Author Topic: Situatiunea  (Read 127640 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Online Ciocanul

Situatiunea
« Reply #435 on: 15 February 2025, 10:09 »
E ok.
Atata timp cat nu mai mor degeaba oameni in preerie in Ucraina din cauza unui bolnav psihic putem promite de toate. Putem plusa "din gura". Daca se retrag complet din Ucraina desfiintam si baza NATO de la Rammstein ? Ce ziceti ?  Hai sa negociem. :D

Online mache

Situatiunea
« Reply #436 on: 15 February 2025, 11:57 »
@daveWalter - te rog oprește-te din aberat non stop...

Sent from Tapatalk

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Situatiunea
« Reply #437 on: 15 February 2025, 12:02 »
Eu să mă opresc din aberat sau presa care deja scrie de sfârșitul epocii NATO?
A spus clar Pete Hegseth - America nu va sta definitiv în Europa

Offline ZorracK

Situatiunea
« Reply #438 on: 15 February 2025, 12:48 »
Nu se va opri așa e de pe Softpedia de unde a fost exclus și a găsit refugiu aici.

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #439 on: 15 February 2025, 14:58 »
Eu să mă opresc din aberat sau presa care deja scrie de sfârșitul epocii NATO?

Tu ești una din cele mai influențabile persoane ever.
Norocul nostru e că CG nu susține că pământul e plat, că ne-ai fi tocat deja.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #440 on: 17 February 2025, 14:26 »
Mulți nu înțelegeți că CG este rezultatul a 30 ani de nemulțumiri și dezamăgiri din cauza guvernării PSD și PNL. Votanții lui CG, în mare nu vor nimic, poate doar răzbunare și să „curgă sânge” din frustrare.
« Last Edit: 17 February 2025, 15:08 by mache »

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #441 on: 17 February 2025, 22:15 »
Mulți nu înțeleg că CG nu e altceva decât rezultatul fostei securități.
Un om care a beneficiat de toate, iar acum face pe prostul, și mult mai proști sunt cei care-l cred pe acest impostor.
« Last Edit: 18 February 2025, 00:20 by mache »
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

Online Ciocanul

Situatiunea
« Reply #442 on: 17 February 2025, 22:29 »
Ministrul Finanțelor: „Fondul de rezervă nu mai există. Avem bani doar pentru alegeri și pentru forță majoră”
https://hotnews.ro/ministrul-finantelor-fondul-de-rezerva-nu-mai-exista-avem-bani-doar-pentru-alegeri-si-pentru-forta-majora-1901138
Tot tot tot au tocat de zici ca maine ne loveste meteoritul sau nucleara.

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #443 on: 18 February 2025, 00:39 »
Mulți nu înțeleg că CG nu e altceva decât rezultatul fostei securități.
Un om care a beneficiat de toate, iar acum face pe prostul, și mult mai proști sunt cei care-l cred pe acest impostor.

Colegu, poți să uiți din acest moment de Călin Georgescu. Georgescu e în acest moment „istorie” după deciziile luate la summitul de la Paris, la care România nici n-a mai fost invitată.

Commanderul o să fie Nicușor Dan, care e deja ca și ales președinte.

Online Ciocanul

Situatiunea
« Reply #444 on: 18 February 2025, 10:03 »
Pai si cu tevile de caldura din Bucuresti cum ramane ?
Eu sunt foarte curios de taierile ce o sa vina. Cu razboi sau fara, cu suveranisti sau globalisti noi suntem intr-un semi-faliment.
Am vorbit cu cineva de curand: jandarm ofiter salar de incadrare 8000 si cu ceva sporuri sare lejer de 10000 de lei. Net. Sa tot lucrezi la stat. Orice pulete dintr-o primarie are peste 7000 de lei.
Noi restul nu adunam destul la buget.

The following users liked or thanked this post: taxon

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #445 on: 18 February 2025, 13:39 »
Eu aș lua în serios cutremurele din Santorini, chiar mai mult decât cutremurele din Turcia.  Dacă erupe vulcanul din Thera - ăla care a distrus orașul minoic Akrotiri, a provocat un tsunami care a inundat insula Creta, ploi cu cenușă în Egipt și în Europa și a dus la trei ani de veri înghețate,  cer înnorat, recolte distruse chiar și în China.

Cică pe baza relatărilor de atunci s-au creat legende ca cea a Atlantidei și a poveștilor biblice cu cele 10 urgii din Egipt, moartea primilor născuți și despărțirea Mării Roșii. Culmea e că pe vremea când a avut loc erupția vulcanică din Thera, pe faraonul Egiptului îl chema Ahmose (de la care a venit numele de  Moise) ce a alungat hicșoșii din țara lui.

Imaginați-vă cum ar fi să ningă acum nu cu zăpadă, ci cu cenușă vulcanică. Ar da peste cap toate planurile lui Putin și ale lui Trump. După câte am pățit cu pandemia din 2020, nu m-ar mai mira nimic. Dar parcă presimt că 2025 nu va fi un an deloc bun.
« Last Edit: 18 February 2025, 13:44 by daveWalter »

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #446 on: 18 February 2025, 20:43 »
Dar parcă presimt că 2025 nu va fi un an deloc bun.

Dar e un an excelent.
Tocmai mi-am schimbat mașina, sâmbătă plec în concediu, războiul din Ucraina urmează să se încheie.

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #447 on: 19 February 2025, 13:04 »
2025 e stresant pentru mine. Deși s-au încheiat alegerile, parcă e mai mult scandal acum...și stres. Economic, suntem în cădere - au fost concedieri de la început de an. Alegerile ar putea fi câștigate de CG din primul tur pentru că ceilalți candidați pro-europeni dezamăgesc.
Trump încearcă să încheie masacrul din Ucraina, dar Zelenski a zis că nu cedează și luptă până la ultimul ucrainean - asta e perspectivă de sinucigaș. Iar UE condusa de Ursula continuă să susțină acest război care omoară în mod inutil oameni și irosește resurse. 

O să ne rupă tarifele lui Trump.
Și daca mai începe ceva, intra toată Europa in faliment.

O sa ne rupă facturile de la 1 aprilie când încetează plafonarea.

Pe partea economică:
Să-ți iei mașină e un lux, chiar și una electrică. Să-ți iei casă? Păi îți trebuie salariu de 5000 lei ca să-ți faci credit ipotecar. Ca IT-ist, plătești creditul cam 2000 lei lunar pe 30 ani pentru un apartament cu două camere în București care costă 90.000 eujro, rămâi cu 3000 lei în mână - good luck și la întreținere, mâncare și alte costuri esențiale. Ce concedii, ce distracție, ce vicii? Ce iubită? Ce întemeiat familie? Păi vrei o femeie decentă, dar afli că are cont onlyfans, ba prestează servicii sexuale cu 1000 lei/ora, ba are pretenții uriașe la vacanțe în Dubai și Ibiza și mașini de lux.

Făcut copii? Când mă gândesc câtă prostie e în învățământul de azi din toată lumea (în afară de Asia), mă ia cu fiori. E foarte scump să crești un singur copil. Nu mai suntem în anii 10.000 î.Hr. -1999 d.Hr. să crești 10 copii în sărăcie lucie.  Ajungi la concluzia că îți trebuie un al doilea job dacă vrei să trăiești decent, dar renunțând la viața personală, în același domeniu....în 2024 mi-ar fi luat o lună, în 2023 chiar 2 săptămâni. În 2025 s-ar putea să-mi ia 6 luni.

Și că tot suntem pe un forum de jocuri. Am cumpărat  o placă video RTX 4070 - la preț de 3.000 lei. Face treabă bună, dar prea scump. Trebuia să iau RTX 5080, dar costă peste 7000-8000 lei. Aștepți vreo 2-3 ani ca să-ți cumperi o placă video nouă să ajungă la un preț decent. Nici dacă aveam 2000 euro salariu nu aș da 7000 lei pe o placă video.
Jocurile  apărute anul ăsta nu prea mă încântă:

1. Kingdom Come Deliverance 2 e pur și simplu un expansion la preț de 60 euro
2. Civilization 7 - cea mai mare dezamăgire din întreaga serie. Mai au tupeul să ceară 130 dolari pentru ediția Founder
3. GTA 6?  Cică se lansează în toamnă, dar nu există trailer 2 nici acum. De 450 zile nu avem nimic, niciun info, nicio imagine. Și oricum, s-ar putea să fie o dezamăgire față de GTA 5. Ah, și o să coste 100 dolari
4. Borderlands 4, Mafia 4, Doom Dark Ages  - poate singurele jocuri cu potențial pe anul ăsta. Dar apoi îmi amintesc ca vin la pachet cu DLC-uri și micro tranzacții și îmi trece.
5. Call of Duty Black Ops 7 - o să fie plasat în viitor, în 2035. Nemaipomenit.
6. Assassins Creed Shadows- e woke.
7. Blizzard n-a mai lansat un StarCraft nou sau un Warcraft, o tine intr-una cu Overwatch-ul vieții.
8. Au trecut 20 ani de la Half Life 2 si nu avem Half Life 3.
9. EA a facut praf Dragon Age 4, urmează Mass Effect 5 și Battlefield 6.
10. Anul trecut aveam Helldivers 2 și Stalker 2. In 2023 era Baldurs Gate 3. In 2022 - Elden Ring. Așa se întâmplă când nu apreciezi la maximum  ce este bun la momentul respectiv.

Post Merge: 19 February 2025, 13:24
Am dubii ca GTA 6 o sa fie jocul anului 2025.
« Last Edit: 19 February 2025, 13:24 by daveWalter »

Offline taxon

Situatiunea
« Reply #448 on: 19 February 2025, 21:42 »
Tineti minte si promisiunile astea ale cancerului PSD-PNL-UDMR.
Si discutam mai incolo.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #449 on: 19 February 2025, 22:21 »
Lasă dracului prostiile alea, eu mă gândesc la jocurile care nu-l prea încântă pe profetul nostru.
Citește mai sus și... fă ce vrei tu.

Mie nu-mi vine să cred că astfel de oameni au drept de vot!