Author Topic: #teleormanleaks  (Read 4663 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
 
The following users liked or thanked this post: AlexU

Offline AlexU

#teleormanleaks
« Reply #1 on: 03 November 2018, 21:29 »
La mai multe, si multi ani lor (in inchisoare)!

Bună seara,
Vă informăm că există “Teleorman Leaks”.
Liviu Dragnea în Brazilia
O valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.
Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ.
Valiza conține:
Un hard negru în care a fost salvat tot conținutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum.

    Informație financiară: mii de facturi, contracte, bilanțuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuși, rapoarte de audit, tabele contabile etc.

    14.800 de foto și video de la evenimentele companiei cu personajele grupării și standardul lor de viață, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuții - majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane.
    54.710 mailuri + atașamentele de pe adresa de serviciu
    O tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș.
    Peste 1000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, întâmplări din firmă și momente de familie
    Agenda cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani: “Băsescu”, “Hrebe”, “Dăncilă”, “Bănicioiu”, “Pieleanu” etc. Unul se remarca, scris cu pauză între majuscule: “L I V I U”.
    E-mail-urile de pe adresa de serviciu a managerului.
    Un stick de memorie burdușit cu informații de lucru ale unei șefe de gestiune din Tel Drum.
    Sute de procese verbale cu lucrări edilitare recepționate și fotografii din companie.
    Peste o mie de hârtii:
    Copii de pe documente personale ale familiei Dragnea
    Planurile detaliate ale unei proprietăți-mamut din Alexandria
    Facturi pentru necesități private, achitate de Tel Drum
    Evidențe contabile paralele structurate pe grup
    Registre de vânătoare pentru domeniile controlate de corporație
    Documentele firmelor-satelit care scot bani din Tel Drum
    Tranzacții cu furnizori, cereri de oferte, corespondențe tipărite,
    Desfășurătoare bancare ale mai multor companii
    Bilete de avion, pliante din excursii, rezervări, chitanțe de hotel
    Notițe scrise de mână cu cheltuieli urgente și socoteli

Le-am citit, procesat, analizat. În curând, pe RISE Project
Weekend plăcut în continuare!

« Last Edit: 03 November 2018, 21:45 by AlexU »
 

Offline Nekrataal

#teleormanleaks
« Reply #2 on: 03 November 2018, 21:32 »
Link-ul de download ale informatiilor ? :D
 

Offline AlexU

#teleormanleaks
« Reply #3 on: 03 November 2018, 21:48 »
Vor aparea pe parcurs, dupa ce le vor analiza mai bine.
Sunt curios ce presiuni vor pune pe cei de la Rise. Ultima oara, s-au trezit cu inspectorii ANAF la usa - https://www.riseproject.ro/controlul-antifrauda-a-inceput-cu-o-frauda/
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
#teleormanleaks
« Reply #4 on: 03 November 2018, 22:31 »
e si Basescu bagat in treaba asta
si hrebe

valiza asta va rasturna toata clasa politica actuala
« Last Edit: 03 November 2018, 22:33 by skyfallout »
 

Offline AlexU

#teleormanleaks
« Reply #5 on: 03 November 2018, 23:51 »
Genial cum fii-su vorbește într-o conversație de tatăl său ca "Liviu". E cunoscut ca Daddy în alte circumstanțe

+

Poza de pe diploma de bacalaureat a lui Ștefan Dragnea e cu el îmbrăcat într-un tricou al echipei braziliene de fotbal :)))

A venit Crăciunul devreme.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

 

Offline ZorracK

#teleormanleaks
« Reply #6 on: 04 November 2018, 07:05 »
stati linistiti, serviciile vegheaza pentru voi!
 

Offline Ciocanul

#teleormanleaks
« Reply #7 on: 04 November 2018, 08:16 »
O valiza pe camp ? Cum a ajuns o valiza cu acte pe un camp ? A cazut din avionul cu care fugea Dragnea in Brazilia ? Si a gasit-o un taran cu buda in curte si ce s-a gandit ? Hai sa nu mai votez PSD, sa sun la Rise project si sa le dau valiza compromitatoare. Aham, e totul clar. :D
 

Offline johnycash

#teleormanleaks
« Reply #8 on: 04 November 2018, 10:28 »
Valiza pe camp , greseli ale grefierei ... sunt zbaterile de supravietuire ale sistemului si de preluare a puterii pana in ianuarie . Craciunul va veni cu adevarat cand va fi demis Lazar , zburat Johanis si bagat la puscarie Basescu si clica lui.

Nu stiu cum de fostii sustinatori ai regimului Basescu si sustinatorul statului de drepti nu mai chitaie nimic acum cand vad cat au putut sa fure cei pe care i au adulat atata timp sub stindardul crizei si injuratul bugetarilor.
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
#teleormanleaks
« Reply #9 on: 04 November 2018, 11:41 »
Valiza pe camp , greseli ale grefierei ... sunt zbaterile de supravietuire ale sistemului si de preluare a puterii pana in ianuarie . Craciunul va veni cu adevarat cand va fi demis Lazar , zburat Johanis si bagat la puscarie Basescu si clica lui.

Nu stiu cum de fostii sustinatori ai regimului Basescu si sustinatorul statului de drepti nu mai chitaie nimic acum cand vad cat au putut sa fure cei pe care i au adulat atata timp sub stindardul crizei si injuratul bugetarilor.


Intr-un fel  ai dreptate, toata clasa politica care ne-a condus in ultimii 30 de ani a fost putreda.Dar un lucru e cert, pe Basescu n-ai sa-l vezi judecat in viata asta.Daca ajunge Basescu la puscarie, fi sigur ca intra la puscarie toti greii  clasei politice, adica inclusiv si  Iliescu. 

Dar trebuie sa recunosti ca valiza asta l-a terminat pe LIVIU.
Nu mai are suportul partidului care il duce in jos si efectiv cei de-al lui il vor termina, nu DNA, nu populatia, nu CIA.
Nu mai are suportul partidului, popularitatea a ajuns la 30%, semn ca nici alegatorii nu sunt multumiti de prestatia sa.
SRI-ul nu-l mai sufera. S-a pus rau de tot si cu DNA. 
Probabil nici CCR-ul si altii nu mai suporta sa-i faca jocurile.
A deranjat o gramada. 
Sunt sanse mari sa nu treaca recursul privind cazul   angajarile fictive.
Nici divinitatea nu-l mai suporta din moment ce a dat un cutremur chiar de ziua lui.

Niciunul nu si-ar dori sa fie in locul lui in acest moment.   


Post Merge: 04 November 2018, 11:47

Ce o sa urmeze in perioada imediat urmatoare?
Dragnea o sa dispara definitiv de pe scena politica cat de curand,   fie fugit prin Madagascar (fiindca Costa Rica si Brazilia  sunt optiuni care au picat de cand au inceput si astia sa combata coruptia), fie sinucis printr-un accident, fie ajuns la inchisoare pe viata....intr-un fel sau altul va disparea.  Nu o sa mai auzim de el.


Tariceanu va prelua fraiele regimului, dar nu pentru mult timp si va fi inlocuit de Gabriela Firea.
Din partea mea, chiar mi-ar conveni ca Firea sa-l bata pe Iohannis si PNL la alegeri -pentru ca   merita, din cauza neputintei lor  PSD-ul a acaparat aceasta tara chiar la un an de la Colectiv, cei din PNL nestiind cum sa-si faca publicitate si sa atraga voturi.  E ca la angajare, nu stii cum sa te vinzi, nu primesti postul si e 100% vina ta ca nu ai stiut sa impresionezi angajatorul cu competentele si calitatile pe care le detii. 


Asa ca Romaniei ii mai trebuie inca vreo 6 ani de PSD la conducere si saracie crunta ca sa se convinga si ultimul taran din fundul Moldovei ca acest partid e cancerul suprem, e ciuma in adevaratul sens al cuvantului.
Va fi o saracie crunta cat de curand  (se tot aude ca bate recesiunea la usa ca-n 2008)  si probabil ca se va lasa cu multi morti avand in vedere ca tiparnita nu va mai face fata de data asta, banii s-au terminat ca Romania e indatorata peste cap (cu 9 miliarde de euro in plus in ultimii 2 ani), dar apoi, nimanui nu o sa-i fie dor de niste bugetari, melteni si pensionari morti de foame care au compromis  dezvoltarea si futut viitorul  tarii datorita deciziilor proaste pe care le-au luat la alegeri din cauza prostiei proprii.
De ce ar trebui sa ne fie mila de ei din moment ce ei ne-au distrus viitorul?   
Romanii inteligenti, capabili si descurcareti vor trece cu bine si peste aceasta criza si vor prelua puterea pentru a reconstrui tara din 2024 incolo. Cam tot atunci o sa se pensioneze si tatucul Putin si posibil sa-si termine Trump al doilea mandat.
Din momentul ala, PSD nu va mai avea nici suport extern al Rusiei, probabil ca nici America nu va mai fi indiferenta daca vine un alt presedinte globalist la Casa Alba.

Deci clar ca in 2024 cineva va inlatura PSD-ul de la putere, posibil   RO+ si USR, posibil altii, poate chiar si un dictator cum a avut Coreea de Sud care a mancat bolsevici si corupti la micu' dejun si singura tara in care pana si presedintele poate face puscarie pentru fapte de coruptie cum s-a intamplat cu doamna presedinte recent. 
In momentul ala, vai de toti coruptii si infractorii pentru ca ar fi bine sa fie morti  sau fugiti din tara pana atunci caci DNA-ul si mana lunga a justitiei vor da cu ei de pamant pentru tot raul pricinuit in ultimii 30 de ani, indiferent de culoarea politica.
« Last Edit: 04 November 2018, 12:12 by skyfallout »
 

Offline Ciocanul

#teleormanleaks
« Reply #10 on: 04 November 2018, 22:24 »
Da sigur, si marmota invelea ciocolata. Dragnea e tot terminat de vreo 3 ani incoace. Mai e putin si da cu justitia de pamant. Revenind la drangnealeaks nu o sa se intample mai nimic. Cel mai probabil cineva din procuratura sau DNA a copiat niste poze, facturi si mizerii de pe vreun PC sau mai multe cand au facut razia la teldrum. Si ce o sa descopere in poze si facturi ? Fii atent ce X5 si-a tras directorul de la achizitii. Fii atent ce teambuilding cu prostituate au avut in 2011. Uite cum se sterge Dragnea la cur cu bani. Uite ce chizde de secretare au angajat. Sunt chestii care nu au nici o valoare legala si nu-l ating cu nimic pe Dragnea, mizerii pt prosti. Nu au nici un efect in marea de votanti PSD. Sau au... uite domne ce baiat de baiat e Dragnea, cum a ajuns el din sef de birt sef de tara. Un Scarface... un model de urmat si de votat.
 
The following users liked or thanked this post: sradu

Offline AlexU

#teleormanleaks
« Reply #11 on: 05 November 2018, 07:11 »
Servicii, neservicii, important e că vor fi prezentate dovezi pentru ceea ce știa tot poporul.
Deci asta contează, nu faptul că ăștia ne-au călcat în picioare și că s-au distrat pe bani frumoși?

Contează datele de acolo, nu cine și cum le-a furnizat.

Dat fiind momentul, astăzi proces, CEx, sunt de părere că acele documente au scăpat intern.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
#teleormanleaks
« Reply #12 on: 06 November 2018, 02:23 »
 
Da sigur, si marmota invelea ciocolata. Dragnea e tot terminat de vreo 3 ani incoace. Mai e putin si da cu justitia de pamant. Revenind la drangnealeaks nu o sa se intample mai nimic. Cel mai probabil cineva din procuratura sau DNA a copiat niste poze, facturi si mizerii de pe vreun PC sau mai multe cand au facut razia la teldrum. Si ce o sa descopere in poze si facturi ? Fii atent ce X5 si-a tras directorul de la achizitii. Fii atent ce teambuilding cu prostituate au avut in 2011. Uite cum se sterge Dragnea la cur cu bani. Uite ce chizde de secretare au angajat. Sunt chestii care nu au nici o valoare legala si nu-l ating cu nimic pe Dragnea, mizerii pt prosti. Nu au nici un efect in marea de votanti PSD. Sau au... uite domne ce baiat de baiat e Dragnea, cum a ajuns el din sef de birt sef de tara. Un Scarface... un model de urmat si de votat.

Rabdare...

Mai devreme sau mai tarziu, oricat se va stradui sa fuga, va ajunge sa faca inchisoare . Chiar azi a murit Visinescu tortionaru la 90 de ani si ceva dupa ce a facut un an inchisoare. 
Iar daca nu va ajunge in veci la inchisoare, oricum va avea de suferit.
Faptul ca se vede ca sufera, e chinuit de mustrari   si are multe nopti agitate si nedormite din cauza grijilor e chiar indeajuns. Pana la urma, niciun politician corupt ca el nu poate dormi linistit noaptea fata de un om sarac, dar cinstit si cu constiinta curata ce-si poate pune linistit capul pe perna aia zdrentuita, dar suficient  pentru a avea un  somn dulce si linistit, sperand ca are o toata viata inainte, libertate de miscare si oportunitati din care sa-si castige banii asa  putini cum sunt , dar in mod corect si legal. 
Nu zic ca o sa i-o faca DNA-ul sau opozitia, dar sunt indicii ca chiar ai lui o sa i-o traga.
Dezvaluirile recente a deranjat foarte mult si anturajul sau, nu doar pe el , inclusiv greii si baronii care il sprijina care sunt afundati in cacat alaturi de el, plus neamurile si familiile lor, plus interlopii,  proxenetii, bulibasele,   securistii  si mafiotii asociati cu ei care conduc aceasta tara de facto. 
Daca RISE publica cele 980 de numere de telefon, in mod sigur am afla multe chestii interesante,ca  PIMP-imea conduce  tara asta prin intermediari de diferite culori politice si ca liberali si social-democratii au fost toti o apa si un pamant, ceva ce stim de 30 de ani incoace. 
Sunt foarte multi romani puternici bagati in afacerea asta murdara.    Si nu cred ca se vrea acum ca romanii sa afle de cine e condusa aceasta tara. Cel putin nu in jumatatea asta de secol.   
 
Si ceva imi spune ca pana la urma  respectivii   vor prefera sa-l sacrifice pe Dragnea  pentru a scapa ei teferi si o vor da inapoi, ca in fond, ei l-au pus, ei il vor da jos pe Dragnea. 
Poate ca si asta e Dragnea, un tap ispasitor ce si-a jucat involuntar rolul in ultimii ani! 

 

Post Merge: 06 November 2018, 02:33
Eu zic ca ar trebui sa ne bucuram ca am avut prilejul sa fim contemporani cu un personaj ca Dragnea.
E un fel de  Span din Povestea lui Harap Alb  si  uneori avem nevoie de asemenea oameni. 
Va fi un model din care generatiile viitoare  vor trage invataminte precum:
1. sa nu votezi niciodata cu stomacul si sa pui botu' la pomenile unor demagogi corupti condusi pe la spate de alti corupti putrezi 
2. sa nu faci niciodata bani usor si rapid prin infractiuni
3. poti sa fugi oricat de mult de mana lunga a legii, poate scapi sau nu, dar daca scapi,   pana la urma tot  se gaseste unul  mai tare ca tine  care sa te bata ca asa-i legea junglei
4. nu te asocia cu oameni dubiosi in toate afacerile frauduloase si evita cu orice pret sa ai tangente cu mafioti, pimpi, interlopi, baroni si alte scursuri 
5. si mai ales, evita pitipoancele ca te pot aduce la sapa de lemn la propriu (dupa cum observam din valiza, se pare ca tot femeia e cea care il ingroapa pe barbatul corupt, pentru ca nu se poate abtine sa nu-si faca selfie-uri in ipostaze ce ii pot da de gol  ;D)



Nici nu stiti cata  experienta castigam ca popor din treaba asta. E o faza incipienta a democratiei pana la urma.  Pentru un popor care nu prea a experimentat democratia cam niciodata (ce a fost prin perioada regatului nu se prea poate numi democratie dupa standardele occidentale), eu zic ca progresam....lent, dar sigur.   

Perioada postdecembrista, mai ales perioada ultimii 15 ani (de la Nastase si Basescu  la Dragnea si Tariceanu) va ramane un capitol foarte studiat  in cartile de istorie, cel putin in urmatorii 100 de ani.
Am increderea ca daca vom mai exista ca popor suveran (DACA....) vom avea un viitor mai bun tragand invataminte din aceasta experienta si nu vom mai repeta greselile din trecut. 
S-ar putea chiar sa-i intrecem pe unguri, polonezi si cehi in viitorul indepartat, poate chiar si pe vest-europeni care nu prea au fost caliti. 
« Last Edit: 06 November 2018, 02:53 by skyfallout »
 

Offline fataalbastra

  • Feedback Score: (0)
  • Newbie
  • Posts: 15
    • View Profile
#teleormanleaks
« Reply #13 on: 06 November 2018, 14:04 »
Faptul ca localnicul a gasit valiza tocmai acum, simultan cu scandalul cu grefiera, arata ca localnicul avea de mai demult valiza si a scos-o abia acum. Ori daca avea deja valiza, inseamna ca nu e nimic compromitator pentru Dragnea in ea, pentru ca daca ar fi fost, localnicul ar fi incercat deja sa il infunde folosindu-se de valiza, nu ar fi asteptat pana acum. Deci doar fumigene, lucruri care nu ar tine in instanta, prosteli pentru prosti, ca sa nu aiba spasme mintale cand isi dau seama pentru ce jigodii mafiote ies in strada.
 

Offline taribo

#teleormanleaks
« Reply #14 on: 06 November 2018, 22:27 »
Eu nu inteleg cum a ajuns un taran sa contacteze riseproject :D