Author Topic: Situatiunea  (Read 128782 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Situatiunea
« Reply #510 on: 17 March 2025, 21:57 »
Tu crezi că asta vreau? Chiar mă deprimă de ce se alege de Vest.  Îl vedeam ca un refugiu până prin...2015. Visam să scap din România și să locuiesc în Germania/Franța/UK.

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #511 on: 19 March 2025, 04:16 »
22 milioane de euro a cheltuit Excelența Sa în 10 ani de președinție btw

Bineînțeles că fiind din sistem, nu o să pățească nimic.
Iliescu e acuzat pentru crime împotriva umanității, mineriade și lovitură de stat și n-a făcut nicio zi de pușcărie.

Singurii foști președinți care au ieșit șifonați au fost chiar cei anti-sistemul PSDNL, adică Emil Constantinescu, care și-a încheiat urât cariera politică,  și Traian Băsescu, care s-a ales cu privilegiile anulate, cu fratele și secretara sa în pușcărie.
« Last Edit: 19 March 2025, 04:41 by daveWalter »

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #512 on: 19 March 2025, 18:42 »
22 de mile în 10 ani e neglijabil.
CG a încasat mult mai mult din partea statului din 1998 până azi decât a cheltuit Iohannis în cei 10 de președinte.
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.
davewalter:  ”o televiziune care are CNN în siglă și s-a schimbat cu 360 grade”

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #513 on: 19 March 2025, 19:18 »
Bine că ai modificat postarea pentru că ai scos o aberație cât Casa Poporului de mare!

1. Iohannis nu e Trump. Trump e ditamai președintele Americii, o țară de 9,8 milioane de km pătrați, 300 milioane de locuitori, vaste resurse de petrol, un PIB de 27 trilioane $ și cu 3000 de focoase nucleare. În plus, Trump are avionul Air Force One și o avere de 3 miliarde $. E atât de bogat că-și donează salariul.  În plus, Trump călătorește cu SECRETARII săi. Iohannis...refuza să meargă chiar și cu „guvernul său” în avionul privat.

2. Iohannis nu e la nivelul președintelui Franței, nici la nivelul cancelarului Germaniei, țări cu o economie puternică la un nivel la care România nu va ajunge niciodată, nici peste sute de ani.

3. Iohannis nu e ca regele Angliei și nici ducele de Luxemburg să merite atâția bani, numai pentru zbor. Nici nu vreau să mă gândesc cât a irosit din banii publici pentru cazare, mese, petreceri, pentru plajă, pentru golf, pentru cumpărăturile lui Carmen și pentru alte chestii mai grave...e evident pentru ce. Toți bărbații au păcatele și viciile lor.

4. E abuz în serviciu. Și mai nasol e că nu poate să fie el dat răspunzător. Ci ăla care a semnat. Și mai ales, guvernele Ciucă și Ciolacu și șefiile parlamentelor care au aprobat așa ceva. Țineți minte când Iohannis era amenințat cu SUSPENDAREA în 2021, când încă era cu PEE-SEE-DEE în gură?

Cum a căzut la pace cu PEE-SEE-DEE și a permis alianța cu PNL, Iohannis a început să sară calul cu deplasările. A fost într-o continuă vacanță din 2022. A fost efectiv redus la tăcere. Și nu poate fi scos la răspundere, nici pentru cheltuieli, nici pentru anularea alegerilor.

El poate să răspundă penal doar pentru treaba cu închiriatul caselor. Și atât. Mai mult de anularea alegerilor și amenzi de dat nu riscă.

CG a încasat mult mai mult din partea statului din 1998 până azi decât a cheltuit Iohannis în cei 10 de președinte.
CG n-a fost președintele țării 10 ani. Ce a primit el e nimic în comparație cu cât a cheltuit Iohannis.

22 milioane euro numai ZBORURILE, e clar?
Nu știm cât a  costat restul?
« Last Edit: 19 March 2025, 19:21 by daveWalter »

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #514 on: 19 March 2025, 19:35 »
De ce nu-l dai în judecată pe Iohannis pentru toate alea?
Nimeni nu te oprește!

Da, CG nu a fost și nu va fi președinte, dar totuși e omul sistemului, care are vile prin Austria și Elveția din banii munciți cu sudoarea frunții...
Marș mă!!!
"When seagulls follow the trawler it is because they think sardines will be thrown into the sea" - Eric Cantona.

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #515 on: 19 March 2025, 19:39 »
Nu poți să-l dai în judecată pe Iohannis, ci Parlamentul care a aprobat acești bani pentru președinție între 2022 și 2024 și Guvernele care au acceptat mizeria asta - în frunte cu Ciucă și Ciolacu.  Și cel care a semnat să aloce:
7 milioane de lei pentru zborul cu avionul privat către Brazilia, Argentina și Chile
7 milioane de lei pentru zborul cu avionul privat către Japonia și Singapore
3 milioane de lei pentru zborul cu avionul privat către țări africane, din care România nu s-a ales cu nimic.
2 milioane de lei pentru zborul cu avionul privat către UK ca să asiste la funeraliile reginei + alte sute de mii de lei cheltuiți pentru încoronarea lui Charles, deși Casa Regală le-a solicitat tuturor liderilor să vină doar cu avioane de linie și transportul asigurat de ei, să fie cât mai decenți și modești.
Sute de mii de lei cheltuiți pentru deplasări cu avionul de lux către Moldova, Ungaria și Bulgaria

Plus multe alte milioane pentru mâncare, cazare, cumpărături, plus alte mizerii care probabil ne-ar șoca.

Trebuie aflat cine era cel care a răspuns de finațele de la Cotroceni. Ăla trebuie să ajungă la pârnaie și să dea banii înapoi.

Sper că urmează și Ciolacu, că nici el nu e mai impecabil din cauza Nordisului.
Cu Ciucă mi-e clar de când a irosit 4 milioane de euro pe panouri ca să promoveze o carte parcă scrisă de un copil de clasa I.
« Last Edit: 19 March 2025, 19:44 by daveWalter »

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #516 on: 20 March 2025, 07:36 »
Nu poți să-l dai în judecată pe Iohannis, ci Parlamentul care a aprobat acești bani pentru președinție între 2022 și 2024 și Guvernele care au acceptat mizeria asta - în frunte cu Ciucă și Ciolacu.  Și cel care a semnat să aloce:
Și de ce tragi de timp?

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #517 on: 20 March 2025, 09:43 »
Pentru că în România, dacă nu ești cineva important, cu spatele acoperit, și mai ales, vreun lider de partid mare . un om de afaceri milionar sau vreun securist sau un agent din străinătate , îți respinge reclamația de orice fel și riști să devii și bun de plată? 

Pentru că e birocrația mare?

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #518 on: 20 March 2025, 10:02 »
Vorbești prostii, ca de obicei.
Bun de plată pentru ce?
Ai făcut vreodată o contestație în tribunal?
Costă 0 lei amice fricos dar curajos din spatele tastaturii.

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #519 on: 20 March 2025, 17:18 »
Auzi, scuze că sunt obraznic, da de când cu scandalul legat de Călin Georgescu,  s-a mai auzit ceva despre:
1. Coiful de la Coțofenești?
2. scandalurile sexuale de la SNSPA?
3. drogații de Iorgulescu și Pascu care au omorât oameni nevinovați?
4. Crevedia și Ferma Dacilor?
5. asasinarea lui Crișan?
6. tablourile și ceasurile generalului Zisu?
7.  cele 90 milioane de doze de vaccinuri anti-COVID? 

Exact!
Și vorbesc de cazuri grave din ultimii 5 ani. 
Ai șapte dovezi enumerate care demonstrează ce stat eșuat e România! Ce dracu să fac eu în privința cheltuielilor lui Iohannis?
Mâine-poimâine începe altă nebunie, se uită, la fel cum s-a uitat de Colectiv, Mineriade și de 10 august.
Poate ne atacă Rusia mai repede să radă statul ăsta eșuiat de pe hartă și ....din momentul ăla, nu va mai conta cele câteva mii de infracțiuni nepedepsite din ultimii 35 ani.
« Last Edit: 20 March 2025, 17:27 by daveWalter »

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #520 on: 20 March 2025, 20:45 »
Romania nu e stat, e un stil de viata(Medvedev, un betiv ce spune doar adevaruri). :D

Offline ericmario

Situatiunea
« Reply #521 on: 21 March 2025, 10:28 »
Auzi, scuze că sunt obraznic, da de când cu scandalul legat de Călin Georgescu,  s-a mai auzit ceva despre:
1. Coiful de la Coțofenești?
2. scandalurile sexuale de la SNSPA?
3. drogații de Iorgulescu și Pascu care au omorât oameni nevinovați?
4. Crevedia și Ferma Dacilor?
5. asasinarea lui Crișan?
6. tablourile și ceasurile generalului Zisu?
7.  cele 90 milioane de doze de vaccinuri anti-COVID? 

Exact!
Și vorbesc de cazuri grave din ultimii 5 ani. 
Ai șapte dovezi enumerate care demonstrează ce stat eșuat e România! Ce dracu să fac eu în privința cheltuielilor lui Iohannis?
Mâine-poimâine începe altă nebunie, se uită, la fel cum s-a uitat de Colectiv, Mineriade și de 10 august.
Poate ne atacă Rusia mai repede să radă statul ăsta eșuiat de pe hartă și ....din momentul ăla, nu va mai conta cele câteva mii de infracțiuni nepedepsite din ultimii 35 ani.
Ești liber să-l dai în judecată pe Iohannis, parlamentul și guvernul pentru inepțiile tale.
Nimeni nu o să te oprească.
Ba poți să dai în judecată și CCR-ul pentru că i-a oprit pe orcă și pe nebun în a candida la președinție.
Poți să mă dai și pe mine în judecată pentru că nu sunt de acord cu gândirea ta infectă.
Trăim intr-o țară liberă.

daveWalter

• Guest
Situatiunea
« Reply #522 on: 22 March 2025, 23:39 »
Ce ar fi să te dau eu în judecată pe tine pentru toate rahaturile pe care mi le-ai făcut de un an încoace, începând cu hărțuirea zilnică și terminând cu acuzațiile false că aș fi propagandist putinist plătit, inclusiv pentru postările în care mă trimiteai în Rusia sau Coreea de Nord? Că doar suntem o țară liberă.
Eu nu te-am hărțuit, înjosit și nici nu ți-am zis să te duci în America (cea de acum, condusă de Trump - eu m-aș duce bucuros).
Numai rahaturi debitezi, colegule.
Du-te-n... rusia și lasă-ne.

Eu nu sunt propagandist, nu sunt putinist, nu sunt rusofil, doar constat realitatea - Rusia câștigă, Ucraina pierde,  Europa n-are nicio șansă fără America, chiar și dacă e Trump președinte.  Cât de analfabet funcțional să fii să nu înțelegi realitatea din 2025?

Dacă eram în 2022 și poate în prima parte a lui 2023, înțelegeam și aș fi crezut.  Oh, stai, chiar am crezut pentru o vreme că Ucraina câștigă războiul. Poate pentru că mă duceam la curve atunci și eram în extazul fericirii, trăind o realitate mincinoasă post-pandemică în care mâncători de căcat la  TV îmi spunea cum sar tancurile rusești de la Sfântul Javelin, cum Rusia pierde și e falită, cum Putin blufează cu nuclearele și o să moară de cancer, ba că o să sfârșească ca Ceaușescu și Ucraina recuperează Crimeea până la toamnă etc.
« Last Edit: 22 March 2025, 23:47 by daveWalter »

Offline taxon

Situatiunea
« Reply #523 on: 23 March 2025, 11:09 »
Aloooo, PSDPNLUDMR! Haide, bre, slugilor, cu dovezile alea! Ca, pina nu le aratati clar, sunteti declarati nuli.
"Live well. Eat with discernment. Listen to what your soul is saying. Tell no lies. Give love. Be happy." - Mike Yeadon

Offline Ciocanul

Situatiunea
« Reply #524 on: 25 March 2025, 12:30 »
https://hotnews.ro/rusia-acuza-romania-de-actiuni-ostile-impotriva-sa-si-provocari-cu-o-organizatie-terorista-1932688
Ne manca sa bagam batul prin gard.
Adevarul e ca nu e cazul sa iesim noi(printre cei mai slabi din curtea scolii) ca paduchele in frunte cu penibilitati.
--
Potrivit deputaților ruși conduși de Piskarev, în cadrul evenimentului organizat în parlamentul României, „s-au făcut apeluri repetate către țările occidentale, inclusiv din partea agenților străini, pentru a realiza înfrângerea militară a Rusiei și a o dezmembra în multe state independente”.
În plus, a adăugat Piskarev, au existat propuneri de „scoatere a Rusiei din Marea Neagră”, care „conțin elemente de crime exprimate în apeluri publice pentru acțiuni care vizează încălcarea integrității teritoriale a Federației Ruse și în apeluri publice pentru declanșarea unui război agresiv”.