Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 99045 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline slicker

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #360 on: 27 December 2022, 22:11 »
^^ Ce ai bai? Nu-ti mai merge casca anti 5G? Eu iti relatez ce vad si ce imi povestesc colegii Ucrainieni. Cine e manipulat si cu ce ? Dezvolta sa avem ce rade.
Ignored: axxel4you, Meghido 1469 î.Hr. ,narayanhd, oldshooterman, taxon
 

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #361 on: 28 December 2022, 17:20 »
Pai dezvolta tu de ce esti in stare daca intalnesti un pro rus, vezi ca ala e alimentat tot cu propaganda cum esti si tu.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline slicker

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #362 on: 30 December 2022, 20:54 »
Inca o data, care propaganda si cu ce sunt alimentat eu?

Care parte din ruZZia stat terorist, fascist si neo-nazist care a pornit cel mai mare conflict pe plan European de la al2lea razboi mondial iti da cu virgula?
Care parte din barbarii rusi violatori de copii, asasini, talhari, hoti de capace de WC si masini de spalat iti da cu virgula?
Care parte din marea majoritate a rusilor isi doresc uciderea ucrainienilor, cucerirea Vestului decadent si raspandirea "maretei" ruSSie nu iti e clara?
Care parte din atacurile teroriste de ieri si de azi cu rachete si drone asupra infrastructurii civile, pentru a nspea oara, e manipulare?
Care parte din distrugerea unor orase de marimea Iasului si omorarea a peste 100.000 de civili e manipulare?
Care parte din santajul nuclear zilnic de la RT si "tancurile rusesti vor intra in Bucuresti, Berlin, Londra" mantra lui Solovyev e neclara?

Repet intrebarea, unde si cum sunt eu manipulat? Care parti din cele de mai sus reprezinta manipularea? Unde e luminita de la capatul tunelului in privinta rusului de rand care bate din palme la genocid in 2022?
« Last Edit: 30 December 2022, 20:56 by slicker »
Ignored: axxel4you, Meghido 1469 î.Hr. ,narayanhd, oldshooterman, taxon
 
The following users liked or thanked this post: Cylix

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #363 on: 31 December 2022, 00:50 »
Totul e dereglat si usor observabil ca e dereglat in ceea ce afirmi, fara exceptie. Esti ca si reporterii de la TV care afirma de ex. (cu cateva ore in urma) ca rusii au atacat ieri Ucraina cu 16 drone, dar ucrainerii le-au doborat pe toate, dupa care descriu pagubele imense produse de atacul rusesc in toata Ucraina, cu toate ca apararea antiaeriana a contracarat tot atacul rusesc. Adica nu exista nici o corelatie logica cu realitatea.
 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

Cyberseller

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #364 on: 31 December 2022, 01:02 »
Avem multe de reprosat ucrainenilor, insa sa dam Cezarului ce e al Cezarului si sa admitem ca cizma sovietica tropaia acum si prin Moldova daca le iesea orcilor planul si cucereau Ucraina in cateva zile. Bine, rusii se zbarlesc la toti vecinii, insa Moldova se afla in pozitia cea mai dificila, nefiind membru NATO si UE.
In ceea ce ne priveste in relatia cu RuSSia, un tampon compus din ucraineni care, acum, ii urasc de moarte pe rusi este de nepretuit. Si trebuie ajutati cu tot ce ne sta in putinta, cine stie, poate reusim sa trimitem ursul in grota lui, decorata in stil Evul Mediu.
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #365 on: 31 December 2022, 01:24 »
Asta cu cucerirea Ucrainei in cateva zile, Moldova si restul e alta fantezie. Conflictul a fost generat de oprimarea minoritatii ruse din Ucraina (milioane de oameni) plus aspecte legate de interese strategice.
 
Vezi ultimele evolutii in legatura cu statutul minoritarilor in Ucraina, inclusiv a romanilor, problema tocmai discutata la noi la TV. Si vezi ce se intampla in Kosovo, tot legat de minoritati.

Era suficient ca Ucraina sa respecte acordul de la Minsk (semnat de Ucraina) ca sa nu fie razboi si ca regiunile respective (populate majoritar de rusi) sa ramana ca republici autonome in cadrul Ucrainei. Si nu era nici un razboi.
 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #366 on: 31 December 2022, 01:35 »
Fals.

Russia nu da o ceapa degerata pe cei din Ucraina ... dar a vrut petrolul si gazele din Crimea si Donbas. Restul e gargara. Nazi, Nato, rusii din Ucraina sunt doar pretexte.

Ca dovada: in Crimea nu a fost nici o altercatie, nici nazisti nici NATO.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #367 on: 31 December 2022, 01:58 »
Americanii si NATO sunt in limba dupa Crimeea. Doar ca aia de acolo sunt majoritar rusi si au profitat de situatie ca sa se intoarca la rusi. A fost o lucratura fina in care n-a murit nimeni. Crimeea a fost republica autonoma cu constitutie, parlament si guvern propriu, spre deosebire de zonele declarate ulterior separatiste.

In 2014 ucrainenii si-au atacat singuri, cu armata, cetatenii din zonele care ulterior au devenit separatiste (cu ajutorul rusilor, norocul lor). Aia n-au atacat pe nimeni in faza initiala, doar ca n-au fost de acord cu noua politica de la Kiev.

Ungurii din Harcov crezi ca n-ar vrea cu Ungaria daca ar avea ocazia?
« Last Edit: 31 December 2022, 02:00 by oldshooterman »
 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #368 on: 31 December 2022, 02:48 »
In articol publicat in urma cu cateva ore:

"Comandantul forțelor americane și mercenare care luptă în Ucraina, în principal în Bakhmut, Andrew Milburn, un pușcaș marin american în retragere, a descris Ucraina și conducerea acesteia ca fiind o "societate coruptă și sângeroasă" condusă de "oameni psihopați" .

"Videoclipul a stârnit un scandal urias în interiorul și în afara Ucrainei. Mai ales în Kiev. Milburn a emis o a doua declarație în care insistă că "crimele de război au fost comise de conducerea ucraineană".

Acesta este un atac foarte grav la adresa lui V. Zelensky și a conducerii militare ucrainene.

Milburn este șeful de forțe al PMC Mozart, o companie privată de mercenari înființată în martie 2022 ca rivalul de temut al PMC Wagner din Rusia. Forțele lui Mozart sunt cele care mențin armata ucraineană în picioare în Bakhmut.

Echipa de conducere a lui Mozart este formată din veterani ai ED din SUA, mercenari și persoane cu "experiență militară". Aceasta oferă tot felul de sprijin ucrainenilor, de la instruire, îngrijire și materiale până la sprijin și îndrumare în luptă.

Andrew Milburn, care a apărut în Bakhmut, a petrecut luni de zile în Ucraina ajutând la antrenarea forțelor lui V. Zelensky. În timpul unui interviu recent, el a declarat că au avut loc "tot felul de atrocități" în Ucraina."

Ukraine is a "corrupt, fucked-up society" run by "fucked-up people" - American Military News

"Ceea ce vreau să spun este că este un război foarte, foarte murdar, iar ucrainenii comit o mulțime de încălcări ale legii conflictului armat și trebuie să acceptăm - nu să acceptăm că ceea ce fac ei e bine, ci să le semnalăm", a spus Milburn."
.............................



« Last Edit: 31 December 2022, 02:53 by oldshooterman »
 
The following users liked or thanked this post: axxel4you

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #369 on: 31 December 2022, 09:48 »
@slicker Daca ar ajunge rusi in Mexic sa dea jos presedintele tari si sa puna un presedinte pro rusia si china care ar accepta baze militare Rusesti la el in tara la granita cu US ce crezi ca s-ar intampla? Ar reusi Americani sa respecte alegerea Mexicului sau ar intra peste ei si i-ar capaci?
 Tu ignori foarte multe lucruri care s-au intamplat , criza rachetelor cubaneze, revolutia din 2014 orchestrata de Americani, faptul ca din 2014 pana in 2022 Ukraina nu a reusit sa gaseasca o modalitate sa se inteleaga cu separatisti .
   Nu ignora nimeni ca rusi au zis ca profita si ei de situatia precara in care se afla Ukraina si asimileaza teritoriile separatiste in Rusia care sunt pline de resurse.
   In momentul de fata fara WW3 Ukraina nu mai are nici o sansa sa-si vada teritoriile pro ruse inapoi . Vor toca rusi la ei maruntel pana nu mai ramane absolut nimic.
    Daca Rusi erau asa praf intervenea Nato si US sa opreasca genocidul din Ukraina sau macar gaseau o solutie in care sa nu dispara complet tara.
     
     Din pacate indiferent cata propaganda rusofoba vei servi nu vei fi niciodata in stare sa faci sacrificiile pe care sunt in stare sa le faca rusi doar ca sa te zgarie.
     
     
     
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,
 

Offline astateofmind

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #370 on: 31 December 2022, 11:34 »
Crimeea a fost republica autonoma cu constitutie, parlament si guvern propriu

In 2014 ucrainenii si-au atacat singuri, cu armata, cetatenii din zonele care ulterior au devenit separatiste (cu ajutorul rusilor, norocul lor). Aia n-au atacat pe nimeni in faza initiala, doar ca n-au fost de acord cu noua politica de la Kiev.


Fals 1. Crimea NU a fost o republica autonoma ci o regiune care apartinea de Ucraina. Aia nu au profitat de ocazie ci a fost invazie pe bune.

In late February, a few days after Ukraine's pro-Moscow president was ousted from power, strange bands of armed gunmen began seizing government buildings in Crimea. Some Crimeans held rallies to show support for the ousted president and, in some cases, to call to secede from Ukraine and re-join Russia. The bands of gunmen grew until it became obvious they were Russian military forces, who forcefully but bloodlessly brought the entire peninsula under military occupation. On March 16, Crimeans voted overwhelmingly for their region to become a part of Russia.

Most of the world sees Crimea's secession vote as illegitimate for a few reasons: it was held under hostile Russian military occupation with no international monitoring and many reports of intimidation, it was pushed through with only a couple of weeks' warning, and it was illegal under Ukrainian law.


Fals 2. NU Ucraina a atacat separatistii ci separatisitii au aracat primiii. Totul a fost o lucratura ruseasca cu scopul de a ocupa Donbas.

Separatist rebels began popping up in eastern Ukraine shortly after Russia had invaded and annexed Crimea, where supposed Crimean separatists actually turned out to be unmarked Russian special forces. They seized towns like Sloviansk and Donetsk, in the eastern region known as Donbas, ostensibly in outrage against the protests that had toppled Ukraine's pro-Russia President Viktor Yanukovych, himself from that same eastern region.

That feeling of disenfranchisement among eastern Ukrainians is real, and the rebels likely do have some organic, local support. Still, the rebels were armed and supported by Russia's government. One of the most important rebel leaders, Igor "Strelkov" Girkin, is a Russian citizen and military veteran who retired from Russia's internal security services just weeks before he began leading the rebels, who are widely thought to include unmarked Russian special forces.

Thousands of Russian troops massed on the border just across from the rebellion. For months, Ukraine did not move very aggressively against the rebels: Putin had not-so-subtly hinted that, if they did, he would blame the Ukrainian government for any deaths and invade to protect the Russian-speaking citizens of eastern Ukraine, whom he implicitly considers to be more Russian than Ukrainian. Everyone wanted to negotiate a peace deal.

Things got bad in early July, when the Ukrainian government launched an offensive to push out the rebels once and for all. Russia started arming the rebels with high-tech surface-to-air missiles; on July 17 a civilian airliner with 298 people on board was shot down over eastern Ukraine, most likely accidentally by the rebels , and the world had finally had enough. Ukraine redoubled its offensive, the rebels looked on the verge of getting overrun, and in mid-August Russia escalated from covertly supporting the rebels to overtly invading with Russian military troops.

Dar te inteleg si de data asta. Intotdeauna ai prezentat doar puncte de propaganda pro-Ruseasca, ca si in cazul Chinei.
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste
 
The following users liked or thanked this post: Cylix

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #371 on: 31 December 2022, 12:37 »
Acordul de la Minsk din 2015 a fost sustinut de o rezolutie a CS ONU, sprijinita si de Franta, care e membra permanenta a CS ONU.... Franta si Germania au fost garanti ai acordului din partea vestului..

- In 07 decembrie 2022 Angela Merkel a declarat că acordurile de la Minsk au fost "o încercare de a da timp Ucrainei pentru a se pregati de razboi".
- PARIS, 30 decembrie 2022: Fostul președinte francez Francois Hollande recunoaste și el că acordurile de la Minsk au fost folosite pentru a da o pauză Kievului și țărilor occidentale și pentru a întări armata ucraineană pentru razboi...

Liderul Uniunii Populare Republicane din Franța, Francois Asselineau comenteaza: "Pentru Hollande, a fost ciudat să facă o astfel de declarație pentru că prezintă țările occidentale ca fiind mincinoase. Și, prin urmare, nimeni nu poate avea încredere în ele. Iar acest lucru adaugă greutate la remarcile lui Putin când vorbea despre imperiul minciunii reprezentat de Occident".

Adica exact liderii tarilor din vest care si-au asumat rolul de garanti ai acordului de pace recunosc ca totul a fost o facatura, o minciuna grosolana doar pentru a castiga timp pentru a pregati razboiul...
...........................
Iar despre Crimeea: The Autonomous Republic of Crimea is an autonomous parliamentary republic within Ukraine and is governed by the Constitution of Crimea in accordance with the laws of Ukraine. Acelasi statut ar fi putut sa-l aiba si republicile separatiste in urma unei revizuiri a constitutiei Ucrainei stipulata in acordul de pace.

Iar in Constututia Ucrainei era prevazut ca, Crimeea isi putea declara independenta in urma unui referendum admis de Kiev, precum Catalonia in Spania sau Scotia in Regatul Unit. Adica n-a fost un "judet" in Ucraina.
 

Offline slicker

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #372 on: 31 December 2022, 13:46 »
Totul e dereglat si usor observabil ca e dereglat in ceea ce afirmi, fara exceptie. Esti ca si reporterii de la TV care afirma de ex. (cu cateva ore in urma) ca rusii au atacat ieri Ucraina cu 16 drone, dar ucrainerii le-au doborat pe toate, dupa care descriu pagubele imense produse de atacul rusesc in toata Ucraina, cu toate ca apararea antiaeriana a contracarat tot atacul rusesc. Adica nu exista nici o corelatie logica cu realitatea.

Ar trebui sa iti fie si rusine. Care parte din comentariile mele sunt dereglate? Pe puncte pls.

IE: 16 drone distruse din 16. 54 de rachete distruse din 69. Asta rezulta ca vreo 15 si-au atins tinta. Care parte nu iti percuteaza? Sau doar te faci?

Iti citesc aberatiile absolut halucinante cu Crimea, minciunile gogonate cu Donbas, etc. Fix orcu' obosit care crapa acum cu grenada in cap, plecat sa omoare "canibalii nazisti si ciorile americane din NATO". Fix propaganda de la RT. Cuvant cu cuvant.

Iti pun si tie aceeasi intrebare ca si aluia  care poarta casca anti-5g, care parte din fascistii rusi care distrug, omoara si fura in Ucraina iti scapa? Unde sunt obiectivele militare declarate de MoD la 10 luni de la inceperea razboiului? Vad ca tu le stii mai bine ca ei lol.

https://www.youtube.com/channel/UCoAw0n5OyITkmejSCMfmnWg


PS: daca e nevoie, poate aranjam niste discutii cu devopsii mei din Odessa care au pus mana pe arme sa isi apere tara.
« Last Edit: 31 December 2022, 14:02 by slicker »
Ignored: axxel4you, Meghido 1469 î.Hr. ,narayanhd, oldshooterman, taxon
 
The following users liked or thanked this post: Cylix

Offline Cylix

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #373 on: 31 December 2022, 14:11 »

Totul e dereglat si usor observabil ca e dereglat in ceea ce afirmi, fara exceptie. Esti ca si reporterii de la TV care afirma de ex. (cu cateva ore in urma) ca rusii au atacat ieri Ucraina cu 16 drone, dar ucrainerii le-au doborat pe toate, dupa care descriu pagubele imense produse de atacul rusesc in toata Ucraina, cu toate ca apararea antiaeriana a contracarat tot atacul rusesc. Adica nu exista nici o corelatie logica cu realitatea.

Ar trebui sa iti fie si rusine. Care parte din comentariile mele sunt dereglate? Pe puncte pls.

IE: 16 drone distruse din 16. 54 de rachete distruse din 69. Asta rezulta ca vreo 15 si-au atins tinta. Care parte nu iti percuteaza? Sau doar te faci?

Iti citesc aberatiile absolut halucinante cu Crimea, minciunile gogonate cu Donbas, etc. Fix orcu' obosit care crapa acum cu grenada in cap, plecat sa omoare "canibalii nazisti si ciorile americane din NATO". Fix propaganda de la RT. Cuvant cu cuvant.

Iti pun si tie aceeasi intrebare ca si aluia  care poarta casca anti-5g, care parte din fascistii rusi care distrug, omoara si fura in Ucraina iti scapa? Unde sunt obiectivele militare declarate de MoD la 10 luni de la inceperea razboiului? Vad ca tu le stii mai bine ca ei lol.

https://www.youtube.com/channel/UCoAw0n5OyITkmejSCMfmnWg


PS: daca e nevoie, poate aranjam niste discutii cu devopsii mei din Odessa care au pus mana pe arme sa isi apere tara.

Nu ai cu cine vb, iar apar imd si pun ceva informatii total aiurea fara nici un raspuns concret. Eu sper sa fie doar troleala ieftina ca nu imi pot imagina cum pot gandii asa cand vad zilnic poze cu copii morti sau cu membre amputate si mai pot lua apararea unui popor asa mizerabil. E chiar halucinant cum pot sa devieze de la subiect si sa ignore miile de incalcari de razboi ale rusilor. In capul lor de bolseicvi rusia ataca doar puncte militare iar dronele iranien si rachetele  ce pica zilnic in zone urbane aduc panselute si ajutoare umanitare.

Nu mai exista functia de ignore? Nu mai vreau sa vad asa mizerii debitate ca imi strica ziua.
7950X3D | Zotac 4090 AMP Extreme Airo | MSI MPG B650 Edge Wifi | 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000 |  SSD: Kingston KC3000 2TB+Fury Renegade 2TB+Samung Evo 1TB |Lian Li O11 Dynamic Evo | Lian Li Galahad 360 V2 | Corsair HX1500i | Samsung Odyssey G9 Neo + Zephyrus G15
 
The following users liked or thanked this post: slicker

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #374 on: 31 December 2022, 16:47 »
Care parte din comentariile mele sunt dereglate? Pe puncte pls.

IE: 16 drone distruse din 16. 54 de rachete distruse din 69. Asta rezulta ca vreo 15 si-au atins tinta. Care parte nu iti percuteaza? Sau doar te faci?

Fix propaganda de la RT. Cuvant cu cuvant.
1. Toate. Orice discutii suplimentare ar avea ca efect doar inflamarea fara limite si fara sens a discutiei, dpmdv.
2. RT nu e accesibila la noi, deci eu nu stiu ce spun respectivii, dar pare ca tu ii citesti si stii. Lumea e foarte mare dincolo de UE/US si sunt destui care spun multe despre subiect. E exact precum se spune in discutiile de la TV, respectiv orice info care nu e prevazuta in naratiunea oficiala poate fi interpretata ca o justificare a invaziei rusesti si asta nu da bine.

So, ramane sa fie cum stii tu/voi. Bucura-te/bucurati-va in continuare de victoriile rasunatoare ale fortelor "binelui" impotriva "orcilor". Ramane in continuare o mare tragedie pe capul a milioane de nevinovati care sufera pe chestia asta (lupta dintre "bine" si "orci"). Si se anunta ca tragedia se va extinde.

La Multi Ani!

 
The following users liked or thanked this post: axxel4you