Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 360333 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2610 on: 27 July 2024, 15:52 »
Blitz Krieg e razboi fulger. Nu, razboi e cand chemi ambasadorul la presedinte si ii dai o hartie igienica pe care scrie "Declaratie de razboi". Poti sa trimiti sute de mii de oameni, mii de tancuri si avioane si sa le distrugi toata infrastructura, nu e razboi domne fara hartia igienica.
Veșnica pomenire:
https://hotnews.ro/video-ucrainenii-au-lovit-cu-atacms-un-aerodrom-militar-din-crimeea-canal-neoficial-al-aviatiei-ruse-exact-asa-cum-am-spus-ca-va-fi-vesnica-pomenire-1757259
Aeroportul ala era deja cam praf. Sper sa le dea voie cat mai curand sa loveasca cu ATACMS in aeroporturile din adancime de unde tot lanseaza mizeriile de glide bombs,sa le distruga bombardierele si tot ce misca acolo. Nu inteleg ce paula de escaladare poate sa mai fie ?

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2611 on: 27 July 2024, 15:53 »
E clara treaba, rusii scot armamentul greu la lupta.
Noile tancuri de ultima generatie, aceste nave intergalactice vor face diferenta, cu siguranta!
https://www.digi24.ro/stiri/externe/armata-rusa-a-scos-de-la-naftalina-tancurile-t-62m-le-a-modernizat-si-le-trimite-acum-pe-frontul-din-ucraina-2873959

;D ;D ;D
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline Asth

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2613 on: 27 July 2024, 16:04 »
Ultima fraza ai omis-o intentionat?

"În mai 2024, un soldat rus în vârstă de 57 de ani, recrutat dintr-o colonie penală, ar fi împuşcat mortal şase dintre camarazii săi în regiunea Doneţk din est."

"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2614 on: 27 July 2024, 16:07 »
Care-i logica să se consume total aiurea ATACMS, cu așa ceva:

Sper sa le dea voie cat mai curand sa loveasca cu ATACMS in aeroporturile din adancime de unde tot lanseaza mizeriile de glide bombs,sa le distruga bombardierele si tot ce misca acolo.

atâta timp cât se întâmplă asta:

Ce se stie este ca nu e nici Rusia sacul fara fund.
 Nu e vorba numai de oameni aici.
E vorba si de tehnica de lupta.
 Si un tun dupa ce trage de X ori se face praf.
Obuzele se termina.
Glide bomb-urile se termina.
Rachetele nu se pot face ca si ciorapii.

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2615 on: 27 July 2024, 16:29 »
Mai ales dupa ce rusii au pierdut 57 de blindate in cel mai mare atac al lor din ultimele luni.
Aaa, si 12 motociclete.
Probabil ca urmatorul atac il vor face cu biciclete DHS  ;D

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2616 on: 27 July 2024, 16:41 »
Zelenski e cel care a anulat unilateral acordul de la Minsk si a emis o lege prin care Ucraina nu poate participa la discutii despre pace cu Putin.

Actorașul de comedie are efectiv IQ-ul unui liceean:

Kiev ready for peace talks with Russia on 'fair' terms - Zelensky's top aide

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2617 on: 27 July 2024, 17:10 »
Se pare ca merge si cu drone.
https://hotnews.ro/un-bombardier-strategic-rusesc-a-fost-lovit-la-1800-km-de-granita-cu-ucraina-presa-ce-se-stie-despre-avionul-tu-22m3-1758187
Lavrov a inceput sa vorbeasca de funie in casa spanzuratului.
https://tass.com/politics/1822105
Nu vrea nimeni sa capitulati. Mergeti inapoi in Orcia voastra infecta. Facem un zid de 4 metri intre noi si ei, inchidem ambasadele sau ne auzim o data la 3 luni si gata.

The following users liked or thanked this post: ericmario

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2618 on: 27 July 2024, 17:20 »
Facem un zid de 4 metri intre noi si ei, inchidem ambasadele sau ne auzim o data la 3 luni si gata.
Chiar e nevoie sa ne auzim cu ei?
Nu prea cred.

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2619 on: 28 July 2024, 18:27 »
Orban:
https://hotnews.ro/the-guardian-orban-avertizeaza-ue-ca-se-afla-pe-drumul-catre-autodistrugere-1758723
"Viktor Orban, a afirmat sâmbătă că UE alunecă înspre insignifianță într-un discurs dezlânat antioccidental în care a a avertizat despre o nouă ordine mondială, cu Asia în centru"
Am fost in centru, centrul Timisoarei. Am vazut doctori si ingineri asiatici :D prin centrul orasului cum cautau pet-uri in pubele si gunoaie.
Conducta aia de LUKOIL ce tranziteaza Ucraina sa mai ramana inchisa speram intre 2 luni si indefinit. Sa-i vad pe prostii lui Orban cum stau 3 zile la coada la benzinarie. Sa-i vina mintea la cap ca e prost de impunge.
--
Au mai ars ceva depozite de carburant in Rusia, Rusia a mai "cucerit" 2 sate goale cu pierderi mari.Putin vrea sa reia productia de rachete medii de actiune. S-au terminat sau de ce vrea sa produca ?

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2620 on: 28 July 2024, 19:15 »
Aveau diplomele in mana doctorii si inginerii aia?
Eu cred ca aici ai luat hiperbola la misto, Ciocanule.

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2621 on: 28 July 2024, 19:27 »
Fricos tare mai e:

Putin says planned US deployment of long-range missiles in Germany is ‘reminiscent’ of Cold War

Habar n-are că sfârșitul îi este aproape:

Şeful serviciului secret al armatei Ucrainei susține că Putin are cancer în fază terminală și va muri foarte repede

Practic e ca și mort, cu botul pe labe, acum doar se mai face zilnic de rușine cu cea de-a zecea armată a lumii(sau chiar mai jos), cerșind nonstop armanent + muniție de la aliații săi!...

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2622 on: 28 July 2024, 20:34 »
Ai mai scris mizeria cu cancerul si s-a retinut. Nu o mai repeta de 10 ori ca o sa cazi in penibil. Si daca maine moare Putin este foarte posibil sa nu se schimbe nimic, vine alt kaghebist cu aceleasi vizuni. Ajunge.
Vezi ca Ucraina rezista, Rusia ataca ca sa-ti aduc aminte. Curajoasa este Ucraina ca rezista, nu Rusia sau Putin.

The following users liked or thanked this post: ericmario

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2623 on: 28 July 2024, 20:46 »
Cumva, să nu-ți dai iarăși ochii peste cap pe aici, cum că n-ai avea încredere în absolut tot ceea ce zice:

Kirill Budanov, liderul Direcţiei Generale de Informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării

pentru că-i ditamai liderul!

De exemplu, eu pe tine te cred pe cuvânt de onoare, atunci când scrii așa ceva:

Am fost in centru, centrul Timisoarei. Am vazut doctori si ingineri asiatici :D prin centrul orasului cum cautau pet-uri in pubele si gunoaie.

deci nu cred nicio clipă că într-un final o vei da-n penibil...

În concluzie: continuă, pe mine unul m-ai convins, definitiv și irevocabil, că ești pe bune un expert al forumului!

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2624 on: 28 July 2024, 21:13 »
Probabil ca fiind mai "noi" pe internet nu stiti duma cu inginerii si doctorii asiatici. E veche si a fost spusa de Base de mult, cum ca ne vin multi doctori si ingineri si sa-i tratam mai bine pe emigranti. A ramas o gluma.
Citatul „emigranții sunt doctori și ingineri asiatici” este atribuit fostului președinte al României, Traian Băsescu. Acesta a făcut diverse comentarii despre imigrație în timpul mandatului său, iar în anumite ocazii a menționat calitatea și pregătirea profesională a emigranților, făcând referire la faptul că mulți dintre aceștia sunt specialiști bine calificați, precum doctori și ingineri, în special din Asia.