Lasa vrajeala, capitalismul nu este compatibil cu miscarea patriotica. Ti-e dor de vremea lui nea Nicu pionierule ? Muta-te intr- o tara care isi tine populatia indoctrinata cu ajutorul biserici.
Iti dai seama sa ajungi sa-ti pierzi familia din cauza ca statul esuat in care traiesti a acceptat o operatiune fals flag sa motiveze gugustuci sa-si descopere simtul patriotic.
Indiferent care e cauza războiului, tu din momentul în care ai părăsit țara pe durata legii marțiale, ești considerat infractor și pasibil de pedeapsă pentru trădare națională.
Iar pedepsele pe timp de război, în caz că reușesc autoritățile să pună mâna pe tine și să te aducă înapoi în țară, pot să varieze de la închisoare pe zeci de ani la pluton disciplinar, adică să amplasezi mine, să sapi în prima linie, chestii din astea riscante de carne de tun.
Și după război, s-ar putea să fii privit cu oprobiu, că nu o să te mai angajeze nimeni dacă se află că ai fugit din țară pe durata războiului.
Te-ai născut cu penis și ești apt fizic să lupți, ghinion, n-ai decât să-ți slujești țara în caz de război. Este o lege universală. Așa cum și femeile au datoria de a suporta durerile nașterii pentru a popula. Dacă vor să facă copii, nu au cum să scape de durere. Asta ne-a fost evoluția ca specie.
Eu nu cred deloc în biserică, cred mai degrabă în știință.
Și sincer, dacă ar fi vorba să mă confrunt cu o invazie din partea unor invadatori habotnici și fanatici religioși
ce promovează misticismul și tirania pe rit feudal, care să susțină chestii ce amenință știința modernă, consumerismul, traiul modern, libertatea de exprimare, mi-aș da viața bucuros. Și ceva îmi spune că și tu ai face-o, că doar prețuiești
libertatea de exprimare. De ce?
Pentru că dacă câștigă Axa Estică, eu nu aș putea să trăiesc într-un nou Evul Mediu Întunecat.
Să nu am voie să cred în teoria evoluționistă și în Big Bang.
Să nu am voie să practic poligamia sau să mă îmbrac cum vreau sau să arăt cum vreau.
Să nu am voie să mănânc fast food sau să nu mă pot juca jocuri video, că tot suntem pe un forum de GAMING.