Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 247510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3315 on: 06 January 2025, 22:58 »

Cred că se va realiza până la urmă  pacea trumpistă în 24 ore. Va fi interesant pentru cât timp va dura pacea trumpistă...poate chiar 4 ani, până când vine un alt democrat la Casa Albă în 2029 și Rusia reîncepe războiul într-o scară mai mare, așa cum prevestesc generalii germani.

Vezi că generalii ăia e unul singur, care a vorbit și el ca să nu creadă lumea că e mut.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

“bleach blonde, bad built, butch body.”

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3316 on: 07 January 2025, 00:45 »
Cred că se va realiza până la urmă  pacea trumpistă în 24 ore.
Eu nu cred ca va avea loc nicio pace. Rusii sunt pe val si ar fi o mare prostie (situatia vazuta dinspre partea lor) sa faca pace daca nu li se respecta conditiile.

Zelensky din nou face planuri de pace pe care vrea sa le "negocieze" cu Trump prin ~25 ianuarie, dupa care sa prezinte rezultatul "negocierilor cu Trump" liderilor europeni, imediat dupa... Si rusilor sa le spuna ce au decis ei.

Iar rusii au conditiile lor si in plus nu vor negocia nimic pentru ca Ucraina/Zelensky nu indeplineste conditiile legale pentru negocieri. Adica Ucraina trebuie sa modifice anumite prevederi legislative.

Offline daveWalter

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3317 on: 07 January 2025, 03:51 »
Va fi pace tocmai pentru că nu vor mai avea cu ce să LUPTE. Trump nu le va mai acorda arme și nici bani. De aia sunt acum  încrezător că Zelenski va ceda. Ucrainenii sunt prea obosiți, mulți dintre ei sunt răniți și cu moralul scăzut, fiindcă știu și ei că nu vor mai recupera Crimeea și Donbasul prin jumătatea asta de secol.

În plus, Rusia are nevoie de 4 ani PAUZĂ să-și refacă armata, să o doteze cu noi tehnologii, că așa au spus nemții, și generalul, și ministrul german Apărării - în 2029, va începe Rusia să invadeze  țările baltice și să bombardeze Europa.

Cu toate că până în 2029, sărăcia în unele state din Europa va fi la cote atât de ridicate.....că își vor dorii să fie anexate de Rusia ca să primească gaz. :)

Și vor primi „gaz” rusesc la greu (asta dacă lui Putin îi va păsa de țările care tocmai au furnizat ajutoare militare Ucrainei timp de 3 ani) dacă nu au fost în stare să-l respecte pe Trump. Țările deștepte care vor tăcea mâlc și vor face după cum le ordonă Trump, vor primi avioane F-35, Patriot și petrol american. Vor continua să o ducă bine.

Cine o arde „european”  și „ecologist” în numele Ursulei, n-are decât să se strufoace în sărăcie și să se descurce pe cont propriu în fața Rusiei când va începe runda a doua.
« Last Edit: 07 January 2025, 04:00 by daveWalter »

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3318 on: 07 January 2025, 20:41 »
Cred că se va realiza până la urmă  pacea trumpistă în 24 ore.
Eu nu cred ca va avea loc nicio pace. Rusii sunt pe val si ar fi o mare prostie (situatia vazuta dinspre partea lor) sa faca pace daca nu li se respecta conditiile.

Zelensky din nou face planuri de pace pe care vrea sa le "negocieze" cu Trump prin ~25 ianuarie, dupa care sa prezinte rezultatul "negocierilor cu Trump" liderilor europeni, imediat dupa... Si rusilor sa le spuna ce au decis ei.

Iar rusii au conditiile lor si in plus nu vor negocia nimic pentru ca Ucraina/Zelensky nu indeplineste conditiile legale pentru negocieri. Adica Ucraina trebuie sa modifice anumite prevederi legislative.
Poate greșesc, dar am impresia că ți-ar părea rău dacă Putin ar opri invazia.

N-ar fi mai legal ca Putin să-și retragă armata care a intrat ilegal în Ucraina?
Despre ce legalitate vorbești?

Dă-o naibii de ”imparțialitate”...

Post Merge: 07 January 2025, 20:46

În plus, Rusia are nevoie de 4 ani PAUZĂ să-și refacă armata, să o doteze cu noi tehnologii, că așa au spus nemții, și generalul, și ministrul german Apărării - în 2029, va începe Rusia să invadeze  țările baltice și să bombardeze Europa.

Eu sper ca Bunul Dumnezeu să-l trimită în lumea celor drepți cât mai repede pe acest dezaxat mintal numit Putin.
Trimite-l Doamne la loc cu verdeață, acolo unde nu e nici frig, nici foame...
Amin!
« Last Edit: 07 January 2025, 20:46 by ericmario »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3319 on: 07 January 2025, 21:03 »
Chestia care scapa e ca Putin e considerat a fi cel mai moderat si retinut in povestea asta, dintre toti cei care ar putea sa-i ia locul.

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3320 on: 07 January 2025, 21:49 »
Ouuu, să-i facem statuie invadatorului, că el e cel mai moderat și reținut. dintre toți.
Mânca-l-ar mama pe el, de invadator.
Iar Zelensky, ăla e cel rău în povestea asta, că nu i-a oferit Ucraina pe tavă salvatorului de la Moscova.

A luat-o lumea razna Doamne!

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3321 on: 07 January 2025, 22:53 »
Din pacate ai aratat de mai multe ori ca nici macar nu poti urmari discutia.

The following users liked or thanked this post: crya

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3322 on: 08 January 2025, 07:00 »
Ieri Trump a delirat cu gratie pe mai multe teme. Anexeaza Canada, Panama, Groenlanda, Goful Mexic il redenumeste in Golful Americii si alte balarii.
--
Vad ca nu noi au inventat "greaua mostenire". :)
Se pare ca tentativele de negocieri cu Rusia au esuat lamentabil:
Pe de altă parte, Donald Trump, care promitea că va face pace în Ucraina în 24 de ore, a recunoscut că războiul Rusiei în Ucraina este „mult mai complicat” acum şi că ar putea escalada în continuare. El a dat însă vina pe tacticile preşedintelui Joe Biden în legătură cu Ucraina. „Acest război ar putea escalada pentru a fi mult mai rău decât este acum”, a spus el.
https://hotnews.ro/razboiul-rusiei-in-ucraina-ar-putea-escalada-admite-donald-trump-dupa-ce-promisese-rezolvarea-conflictului-in-24-de-ore-video-1876041

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3323 on: 08 January 2025, 12:41 »
Trump minte in continuare precum respira. Nu se poate baza nimeni pe ce spune.

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3324 on: 08 January 2025, 19:57 »
Din pacate ai aratat de mai multe ori ca nici macar nu poti urmari discutia.
Crede-mă că am văzut destul ca să-mi fac o părere.

Offline daveWalter

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3325 on: 10 January 2025, 02:51 »
Va certați degeaba pe un război despre care vom vorbi la trecut până la Ziua Femeii.
Și pe seama unui stat care nu va mai exista în forma în care a fost între 1991 și 2014.

Un război inutil și sângeros, cu multe vieți curmate degeaba din cauza unor interese. 
Păcat ca mulți dintre cei care l-au provocat și întreținut financiar și militar nu vor răspunde în fața justiției. Din ambele tabere!

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3326 on: 10 January 2025, 20:39 »

Păcat ca mulți dintre cei care l-au provocat și întreținut financiar și militar nu vor răspunde în fața justiției. 

Bănuiesc că te referi la Rusia putinistă, că nu-mi amintesc ca Ucraina să fi provocat războiul, pardon, ”Operațiunea militară specială”.

Și încă ceva, îi acorzi prea multă încredere mincinosului.  La Trump mincinosul mă refer.

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3327 on: 10 January 2025, 21:38 »
S-ar putea sa fie fake dar ar putea fi si adevarat:
Russian elites and high-ranking security officials are reportedly frustrated with Russian President Vladimir Putin's efforts to wage a full-scale war in Ukraine with half measures and are increasingly concerned with Putin's timeline to end the war.
High-ranking Russian security officials appear to be assessing that Russia needs to intensify its war in Ukraine rather than seek an exit via negotiations.
--
https://www.understandingwar.org/backgrounder/russian-offensive-campaign-assessment-january-9-2025
--
Cu alte cuvinte kaghebistii ar fi nemultumiti de faptul ca razboiul treneaza atat si s-ar putea sa se lungeasca mult si bine. Castigurile sunt prea mici si s-ar cam dori mobilizare generala si sa se termine cu negocierile.
A zis bine Old ca Putin e posibil sa fie moderat fata de altii din jur.

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3328 on: 10 January 2025, 21:46 »
Nu câștigurile prea mici sunt deranjante, ci pierderile uriașe!
Fiecare km patrat cucerit de incredibila armată rusă înseamnă niște pierderi enorme pentru invadatori.
Bine, acum au ajutor din partea retardaților/flămânzilor din Coreea de Nord, și mai au ceva tancuri pe la muzee. Bune și alea.

Offline oldshooterman

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3329 on: 10 January 2025, 22:40 »
S-ar putea sa fie fake dar ar putea fi si adevarat:
Russian elites and high-ranking security officials are reportedly frustrated with Russian President Vladimir Putin's efforts to wage a full-scale war in Ukraine with half measures and are increasingly concerned with Putin's timeline to end the war.
High-ranking Russian security officials appear to be assessing that Russia needs to intensify its war in Ukraine rather than seek an exit via negotiations.
-
A zis bine Old ca Putin e posibil sa fie moderat fata de altii din jur.
E chiar adevarat ca tot mai multe persoane cu influenta de la rusi se plang de faptul ca Putin e prea retinut in opertiunea militara din Ucraina. Dar poate au acolo un plan mai greu de inteles.

Cel mai probabil trag de timp pentru chinezi.