÎNGHEȚATĂ (zahăr) și prea puțină carne i-a dăunat;

Offline ericmario

Alegeri SUA 2024
« Reply #187 on: 09 November 2024, 05:26 »
De cand avea 20 de ani i-a placut sa fie in centrul atentiei. Cel mai mare playboy, mereu un cersetor de atentie si un circar. Acum poate sa fie in sfarsit cel mai mare troll ce l-a vazut lumea vreodata.
Cel mai mare clovn din istoria americii.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

“bleach blonde, bad built, butch body.”

Offline daveWalter

Alegeri SUA 2024
« Reply #188 on: 09 November 2024, 15:07 »

Cel mai mare clovn din istoria americii.

Nasturele de la mâneca cămășii pe care o poartă clovnul valorează mai mult decât toată casa și mașina ta.

Post Merge: 09 November 2024, 15:28
Hai să fim cinstiți - Kamala și cu Hillary nu au pierdut pentru că bărbații albi  sunt misogini dacă ne amintim de Sarah Palin. N-au PIERDUT pentru că America nu este pregătită să aibă femeie președinte.
Uitați-vă la Italia lui Meloni - popor vest-european mai creștin și mai conservator nu găsești .
UK -  a avut trei femei prim-ministre numai din Partidul Conservator de la Thatcher care a avut patru mandate.
Germania a avut-o pe conservatoarea Angela Merkel  cu patru mandate.
Coreea de Sud, care e cea mai de dreapta putere asiatică, a avut femeie președinte - Park Geun.
Taiwanul a avut femeie președinte - Tsai Ing-wen.
Și ce să mai zic de Maia Sandu din Moldova, votată pentru că promovează românitatea, nu rusofilia.

Și de-a lungul istoriei, au existat femei reprezentative la curțile monarhice din Europa și Asia, de la regine la împărătese.

Dar de ce au pierdut Clinton și cu Harris?
Pentru că prima era o ticăloasă și malefică - o primă doamnă care făcea activism pro-feminism de noul val, emailurile, Benghazi, minciunile ei, corupția.
Și a doua era o proastă și falsă - n-a făcut mare lucru ca VP, se aștepta să devină președinte direct că nici primaries n-au mai organizat, se afișa de parcă se credea la showbizz, nu termina un interviu cap-coadă.

În plus, ambele aveau în cârcă dezastrele președinților Obama și Biden.
Obama n-ar mai fi câștigat alegerile dacă candida pentru al treilea mandat în 2016 și cu siguranță, nici Biden n-ar fi fost reales dacă candida el anul ăsta.
« Last Edit: 09 November 2024, 15:32 by daveWalter »

Offline ericmario

Alegeri SUA 2024
« Reply #189 on: 09 November 2024, 19:16 »
Așa și?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

“bleach blonde, bad built, butch body.”

Offline mudpie

• Mister Congeniality
  • Global Moderator
  • Feedback Score: (26)
  • Old TR: 230 (100%)
  • Hero Member
  • Liked | Thanked: 229 times
    • View Profile
Alegeri SUA 2024
« Reply #190 on: 09 November 2024, 20:25 »
Faptul ca alegerile s-au incheiat nu inseamna ca orice discutie se incheie sau ca acest topic nu mai are rost, asa ca fara reporturi frivole, va rog.
Discutiile continua, in limitele decentei, desigur.
Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships.

Offline mache

Alegeri SUA 2024
« Reply #191 on: 09 November 2024, 20:27 »
@mudpie - sincer nu mai vad scopul acestui thread si cu atat mai putin a meciului de mai sus...

@daveWalter  aka tactician - mai ia o pauza sa te racoresti

The following users liked or thanked this post: ericmario