Indiferent care e rezultatul guvernari PSD-PNL, trebuie sa fi dus cu pluta grav sa crezi ca AUR e o alternativa. Astia, prin comparatie, fac ca defunctul PRM sa aduca a partid de politicieni rasati cu simt de raspundere. Mai bine ii spuneau partidului PLM ca tot aia e. O sa aibe, tras la indigo, traseul partidului DD. Ce ma mira e ca aceeasi prosti care au votat DD acu voteaza AUR. Procentul de retardati din Romania pare constant.
@Hideyoshi Atata frica ai de AUR, dar de PSD care conduce Romania de 30 ani, nu ti-e frica? Mai rau decat ce a facut PSD, distrugand sistemul educational, lasand sistemul medical inapoiat, politizand justitia si devenind cea mai corupta tara din UE si cu 9 milioane de romani plecati definitiv......nu cred ca se poate.
Sunt deja 3 luni de Ciolacu premier si ai azilele si orfelinatele groazei, drogati care provoaca accidente rutiere, statii GPL care sar in aer, femei care nasc pe asfalt, rusii care te ataca cu drone la granita, scumpiri, 200 de taxe fiscale in plus........si tu imi spui mie ca AUR e mai rau?
Cum am zis, eu unu m-am saturat de regimul USL care dureaza de 11 ani, au stat PSD si PNL prea mult deja.
AUR ar putea fi un rau necesar pana la urma pentru vremuri mai bune:
1. o sa se convinga si ultimul vasluian beat si rupt in fund ce inseamna sa fii condus de patrioti protectionisti
2. AUR ne-ar duce in asa hal incat ca romanii ar vota-o apoi cu 2 maini pe Kovesi si USR . AUR e poate singurul mijloc care ar putea face aducerea la guvernare a USR-ului (pe cont propriu, fara coalitie) posibila in 2028 si i-ar securiza victoria lui Kovesi in alegerile prezidentiale din 2029. De suferit, oricum o sa suferim la greu in urmatorii cinci ani, indiferent ca sunt PSD-PNL sau AUR la guvernare. Efectele pandemiei, inflatiei, a coruptiei si a razboaielor Rusiei si Chinei asupra economiei globale sunt atat de catastrofale ca nu se prefigureaza o revenire economica pana in 2028-2029.
Caz in care eu nu cred ca exista o oportunitate mai buna in care sa-i demonstrezi romanului idiot ce inseamna sa fie condus de nationalisti.....dar in vremuri cat mai grele.
Este singura cale!
Plus ca guvernarea AUR ar mai accelera moartea generatiei comuniste care a trait sub Ceausescu si inca e nostalgica dupa comunism.
Pentru ca sunt sigur ca AUR o sa ne aduca in sapa de lemn, iar eu zic ca e un SACRIFICIU NECESAR pentru vremuri mai bune pe termen lung.
Si pe langa asta, AUR ar fi un rau necesar pentru a ne feri de un posibil razboi cu Rusia. Nu stiu ce crezi tu, dar eu n-am chef sa fiu inrolat si tarat cu forta sa apar Galatiul, Tulcea sau Iasi de invadatori rusi.
Pentru ca daca ai vazut reportajul RECORDER, suntem vai mama noastra la ce armata si aparare avem, fata de Israel si chiar si Ucraina care sunt cu ani lumina.
In ce hal suntem, ar trebui acum sa luam pozitia Ungariei, Slovaciei si Poloniei acum, pentru ca Ucraina e o cauza pierduta, iar americanii au alte preocupari acum (Gaza, Taiwan, prevenirea unui WW3 cu China.....nu o sa vina ei in veci sa ne apere de rusi).
Si mai multe aberatii pe pagina. Nu ma uit la asa ceva. Se pare ca tu te uiti daca stii cu ce sunt.
Omule, tu numai adult nu esti ...
Ai gasit macar un job?
1. Da, eu aberez cand tu vii cu scenarite grave cum ca un tanchist poate sa omoare, cu munitie limitata, sute de mii de orci.
Sau ca tu negi niste cifre clare din razboaiele enumerate de mine (WW2, Coreea, Vietnam, Afganistan) in care am demonstrat ca tehnologia si disciplina nu te ajuta cu nimic intr-un razboi cand esti coplesit de o armata superior numerica.
2. NU TE PRIVESTE VIATA MEA PERSONALA!