Ce motiv zici ca au ucrainieni aia luati cu forta si trimisi pe front sa moara? Iti doresti si tu sa-ti gaseasca cineva un motiv sa mori doar ca sa fie sifonati bani.
Daca Rusia era asa cum o vezi tu interveneau imediat Americani.
Tot ce o sa vezi in razboiul asta o sa fie exterminarea poporului Ucrainian. Sper ca o sa fii mandru ca ai sustinut razboiul asta pana la ultimul copil ucrainiean trimis pe front sa moara.
Mereu aceeasi placa tembela, cu americanul pus pe facut bani si rusul pasnic obligat sa plece la razbel. Doar lapte si miere in Rusia, fiecare rus permitandu-si iahturi de 500 milioane dolari si sa cumpere echipe de fotbal de top din Occident. Din ce vad, ii urasti de moarte pe ucraineni pentru ca au indraznit sa zadarniceasca planurile idolului tau de la Kremlin. Esti cu capsa pusa ca ti s-au ofilit florile cu care vroiai sa il intampini.
Spui ca capul taiat, sabia nu il taie. Cica ar fi si un proverb turcesc care zice ca tocmai capul taiat trebuie taiat. In sens metaforic, un om (sau o natie) fara onoare trebuie tratat/a cu dispret. Exact asta am patit in 1939 cand nu eram nici cu nemtii, nici cu rusii. Stateam cu capul plecat in fata lor si cand stai umil si aplecat ii inviti pe toti sa ti-o traga in dos. Si ne-au tras-o, si rusii si nemtii, pana am pierdut o treime din greutate. Dupa doi ani de hardcore, jupuiti si vai de noi, am fost invitati sa participam si la un razbel in care am pierdut aproape juma de milion de oameni din care am iesit tot luzeri, caci rusul ne dezmembra fabricile si ne lasa fara recolte in timp ce americanul cel rau injecta miliarde in reconstructia Europei de Vest.
Iar acum vrei sa pupam talpile unei natii de criminali care ne-a tras-o de cate ori a avut ocazia. Tezaurul iti spune ceva? Praduirea arhivelor romanesti de catre rusi de patru ori de-a lungul istoriei iti spune ceva? Faptul ca exista colonii de romani in Kazahstan iti spune ceva? Daca nu, du-te tu la rusi daca nu mai poti de dragul lor. Noi, daca nu ne rupem singuri picioarele cum am facut-o de atatea ori in istorie, stam dracului linistiti si ne respectam angajamentele fata de ce-a mai puternica alianta din care am facut parte vreodata si rusul ne poate atinge doar superficial, prin oameni ca tine si moderatorul. O minoritate cu care ne putem descurca si singuri, NATO sa ne apere de duhoarea rusilor.
Mda, aha.
Regiunea Cernăuți: 18 de bărbați de vârsta înrolării, reținuți în weekend de grăniceri
Un bărbat din Hotin va sta 3 ani după gratii pentru că a refuzat să meargă pe front
A naibii propaganda asta ...
Total: 19
Cred ca sunt sute, poate mii care au fugit de razboi. Procentajul este mic in raport cu Romania, caci toti bombardierii, romanosii si alti gura sparta ar rupe granita de vest prin tunelurile dacice doar daca maraie rusul spre noi.
Ucrainenii au demonstrat ca au bile puternice in pantaloni. Tu vezi doar partea plina a paharului rusesc, pe aia goala o ingropi elegant sub pres. Stau de un an ingropati in pamant cam in aceleasi pozitii iar liderul lor se intalneste cu marele Kim Jong Un, de care se feresc chiar si despotii Africii. Pana si aia care ii jurau credinta vesnica si ca il primesc cu bratele deschise i-au spus-o pe sleau ca e mai bine sa ramana in buncarele lui si sa nu le calce prin tara. Ultimul pe lista e presedintele Braziliei.