tot de sub fusta NATO,
la caldurica.
Intre timp Wagner a ramas fara carne de tun, ofensiva din Bakhmut e pe stop.
lol, ai spus sub fusta NATO??
https://vk.com/wall-194944166_3565013?lang=en...stai sub fusta NATO.
4 stele, ai caldurica (nu mai mult de 19, 18, 16 grade...grija cu Ursula)
Pai e bine ca Wagner a ramas fara carne. Castigam. Nu?
Sigur, nu esti bun la propaganda pentru ca sugerezi ca orasul ala e terciuit doar de mercenari si te duce gandul ca armata rosie nici nu e acolo, doar wagneristii.
Nici caricatura nu e vreo invarteala deoarece sugereaza ca admiram Rusia.
Nu mergem acolo dar cum se face ca tinem cu rusii este intrebarea.
Stranie placere de a tine cu dusmanul, nu gasesti? (retoric, desigur, ca nu imi vezi postarile. Avantaj eu)
Se pare ca grosul popoarelor considera ca amerlocii sunt de vina pentru circ (nu uitam nici armele de distrugere in masa iraqiene care nu existau, bombardarea Hanoiului la 24 ore dupa semnarea tratatului de pace, etc)
Cyberseller: tot crezi ca sunt clona cuiva?
Nu sunt. Probabil nu ma crezi ca si eu cred asta dar...invers (securistii, alea, alea)
Am tot citit pe aici si m-a mancat sa intervin.
Pe mine m-ar interesa cum tin ucranii pe amaratii aia pe front (banuiesc ca grosul inarmatilor nu lupta cu dusmanul cat lupta sa tina sandramaua statala in picioare)
Curiozitatea asta o am pentru ca vreau sa fac scenarii de scapare in eventualitatea ca ne baga la tocatoare.
Intre timp ma amuz de marotele propagandei (ma scuza dar e amuzant si impulsul matale de a ma jigni in limita regulamentului)
Editez: voi va luati dupa sefu` wagner cand zice ca nu mai are oameni, munitie, ca se cearta cu militarii, etc?
Zau?
Pai asta anume zice sa simuleze slabiciune sa creada ucranii ca uite, mai un pic daca fortam castigam, doar sa trimitem tot acolo, etc.
Oo, sper ca generalii in fusta (sau fara) care conduc NATO sa fie mai destepti...e tehnica pe care si ceva pasarele o practica (simuleaza aripioara paradita) sa faca vulpea sa se ia dupa ele si sa nu ajunga la cuib.