Author Topic: Razboiul Ucraina-Rusia  (Read 470338 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline axxel4you

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3990 on: 31 August 2025, 00:15 »
Cineva trebuia sa-i tina locul lui olds cat e suparat.
Ryzen 7 1700 3.8Ghz, 16Gb(4x4Gb) DDR4 3000Mhz Corsair Vengence LPX, Radeon PRO DUO HBM, Silverstone Raven 2, Corsair TX850 V2, Scythe Ashura Shadow,

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3991 on: 31 August 2025, 13:12 »
India cumpara in draci petrol rusesc si in acelasi timp, pare-se, e cel mai mare furnizor de motorina pentru Ucraina.

Și noi ce ar trebui să facem în situația asta?
Să... batem livratorii de mâncare asiatici? Așa cum te învață ”patrioții” de la hAUR?
Vai de capul vostru, ăla plin de întuneric.
Nu aveți nici o idee, doar ciuguliți orice firimitură de ură aruncată de prostul de șef de galerie Simion prin trompetele lui.

............................................................

Am avut 2 săptămâni de concediu.
Știri mai cretine decât la Realitatea Plus nu am văzut în viața mea.
”Sute de mii de oameni în stradă” - erau vreo 100.
”Prețuri triple la electricitate” - se vor scumpii, clar, dar nu de 3 ori.
”Rovinieta 50 de euro” - au uitat să spună că e pe tot anul, la unguri costă 19,90 euro pe zi!!!
”Taxa de pod la Fetești s-a mărit” -  nu-mi pasă.
Eu știam că RealitateaTV e un post de știri ok, adică erau echidistanți, corecți dpmdv, dar acum e o cocină acolo.
Sunt tare dezamăgit de ceea ce am văzut, pentru că aici nu am posturi românești (nici nu vreau) și nu mă așteptam la așa o piruetă.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline taxon

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3992 on: 03 September 2025, 13:37 »
Tot feisbucu, saracu, stie tot si toate, lol.
Apoi, daca nu stiti sa cititi o poza, un grafic sau sa faceti o cautare multipla pe net dupa cuvinte cheie ... nasol, ce sa zic.
Deja ma apuca jalea cand vad cum ma interpretati, dar, nah, asta e, pe astia va am, cu astia defilez.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline ericmario

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3993 on: 06 September 2025, 09:01 »
Nimic.
@taxon , nimic.
Poza, graficul sau căutarea multiplă ”după cuvinte cheie” nu a găsit nimic.
......
Și nouă ne e greu, cu ăștia care sunteți pro Rusia.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

Offline KodiaK

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3994 on: 06 September 2025, 15:46 »
Probabil ca de aici de undeva si-a luat datele: https://www.ifw-kiel.de/topics/war-against-ukraine/ukraine-support-tracker/
Dar in momentul in care vrei sa dezinformezi sau sa creezi o falsa perceptie asupra unui fapt, nu pui link-uri, ca atunci risti ca lumea sa intelega si contextul, care s-ar putea sa nu fie in avantajul tau.

Oricum eu nu inteleg unde vrea sa ajunga. Faptul ca ajutam o tara invadata de un dictator psihopat, mai nou este un lucru rau si trebuie blamat.

Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

The following users liked or thanked this post: ericmario

Offline Ciocanul

Razboiul Ucraina-Rusia
« Reply #3995 on: 06 September 2025, 23:47 »
Am fost in Barcelona saptamana trecuta in vacanta. Am vazut live o demonstratie pro Palestina.
Ma uitam la demonstranti. Multi din ei studenti ceea ce e ok dar si multi plictisiti de viata. Multi gay fluturand si steagul LGBT si steagul palestinian unul langa altul. :D
Oare astia stiu ca daca ar merge in Fasia Gaza si ar flutura ambele steaguri unul langa celalalt ar fi omorati cu pietre instant ?
--
Acelasi gen de plictisiti sunt si la noi. Ei sunt contra ca e la moda. UE este rea, singuri ne-am descura mai bine ca si suveranisti. Am fost sub Ceasca subteranisti. Daca mai ramanea Ceasca inca cativa ani la putere eram mai rau ca si Coreea de Nord.
Pur si simplu la multi li s-a urat cu binele sau ca si orice roman sarac si prost isi doresc sa-i traga si pe ceilalti la nivelul lor. Am cunoscut destule specimene, nu au nici o logica in gandire doar ura si invidie.