Stai linistit ca si Trump este doar un actor, Americani trebuie sa aiba impresia ca au alternative. Probabil va fi arestat tocmai ca sa se asigure ca va fi votat in 2024.
Eu am o teorie conspirationista mult mai buna.
Biden ordona compromiterea imaginii lui Trump (nu o sa-l aresteze, doar sa-l compromita electoral ori cat sa-l convinga sa nu mai candideze in 2024), apoi se propune Ron DeSantis candidat, candideaza si fiul lui Robert Kennedy care e antivaxer convins, mai apare vreun alt republican peste noapte care sa fie faimos, si in felul asta, se divizeaza electoratul de dreapta republican.
Iar Biden castiga cu brio alegerile din 2024, avand electoratul sau de stanga unit!
Altfel, eu nu inteleg teoria ta. De ce sa piarda democratii de bunavoie alegerile din 2024?
De ce naiba democratii ar vrea sa renunte de bunavoie la functiile lor, dar la imunitate si salarii mari lasandu-l pe Trump sa fie reales? Tu realizezi ca daca e reales Trump si republicanii obtin majoritatea in Senat in 2024, mullti democrati ar putea sa o incurce pentru ca au .......ajutat Ucraina sa se apere de Rusia? Si pentru campania de vaccinare?
Nu mai zic ca Ucraina va fi direct servita pe tava Rusiei daca revin republicanii la putere, si multe chestii dubioase despre afacerile democratilor si apropiatilor lor care au facut niste chestii prin Ucraina din 1991 pana in 2019 ar iesi la suprafata dupa cum acuza republicanii .....eu nu cred teoria ta! Si-ar da cu tesla-n oua sa permita victorie GOP in 2024.
Ca da, aparitia lui Trump la tribunal si chiar o poza cu el in catuse ar insemna dezastru total pentru democrati in 2024. Nu ca democratilor le-ar pasa de Trump, dar sunt moderati si liberali care ar renunta sa mai iasa la vot pentru Biden cand ar realiza ca nu traiesc intr-o democratie, ci intr-un sistem distopic in care politicienii incomozi establishmentului ajung la parnaie.
Ar fi o sinucidere electorala pentru democrati sa-l aresteze pe Trump in saptamana patimilor, la fel ca in 2016 cand au propus-o pe Hillary sa candideze la presedintie. Si mai risca si un RAZBOI CIVIL sau violente in mai multe orase mari.
In 2016 aveau scuze - americanii credeau ca viata e ca in filmele cu happy end in care femeia puternica il bate pe candidatul populist si ca nu aveau de unde sa stie ca Trump o sa castige, iar Hillary avea sa se dovedeasca a fi un Turd candidate.
Acum ar trebui sa aiba ceva mai multa maturitate politica si sa fie buni la STRATEGIE.
Eu inca sper ca au invatat ceva din 2016 si au demonstrat asta in 2020, lasandu-l pe Biden sa candideze si sa fie votat de democrati de dragul amintirilor din epoca Obama.
Dar acum sa se prosteasca si sa fie dumberi din nou......eu nu vreau sa cred ca vor sa faca asta, sa-l aresteze pe Trump inainte de cea mai importanta sarbatoare crestina.
Pentru ca din momentul ala, si indecisii din statele mov vor vota cu GOP la modul hardcore si cu oricare republican care va candida la Casa Alba, chit ca va fi Trump sau DeSantis sau Haley sau vreun redneck cu tinfoil hat. Hai sa vezi 90 de milioane de americani votand cu republicanii in 2024, pentru ca toti s-ar simti "insecured" stiind ca orice oponent incomod poate ajunge la parnaie in cea mai mare democratie a lumii, si mai ales, in saptamana patimilor, incalcand fundamentele crestine ale natiunii americane.
Cateva tari din NATO pun la cale sa intervina direct in conflictul din Ucraina, cica fara sa implice NATO in sine, printre care si Polonia. Se discuta si in media din RO, deci nu sunt doar povesti. Ar fi fb daca nu s-ar inghesui si RO in asta.
Ca urmare, se pregateste o escaladare masiva a ostilitatilor, daca se confirma.
Probabil armate de investitori si muncitori care sa reconstruiasca tot ce a fost distrus de rusi in Ucraina.
Momentan, ucrainenii ii vor bate pe rusi pe cont propriu cu armele de la occidentali.
Si eu credeam anterior ca ar fi necesar 500.000 de soldati si 5000 de tancuri Abrams pentru eliberarea Crimeii, dar HIMARS-urile, dronele turcesti si rachetele ghidate isi fac bine treaba, determinand multe familii de rusi sa plece in numar mare din Crimeea si Donbass in Federatia Rusa.