Nu va fi niciun razboi nuclear, nu mergeti pe fenta rusilor. Au niste papagali care ameninta, nimic oficial, caci nu au curajul. Daca detoneaza o singura bomba nucleara in Ucraina, cea mai mica din dotare, China si India ii abandoneaza. Raman doar cu Soso&Simi si sclavii lor spalati pe creier, un schimb total inacceptabil pentru rusi.
In ceea ce ne priveste, daca tot a deschis Cutia Pandorei criminalul de la Kremlin, pericolul mare vine dinspre Nord-Vest. De la unguri, caci sunt din ce in ce mai agresivi si provoaca fatis. Nu fac referire la vreun prostanac nebagat in seama pe strada, ci la elitele lor in frunte cu Orban. Speranta lor ramane Putin, un motiv in plus sa scuipam pe toti putinistii din Romania care vorbesc romana si se bat cu patriotismul in piept.
Ca o completare: China si India ii ajuta la ocolirea embargoului. In acest fel trebuie inteles ca ii abandoneaza. Fara ajutorul acestor doua tari, Rusia sucombeaza in cel mult un an.
In razboi nu e niciodata ceva 100% garantat. Poate pentru tine asa e, eu nu as fi asa de sigur. Nu se stie niciodata, pana acuma ramane la datul din papagal, e foarte bine, numai asa in continuare. Nicidecum nu vad asta ca un motiv pentru care sa il provoc si mai mult, intodeauna exista acea sansa chiar si minuscula ca lucrurile sa scape total de sub control.
Cat despre ungaria, as declara ca exagerezi sau ai o viziune mult prea intunecata, am fost in ungaria destul de des in ultimii 2-3 ani. Orban de felul lui da din gura,atata poate,atata stie saracu, dar o parte buna din populatie este impotriva lui. Orban este prea ridicat pana in panzele albe de catre media din afara, ma uit la stiri si vad de parca pana mea hitler e fix pix pe langa Orban, de fapt Stalin ar putea lua lectii. Se prezinta un om de zici ca el insusi este satana in persoana, cel care are sangele a sute de milioane de oameni pe mainile lui, ca e dictatura in ungaria ca una ca alta. Pana mea astia habar nu au ce inseamna dictatura, nu au trait "vremurile" bune cand veneau niste bajeti de la securitate,te urcau in masina si ai disparut pe veci. Nu e Orban acel "grandmaster of all evil".
Fidesz e un fel de PSD, iar Orban e un fel de combinatie intre marii smecheri din PSD,e o mafie ca PSD-ul. Altfel e un corupt ce spune prostii la stiri, iar ca politica externa nu doreste ca ungaria sa fie implicata in razboi, nici de partea rusilor nici de partea nato, atat si nimic mai mult. Faptul ca de exemplu a cerut ajutor de la rusi pentru a dezvolta si mai departe Paks pentru energie nucleara, nu are nici o legatura nici cu iubirea fata de rusi, nici cu ura fata de rusi,nici cu razboiul curent. Are legatura cu economia tarii si cu a dori energie mai ieftina si asta desigur cu acordul EU, chestii de acest gen au fost in dezbatere si negociere de ani si ani, mult inainte sa existe acest razboi.
https://www.world-nuclear-news.org/Articles/Hungary-says-Paks-II-contract-amendment-has-EU-appEu sincer nu de unguri mi-as face griji, din cate am trait, din cate am povestit cu oamenii. Orban are zilele numarate, iar ca individ nu este luat in serios de aproape nimeni.