Iar a bătut vântul, schimbătorule?
Ți-am zis.
Ura mea pentru PSD e mai mare. Indiferent ce se va întâmpla, că va fi război cu Rusia, că va fi altă pandemie, că va fi criză economică, că ne invadează extratereștrii, că rămânem fără curent electric ................nu Georgescu e de vină. Sau Lasconi. Sau Bolojan.
De vină e PEEE-SEEE-DEEE pentru 99% din problemele țării.
Pentru cei 35 de ani de jaf și distrugere sistematică a puținului funcțional lăsat de PCR în urmă.
PSD avea datoria cât a fost la guvernare, a avut majoritate parlamentară și a controlat majoritatea primăriilor din țară să ne întărească sistemul de apărare, să ne construiască spitale moderne și școli moderne, să construiască autostrăzi, să ne asigure o agricultură funcțională.
PSD trebuia să fie mai bun decât PCR!
Dacă tu votezi PEE-SEE-DEE, îți meriți soarta. Tot ce se întâmplă rău în țara asta e din cauza acestui partid-stat.
Post Merge: 30 November 2024, 08:53
Dacă se repetă alegerile, poate să candideze și Negrescu la președinția țării, având în vedere că el e mai tânăr și vine din noua generație, nu-l votez.
Votez Bolojan sau Lasconi dacă ajunge în turul 2 cu unul din ei.
Post Merge: 30 November 2024, 08:55
Dacă nu se repetă alegerile și rămânem cu Georgescu vs Ciolacu sau Georgescu vs Lasconi, eu votez cu Georgescu.
Din trei motive:
1. urăsc PSD cel mai mult - am scris mai sus
2. urăsc USR pentru ce mi-a făcut în septembrie 2021 - n-are rost să mai detaliez, caută și singur pe net să vezi ce au făcut USR-iștii în septembrie 2021. Dar mai ales, în aprilie 2021.
3. Și Ciolacu și Lasconi sunt ca pregătire foarte PRAF în comparație cu Georgescu. Indiferent ce porcării împroașcă pe TikTok, Georgescu e clar un candidat din partea elitelor străine conservatoare. Eu prefer să fiu condus de oamenii din spatele lui Georgescu decât de oamenii din spatele lui Ciolacu sau de cei din spatele Elenei Lasconi.
Pe Lasconi o votez numai dacă pică în turul 2 cu Ciolacu sau oricare PSD-ist.