Nu vrei să fii victimă, pur și simplu fugi din zona de război.
”Atențiune, atențiune!
Pe data de 22 feb 2022 vom invada Ucraina.
Fugiți din zona de război, adică operațiune militară.
Dacă nu aveți bani să fugiți, nu-i nimic, colegul ”peacemaker” e un foarte bun maestru al finanțelor și predicțiilor și vă va îndruma mai bine.”
”Atențiune, atențiune!
...buclă.”
Ucraina e în război cu Rusia din 2014, deșteptule.
Milioane de ucraineni au emigrat încă de la anexarea Crimeii.
În aprilie 2021, Putin deja trimise 90,000 de soldați la granița cu Ucraina, pe urmă 100,000 - 200,000 în decembrie pentru a anexa Donbasul. CIA și Pentagon avertizau încă din noiembrie-decembrie că Putin va ataca Ucraina după revelion, prin februarie, după jocurile olimpice de iarnă din China.
În decembrie 2021 - ianuarie 2022, trebuia să fii autist să negi că Putin intenționa să invadeze Donbasul și să bombardeze Ucraina. Trebuia să fii naiv să nu crezi că Putin se pregătea de bombardament. Eu am anticipasem pe forumul PC Garage de pe Sfântul Nicolae că va fi război, deși îmi făcusem griji încă din aprilie 2021.
Pe 22 februarie 2022 rușii anexaseră Donețk și era evident că Putin va bombardat Ucraina două zile mai târziu.
În cazul unui război NATO-Rusia, s-ar putea să nu știm dinainte niciun indiciu, să nu primim info de la CIA sau Pentagon, pentru că Putin nu are acum și nici nu o să aibă prea curând resurse și trupe necesare pentru a invada Europa de Est, deci nicio invazie terestră, nici atacuri nucleare strategice sau bombardamente aeriene nu vor fi pentru că pot vedea sateliții din spațiu cum le pregătesc.
Însă ne putem aștepta la bombardamente cu drone iraniene kamikaze și rachete hipersonice rusești care ating viteza Mach 10 și care nu pot fi doborâte de rachetele Patriot, nici de scutul antirachetă.
De alea ar trebui să ne temem momentan. Pe astea, nici CIA, nici sateliții militari de spionaj și Pentagonul nu le pot depista, doar dacă americanii au vreo cârtiță pe acolo să le transmită dinante că rușii pregătesc rachete hipersonice și drone să atace România, Polonia, Finlanda și statele baltice.
Eu cred însă că un asemenea bombardament va fi ușor de anticipat când China va înconjura și va ataca Taiwanul din toate părțile.