Scrie concret, când anume s-a băgat NATO, pentru o țară membră, atunci când acea țară a fost atacată!
In afara de 9/11, nu cred ca au fost cazuri in care un stat NATO a fost atacat direct de alt stat. Iar in cazul 9/11 toate statele membre NATO au ajutat SUA in Afghanistan (nu ca ar fi avut mare nevoie de ajutor )
Mai bine zi tu cand un membru NATO a fost atacat si NATO nu a facut nimic, ca sa avem un punct de plecare.
Asta e problema voastra, vi se serveste o minciuna, nu va intereseaza sa aflati adevarul, cand totusi aflati adevarul il ignorati complet si tot repetati minciuna servita .
Ce a fost cu 9/11 ?
Stii ?
Te-a interesat subiectul ?
Ai curaj sa afli mai multe detalii despre 9/11 sau e mai usor sa servesti minciuna cu atacul terorist ?
Mult timp si eu am crezut ca a fost un atac terorist dar am incercat sa aflu mai multe informatii si surpriza, avioanele au intrat in 2 cladiri si au fost demolate 3, demolate adica demolare controlata. Stiai ca a mai picat o cladire fara sa fi fost lovita de vreun avion ? ai vreo explicatie de ce a cazut si a 3-a cladire ? Nimeni nu are si totusi a cazut.
Cum naiba sa avem incredere in voi atata timp cat faceti tot posibilul sa nu fiti atenti la ce se intampla in jurul vostru ?