Who the fuck is Calin Georgescu ?
Știam de Georgescu de la un fost coleg de muncă din generația Z, votant AUR, pro-Trump, din februarie 2024. Vorbeam despre Ucraina cum escalada situația și de teama mea că s-ar putea să ajungem carne de tun (se vorbea de înrolare în Europa și de un atac rusesc iminent asupra NATO) dacă ucrainenii pierd războiul și rușii vor să se extindă și la gurile Dunării. Și mi-a zis că Georgescu ar fi salvarea!
https://www.youtube.com/watch?v=9glykalqqgc&ab_channel=%C3%8EnGuraLupuluiMi-a trimis interviul ăsta pe Discord. Atunci, Georgescu era președintele onorific la AUR. L-am ascultat, m-am uitat puțin la cum se îmbracă, cum vorbește, cum se comportă. Am zis că e exact Iliescu la 62 ani, dar mai de dreapta.
Și l-am întrebat : „bă c***,dar cum de candidează Puric sau Simion și nu Georgescu? Că e clar că Georgescu e peste șeful de galerie și peste Puric. Sigur ar câștiga alegerile”.
Și el mi-a spus că o să fie poate președinte din umbră.
După un timp, Georgescu a plecat din AUR. L-am văzut menționat pe Softpedia de un user Xmanyacs care tot flutura drapelul românesc prin septembrie 2024. Toți ceilalți îl ignorau, moderatorii îi atrăgeau atenția să înceteze, că nu are cum să ia nici 1%. Că e un „nimeni”, că nu merită inclus în sondaje. Atenția era pe Șoșoacă și pe Simion! Iată că Simion, cu toate protestele, cu toată nunta aia de Zelea Codreanu, cu toate interviurile, cu toate declarațiile lui controversate, s-a dovedit a fi doar un „RED HERRING”!Ar putea fi o manevră treaba cu George Simion.Și da, Georgescu, care a fost popular doar pe TikTok (platformă chinezească) și ignorat de internetul mainstream occidental și de televiziunile românești - apărea doar la podcasturi obscure - s-ar putea să fie candidat al Kremlinului cum a fost Stoianoglo în Moldova.
Dar mult mai bine pregătit.
Agențiile de presă din Rusia deja îl felicită drept candidatul aliniat cu Rusia și care ar putea face România să redevină o țară prietenoasă cu Rusia.Toată presa de la noi urlă că e candidatul Rusiei. Susținătorii lui neagă, că de fapt e candidatul lui Trump, Robert Kennedy jr și al lui Elon Musk!
Ca să v-o zic pe șleau, tabăra globalistă progresistă pierde războiul cu tabăra naționalistă conservatoare la nivel planetar din 2023 (de la nivel de servicii și concurență economică la fronturile de luptă din Ucraina, Israel, Africa și Taiwan), dar și de când UE/NATO a început să piardă teren în fața Axei CRINK - China, Rusia, Iran, North Korea). Victoria CRINK s-a consolidat mai ales după victoria lui Trump în SUA care militează pentru izolaționism și protecționism. Nici Ciolacu, nici Lasconi nu au șanse prea mari să-l bată pe Georgescu dacă tabăra globalistă e slăbită în fața taberei naționaliste. Tabăra naționalistă câștigă fiindcă știe să facă bani spre deosebire de tabăta globalistă care a cam irosit banii. Georgescu e de un rafinament rar întâlnit cum nu am mai văzut. Și faptul că vorbește despre pace în contextul actual .........da, unii o ardeți pe aici că sunteți dispuși să mergeți pe front, dar nu știți câți tineri tremură de gândul că ar putea fi înrolați sau că ar muri într-un război inutil cu Rusia.
Scumpirile, inflația, deficitul - alt factor.
Dar cred că principala cauză a fost BĂTAIA DE JOC din partea unor partide ca PSD, PNL, AUR, USR, UDMR etc.
Ciolacu și-a bătut joc de milioane de români (2 milioane de români ce votau acum 8 ani cu PSD pe vremea lui Dragnea) de când cu avionul privat Nordis, cu engleza lui ,cu covrigii, cu minciunile lui, cu reputația Ciumei Roșii, cu Omar Hayssam, cu pufuleții........cu minciunile lui că românii pot să mănânce o masă de 100 lei pe zi.
Ciucă cu cartea, panourile de 2-4 milioane de euro, minciunile despre Irak, ăăăăă-urile, miniștrii incompetenți ca alde Burduja, Virgil Popescu și Boloș.
Mai sunt Cîțu care nu știa prețul la pâine, indolența lui Ludovic Orban pe timpul pandemiei.
Ăștia patru sunt principalii răspunzători pentru rezultatele din noaptea asta.
Ar mai fi dulapul de la Cotroceni, primul turist al țării. Dacă ar avea onoare. și-ar da demisia chiar în seara asta. Georgescu este rezultatul celor 10 ani de Iohannis, de „urmăresc cu atenție și îngrijorare”.Mă așteptam din 2022 să-i bată George Simion pe Ciucă și Ciolacu la prezidențiale pentru toate mizeriile făcute de guvernul de coaliție PSD-PNL. Era evident din 2021 că Simion o să candideze la cum se afișa. Nu credeam niciodată că serviciile o s-o lase pe Șoșoacă să candideze la cât scandal făcea.