Author Topic: Situatiunea  (Read 133482 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #195 on: 21 November 2024, 19:53 »

Da.
Că doar nu vrei să te duci   în Africa, în America sau Asia ca un dulap, cheltuind milioane de euro din banii statului, fără a obține ceva acord comercial în beneficiul României.

Așa ai auzit, că președintele obține acorduri comerciale?
Păi atunci ce rost mai are Camera de Comerț și Industrie a României? (CCIR.RO)
La ce ne mai trebuie Guvern dacă tu crezi că președintele face tot în țara asta?

Eu ți-am mai zis că trăiești pe altă planetă, dar tu nimic, Batman Batman...
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Situatiunea
« Reply #196 on: 22 November 2024, 06:14 »
Președintele e acolo ca să semneze și să discute.
Și să se consulte cu CCIR înainte să cheltuiască milioane de euro pe vizite.

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #197 on: 22 November 2024, 20:55 »
”Trebuie să avem și noi un președinte naționalist ca vecinii, altfel nu ne va fi bine pe plan economic.” ziceai mai sus.
Acum ne spui că e acolo să semneze și să discute. (Oare nu trebuie ca mai întâi să discuți și mai apoi să semnezi?)

Aaa, să se consulte cu CCIR.
Oare trebuie? Adică e nevoit?
Eu cred că nu.
Nu președintele e cel care ar trebui să aducă investitori, cred eu.
Pe plan extern rolul lui e minim, iar pe plan intern... poate convoca CSAT-ul, poate retrimite o lege în Parlament sau o poate contesta la CCR (ambele, o singură dată, altfel riscă să fie demis).

Eu cred că alegerile prezidențiale de la noi au o importanță amplificată mult prea mult.
Președintele e obligat să conveţuiască cu partidul sau alianța de guvernământ.
Altfel ar face mai mult rău decât bine.

Te-ai referit la milioane de euro cheltuite pe vizite.
Știi cât vor costa cele 32 de avioane F-35?

”Pentru achiziția din prima etapă, ce presupune nu doar aparatele în sine, ci și suportul logistic inițial, instruire, piese de schimb, motoare de rezervă, dar și muniție, Parlamentul a aprobat o sumă de 6,5 miliarde de dolari fără TVA, însă costul exact va fi știut abia după negocierile directe cu SUA.”

Și tu te agăți de scame?
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #198 on: 25 November 2024, 03:31 »
Nu e un Vadim!
E mai degrabă un Iliescu la 63 ani, dar mult mai cizelat, mai naționalist și mai de dreapta.
Vorbește elocvent ca politicienii din generația Iliescu-Rațiu-Constantinescu-Cîmpeanu. 
Îi bate pe Cristi Diaconescu și pe Geoană la limbajul diplomatic.

2 milioane de români l-au votat după ce PNL, USR, AUR, PSD, UDMR  au propus numai clovni drept candidați, iar presa a făcut circ din asta.

Vom avea de votat pe 8 decembrie între un candidat prezentabil cu limbaj elocvent apărut de nicăieri, cu o carieră solidă, fost președinte onorific AUR (posibil adevăratul fondator, Simion  fiind doar un red hering) care a spus-o pe față că ar  negocia cu Putin pentru a evita un război catastrofal cu pierderi mari ca-n Ucraina  și un candidat de Buzău din Ciuma Roșie, partidul care a ruinat o țară timp de 35 ani prin furturi și scheme care face totul la comanda unor baroni locali și securiști.  Care se exprimă greu, nu știe engleză, arată deplorabil, a pescuit cu Omar Hayssam. Nici ILIESCU nu l-a votat (a refuzat urna mobilă ieri, pentru prima oară în viața sa).
Pe cine să votez? :)))

Post Merge: 25 November 2024, 03:39
BREAKING NEWS - s-ar putea ca Ciolacu să se ducă pe locul 3.
Pentru prima oară nu intră PSD în turul 2 :)))))))))))

Trăim vremuri istorice!
« Last Edit: 25 November 2024, 03:39 by daveWalter »

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #199 on: 25 November 2024, 05:56 »
Who the fuck is Calin Georgescu ?

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #200 on: 25 November 2024, 06:30 »
Who the fuck is Calin Georgescu ?
Știam de Georgescu  de la un fost coleg de muncă  din generația Z, votant AUR, pro-Trump, din februarie 2024. Vorbeam despre Ucraina cum escalada situația și de teama mea că s-ar putea să ajungem carne de tun (se vorbea de înrolare în Europa și de un atac rusesc iminent asupra NATO)  dacă ucrainenii pierd războiul și rușii vor să se extindă și la gurile Dunării. Și mi-a zis că Georgescu ar fi salvarea!
https://www.youtube.com/watch?v=9glykalqqgc&ab_channel=%C3%8EnGuraLupului
Mi-a trimis interviul ăsta pe Discord. Atunci, Georgescu era președintele onorific la AUR. L-am ascultat, m-am uitat puțin la cum se îmbracă, cum vorbește, cum se comportă.  Am zis că e exact Iliescu la 62 ani, dar mai de dreapta.
Și l-am întrebat : „bă c***,dar cum de candidează Puric sau Simion și nu Georgescu? Că e clar că Georgescu  e peste șeful de galerie și peste Puric. Sigur ar câștiga alegerile”.
Și el mi-a spus că o să fie poate președinte din umbră.
După un timp, Georgescu a plecat din AUR. L-am văzut menționat pe Softpedia de un user Xmanyacs care tot flutura drapelul românesc prin septembrie 2024. Toți ceilalți îl ignorau, moderatorii îi atrăgeau atenția să înceteze, că nu are cum să ia nici 1%. Că e un „nimeni”, că nu merită inclus în sondaje. Atenția era pe Șoșoacă și pe Simion! Iată că Simion, cu toate protestele, cu toată nunta aia de Zelea Codreanu, cu toate interviurile, cu toate declarațiile lui controversate,  s-a dovedit a fi doar un „RED HERRING”!Ar putea fi  o manevră treaba cu George  Simion.Și da, Georgescu, care a fost popular doar pe TikTok (platformă chinezească) și ignorat de internetul mainstream occidental și de televiziunile românești - apărea doar la podcasturi obscure - s-ar putea să fie candidat al Kremlinului cum a fost Stoianoglo în Moldova.
Dar mult mai bine pregătit.
Agențiile de presă din Rusia deja îl felicită drept candidatul aliniat cu  Rusia și care ar putea face România să redevină o țară prietenoasă cu Rusia.Toată presa de la noi urlă că e candidatul Rusiei. Susținătorii lui neagă, că de fapt e candidatul lui Trump, Robert Kennedy jr și al lui Elon Musk!

Ca să v-o zic pe șleau, tabăra globalistă progresistă pierde războiul cu tabăra naționalistă conservatoare la nivel planetar din 2023 (de la nivel de servicii și concurență economică la fronturile de luptă din Ucraina, Israel, Africa și Taiwan),  dar și de când UE/NATO a început să piardă teren în fața Axei CRINK - China, Rusia, Iran, North Korea). Victoria CRINK  s-a consolidat mai ales după victoria lui Trump în SUA care militează pentru izolaționism și protecționism. Nici Ciolacu, nici Lasconi nu au șanse prea mari să-l bată pe Georgescu dacă tabăra globalistă e slăbită în fața taberei naționaliste.  Tabăra naționalistă câștigă fiindcă știe să facă bani spre deosebire de tabăta globalistă care a cam irosit banii. Georgescu e de un rafinament rar întâlnit cum nu am mai văzut. Și faptul că vorbește despre pace în contextul actual .........da, unii o ardeți pe aici că sunteți dispuși să mergeți pe front, dar nu știți câți tineri tremură de gândul că ar putea fi înrolați sau că ar muri într-un război inutil cu Rusia.
Scumpirile, inflația, deficitul - alt factor.
Dar cred că principala cauză a fost BĂTAIA DE JOC din partea unor partide ca PSD, PNL, AUR, USR, UDMR etc.

Ciolacu și-a bătut joc  de milioane de români (2 milioane de români ce votau acum 8 ani cu PSD pe vremea lui Dragnea) de când cu avionul privat Nordis, cu engleza lui ,cu covrigii, cu minciunile lui, cu reputația Ciumei Roșii, cu Omar Hayssam, cu pufuleții........cu minciunile lui că românii pot să mănânce o masă de 100 lei pe zi.
Ciucă cu cartea, panourile de 2-4 milioane de euro, minciunile despre Irak, ăăăăă-urile, miniștrii incompetenți ca alde Burduja, Virgil Popescu și Boloș.

Mai sunt Cîțu care nu știa prețul la pâine, indolența lui Ludovic Orban pe timpul pandemiei.
Ăștia patru sunt principalii răspunzători pentru rezultatele din noaptea asta.

Ar mai fi dulapul de la Cotroceni, primul turist al țării. Dacă ar avea onoare. și-ar da  demisia chiar în seara asta.  Georgescu este rezultatul celor 10 ani de Iohannis, de „urmăresc cu atenție și îngrijorare”.

Mă așteptam din 2022 să-i bată George Simion pe Ciucă și Ciolacu la prezidențiale pentru toate mizeriile făcute de guvernul de coaliție PSD-PNL. Era evident din 2021 că Simion o să candideze la cum se afișa. Nu credeam niciodată că serviciile o s-o lase pe Șoșoacă să candideze la cât scandal făcea.
« Last Edit: 25 November 2024, 06:52 by daveWalter »

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #201 on: 25 November 2024, 10:54 »
De la PSD, PNL, USR si alte balarii politice am sarit direct la lupta europeana si anti-europeana.
Da unde si-a facut campanie asta ? Doar de pe tik tok si alte retele al adunat 22 % ?!?!?!
Acum cateva zile si chiar si in ziua alegerilor mi-a aparut un reel pe fb cu un gras ce urla ca el are 3 copii si i-a lasat acasa singuri ca a trebuit sa mearga la munca in Germania si chiar si acolo a trebuit sa vina 50 km pana la sectia de votare sa-l voteze pe Calin Georgesc si fmm de hoti si banditi si injuraturi pe banda rulanta. Si mi s-a parut ciudat ca in bula mea imi baga fb asa ceva, in plus nici nu era cenzurata deloc.
--
Alta chestie, care a fost treaba cu sondajele ? Poate oricine sa faca sondaje oricum si sa fie pe aratura in halul asta ? Nu li se poate retrage licenta sau sa nu-i mai lase sa publice sondaje cand tu iesi la modul grosolan din marja de eroare ?

Online taxon

Situatiunea
« Reply #202 on: 25 November 2024, 11:43 »
... poate ar trebui sa il intrebi pe generalul Rog cum de-a scos CG atitea voturi ...
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline mache

Situatiunea
« Reply #203 on: 25 November 2024, 12:53 »
Niste idei
* nu ai cum sa cresti organic in mai putin de 1 luna un candidat doar pe tikakatok
* chiar daca a primit voturile șoșocarei nici alea nu erau suficiente
* a fost clar o manevra in anumite zone sa-i fie transferate voturi la fel cum a fost si intrecut cu vadim, cu udmr, etc.
* unii chiar au vrut sa voteze pe stil fuck it, hai sa vedem cum e sa arda totu', nu neaparat ca este individu' vreo mare somitate

Eu pariez ca serviciile si pezedeaua stiau despre asta si au zis sa-l tina sub pres cu ideea ca ajungem iar la un blat pentru colacu'... Eh uite ca n'a fost sa fie

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #204 on: 25 November 2024, 16:33 »
Trump a declarat ca-l sustine pe Georgescu si va trimite un delegat special, viitor ministru, ca sa discute cu el. ;D

Offline KodiaK

Situatiunea
« Reply #205 on: 25 November 2024, 16:51 »
De la PSD, PNL, USR si alte balarii politice am sarit direct la lupta europeana si anti-europeana.
Da unde si-a facut campanie asta ? Doar de pe tik tok si alte retele al adunat 22 % ?!?!?!
Acum cateva zile si chiar si in ziua alegerilor mi-a aparut un reel pe fb cu un gras ce urla ca el are 3 copii si i-a lasat acasa singuri ca a trebuit sa mearga la munca in Germania si chiar si acolo a trebuit sa vina 50 km pana la sectia de votare sa-l voteze pe Calin Georgesc si fmm de hoti si banditi si injuraturi pe banda rulanta. Si mi s-a parut ciudat ca in bula mea imi baga fb asa ceva, in plus nici nu era cenzurata deloc.
--
Alta chestie, care a fost treaba cu sondajele ? Poate oricine sa faca sondaje oricum si sa fie pe aratura in halul asta ? Nu li se poate retrage licenta sau sa nu-i mai lase sa publice sondaje cand tu iesi la modul grosolan din marja de eroare ?

Fix asta nu inteleg nici eu.
N-ai cum sa iei peste 20% din voturi dupa doar o luna de campanie pe tik-tok. E drept ca la vot n-au venit decat 50% din populatie, dar chiar si asa.
Oricum, sper ca toti 'smecherii' care n-au fost la vot, ca deh, n-au cu cine vota, sa se trezeasca la realitate si sa voteze masiv in turul 2.
--

S-a terminat cica numaratoarea si oficial avem turul 2 intre Gerogescu si Lasconi. Ciolacu a demisionat si nici nu va face contestatie :)
Asus TUF X670E-PLUS | 9800X3D | Lian-Li GA II Trinity Perf 360 | 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 | MSI Ventus RTX 5080 | Samsung 870 EVO 250GB + XPG 512GB+1TB+2TB + 2xSeagate 2TB | Audigy RX | Sennheiser HD559 | Corsair RM850x | be quiet! Silent Base 802 | AORUS FO27Q3

Online taxon

Situatiunea
« Reply #206 on: 25 November 2024, 17:00 »
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #207 on: 25 November 2024, 17:03 »
Imi place de mor. ;D

Daca Trump il sustine pe Georgescu, toate dezbaterile si intrebarile depre ce si cum sunt inutile. Adica castiga cine trebuie. ;D 8)

Offline astateofmind

Situatiunea
« Reply #208 on: 25 November 2024, 17:57 »
Trump a declarat ca-l sustine pe Georgescu si va trimite un delegat special, viitor ministru, ca sa discute cu el. ;D

Link?
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste

Offline oldshooterman

Situatiunea
« Reply #209 on: 25 November 2024, 18:38 »
Fara link.
Discutii la TV.