Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 359719 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2655 on: 03 August 2024, 17:20 »
La ce mai e bun TV-ul românesc atâta timp cât e plin de căpoace super inteligente care trăiesc nonstop cu convingerile că rușii cei mari vor fi puși cu botul pe labe, iar Rusia va fi o ruină veșnică, atât datorită celor peste 1000 de sancțiuni economice cât și mai ales din cauza faptului c-a trecut la o economie intensivă de război, în timp ce:

S&P cuts Ukraine rating to 'selective' default as restructuring looms

În concluzie, nu-i bine absolut niciodată să-i crezi pe ruși:

Rușii susțin că fabrică 167 de drone FPV pe oră

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2656 on: 03 August 2024, 20:38 »
Da, 167 de drone productie la hectar/ora.
Ca la Radio Erevan:
E adevarat ca in Rusia creste porumbul la fel ca stalpul de telegraf?
-Da e adevarat, in unele locuri chiar si mai rar...
---
Dar sa revenim la stiri imbucuratoare, s-a scufundat inca o rapciuga orceasca. Bonus s-au mai distrus si niste sisteme de antiaeriana.
https://www.news.ro/externe/ucraina-anunta-ca-a-scufundat-un-submarin-rusesc-1922405603402024081821690992
Flota aia de face exercitii nu stiu pe unde cu chinezii cand se intoarce in Marea Neagra ? Nu vine la batatalie in Sevastopol ?
--
Incep si eu sa repet:
Mare pacat ca nu au voie ucranienii sa loveasca cu HIMARS in aeropoartele alea infecte de unde inca le decoleaza bombardierele cu glide bombs. Ar fi o mare diferenta.

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2657 on: 03 August 2024, 21:55 »
La ce mai e bun TV-ul românesc atâta timp cât e plin de căpoace super inteligente care trăiesc nonstop cu convingerile că rușii cei mari vor fi puși cu botul pe labe, iar Rusia va fi o ruină veșnică, atât datorită celor peste 1000 de sancțiuni economice cât și mai ales din cauza faptului c-a trecut la o economie intensivă de război

Ai uitat adevărul incontestabil: Putin e un invadator, o mizerie infectă.

Post Merge: 03 August 2024, 22:55
E suficient sa te uiti la noi la TV si afli tot ce vrei, in limba romana si cu explicatii suplimentare.
”It`s gonna be great”!

Ma uit la interviurile portocaliului doar ca să-l văd cum își pune piedică singur.
Dar mai bine ai muta postările astea ale noastre pe aria potrivită, aici suntem off-topic.

”So i don`t know, is she indian or is she black?”  :)))))
« Last Edit: 03 August 2024, 22:55 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2658 on: 03 August 2024, 23:01 »
Vin vești bune. Tocmai ce au scufundat ucrainenii un submarin rusesc.

Probabil că după epic fail-ul din 2023, Ucraina ar putea face progrese spre final de 2024 cu avioanele F-16 și rachetele ATACMS. Poate se întâmplă minunea ca de Crăciun să vedem Crimeea eliberată.

E firesc, Joe Biden, retras și umilit de Trump cum o fi, încă își joacă ultimele cărți ca să ajungă în istorie ca președintele american care a învins Rusia printr-un război proxy și care a salvat Europa de autoritarismul kremlinez.
E în joc reputația familiei lui, iar o victorie a Ucrainei i-ar putea aduce achitarea faptelor fiului său Hunter.
« Last Edit: 03 August 2024, 23:03 by daveWalter »

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2659 on: 04 August 2024, 09:41 »
Nu, nu trebuie "eliberat" nimic. Orice ofensiva ucrainiana ar insemna soldati morti ucrainieni care nu prea mai sunt. Exclus sper eu.
Trebuie tinuti in sah orcii pana o sa le iasa razboiul pe nas. Pana se retrag singuri.
Trebuie strans latul sanctiunilor economice pe de o parte. Pe de alta parte as lovi in ei din toate partile. Le-as distruge rafinariile, petrolierele, sondele de petrol, instalatiile de gaz, centralele de curent, etc. Bombardati zi si noapte pana se retrag inapoi sau pana ajung in epoca de piatra.
--
Sa nu le vina iar idei crete sa-i trimita la tocator aiurea. Da, s-ar putea si aia dar ar trebui sa ai in primul rand superioritate aeriana serioasa ceea ce nu e cazul.

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2660 on: 04 August 2024, 14:35 »
Eu unul, cel puțin, în raționamentul din postarea asta:

Trebuie tinuti in sah orcii pana o sa le iasa razboiul pe nas.
Pana se retrag singuri.
Bombardati zi si noapte pana se retrag inapoi sau pana ajung in epoca de piatra.

și cel din postarea asta:

Putin ar avea cancer și Parkinson, arată documente secrete de la Kremlin

nu văd absolut nicio diferență, pentru simplul motiv că-n ambele cazuri este vorba despre lucruri din afara realității!...

Cum ar fi ca, înainte de-a mai posta în acest thread, să consultați harta asta:

https://liveuamap.com/ro

iar apoi să scrieți și voi ceva-n cunoștință de cauză, măcar cât de cât?...

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2661 on: 04 August 2024, 15:35 »
Realitatea e că Rusia a invadat Ucraina, fără motiv.
Și acum pretinde că teritoriile alea ocupate ar face parte din Rusia, noapte minții!
Iar restul lumii ar trebui să accepte ”realitatea” prezentată de ruși.
Păi atunci ce garanție mai avem că frontierele noastre, pe care le știm astăzi, mai au vreo valoare?
Poate că i se năzărește să ne ”denazifice și demilitarizeze” și pe noi.
Mai știi?
Sau ar trebui ca toată lumea să ingenunchieze în fața lui Putin, împăratul împăraților?

Cum puteți să fiți de acord cu un agresor ca Putin?
Că nu v-am văzut să criticați invazia rusească.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2662 on: 04 August 2024, 18:35 »
Eu unul, cel puțin, în raționamentul din postarea asta:
Trebuie tinuti in sah orcii pana o sa le iasa razboiul pe nas.
Pana se retrag singuri.
Bombardati zi si noapte pana se retrag inapoi sau pana ajung in epoca de piatra.
și cel din postarea asta:
Putin ar avea cancer și Parkinson, arată documente secrete de la Kremlin
nu văd absolut nicio diferență, pentru simplul motiv că-n ambele cazuri este vorba despre lucruri din afara realității!...
Cum ar fi ca, înainte de-a mai posta în acest thread, să consultați harta asta:
https://liveuamap.com/ro
iar apoi să scrieți și voi ceva-n cunoștință de cauză, măcar cât de cât?...
Ce treaba are sula cu prefectura ? Eu am scris ce mi-as dori, nu am zis ca asa o sa se intample.
Ce treaba are ce am scris eu cu un link din 2022 preluat de nici nu conteaza unde. Sper ca intelegi Limba Romana si nuantele ei, nu am vorbit alambicat. Daca nu vezi diferentele este grav.
--
Da, harta arata destul de ok ce se intampla insa nu are decat un interval de 24 de ore cred.
Au aparut acolo si cand s-a scunfundat submarinul, si cand au mai castigat orcii vreun sat amarat. E destul de completa in ce se intampla.

The following users liked or thanked this post: ericmario

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2663 on: 04 August 2024, 18:53 »
Nimic nu contează.
Important e că armata invadatoare a lui uica Putin a mai avansat pe front.
Costurile sunt neglijabile pentru că Rusia a trecut la ”economia de razboi”. :))))

Adică ei erau oricum rupți în cur economic, dar acum vor da populației gloanțe în loc de unt, și tancuri în loc de porci. (pentru că ard la fel)

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2664 on: 04 August 2024, 20:17 »
Nu, nu trebuie "eliberat" nimic. Orice ofensiva ucrainiana ar insemna soldati morti ucrainieni care nu prea mai sunt. Exclus sper eu.
Trebuie tinuti in sah orcii pana o sa le iasa razboiul pe nas. Pana se retrag singuri.
Trebuie strans latul sanctiunilor economice pe de o parte. Pe de alta parte as lovi in ei din toate partile. Le-as distruge rafinariile, petrolierele, sondele de petrol, instalatiile de gaz, centralele de curent, etc. Bombardati zi si noapte pana se retrag inapoi sau pana ajung in epoca de piatra.
--
Sa nu le vina iar idei crete sa-i trimita la tocator aiurea. Da, s-ar putea si aia dar ar trebui sa ai in primul rand superioritate aeriana serioasa ceea ce nu e cazul.

Mă refeream doar la bombardamente făcute cu escadrile F-16.

Too bad că le-au primit prea târziu.

Știu cât timp durează să antrenezi un pilot pe F-16, de au antrenat numai șase..... dacă se investea mai mult și se grăbeau cu avioanele F-16, îi goneau pe ruși de ceva timp.

Eu cred că  încă din dimineața zilei de 24 februarie 2022 s-a gândit Biden să le zică europenilor să le trimită avioane F-16 ucrainenilor și a ținut secret un an și ceva ca să nu escaladeze treaba, dar birocrația europeană, discuțiile cu europeni pentru a le garanta că le oferă la schimb F-35 dacă le donează F-16 ucrainenilor  și procesul îndelungat de instruirea piloților a întârziat livrarea avioanelor.

Și totuși, un pilot învață să piloteze F-16 timp de 2-3 ani dacă ar lua-o de la 0.
Unui pilot ucrainean de MiG-29 experimentat sigur i-ar lua mai puțin.

Mă tot mir......de ce doar 6 piloți??? Când ucrainenii urma să primească vreo 60-140 de avioane F-16?
« Last Edit: 04 August 2024, 20:21 by daveWalter »

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2665 on: 04 August 2024, 20:57 »
Tu chiar crezi că ”doar 6”?

Câțiva putiniști sună deja disperați la 021 222-31-68 să anunțe acest fapt!
Muahahaha...

Offline ericmario

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2667 on: 04 August 2024, 21:30 »
Eu am scris ce mi-as dori, nu am zis ca asa o sa se intample.

Mai exact, care dorință ți s-a îndeplinit, până azi?...

The following users liked or thanked this post: oldshooterman

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2668 on: 04 August 2024, 21:30 »

O să mai antreneze și pe alții, dar vin mai greu:

N-ai de unde să știi dacă ăia erau ruși sau ucrainieni.
Și oricum, aia nu justifică invazia lui Putin.

Offline Asth

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #2669 on: 04 August 2024, 21:32 »
Da, 167 de drone productie la hectar/ora.
Ca la Radio Erevan:
E adevarat ca in Rusia creste porumbul la fel ca stalpul de telegraf?
-Da e adevarat, in unele locuri chiar si mai rar...

Atunci dormi liniștit în continuare, totul este doar un fake , deci în realitate rușii sunt practic praf!...