Author Topic: Trump va scapa de suspendare!  (Read 1537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline joobsekker

Trump va scapa de suspendare!
« on: 12 December 2019, 12:07 »
In mod normal nici n-ar trebui ca noi romanii sa acordam atentie circului astuia din America.  Sansele lui Trump sa fie suspendat si sa ajunga condamnat   sunt egale cu cele ale lui Iliescu de a fi condamnat in dosarele revolutiei si mineriadei.   Pentru ca orice om cu IQ peste cel al Dancilei isi da seama ca a initia si declansa procedura de suspendare a presedintelui chiar cu un an inainte de alegeri inseamna sa-i asiguri presedintelui sanse sporite pentru a fi reales.  Pana la urma care e fapta? L-a santajat pe presedintele Ucrainei ca daca nu-l da in vileag pe Joe Biden si afacerile fiului sau,  nu-i mai acorda aparare si sansa de a adera la NATO. Pana la urma, nu e o fapta grava. Presedintii anteriori au comis infractiuni de mita si santaj mult mai grave, ba chiar au orchestat lovituri de stat.  Si pana la urma, presedintele SUA decide cine trebuie sa intre in NATO.
 
Pentru  organele de presa liberala ca CNN, New York Times,Washington Post,   Hollywood, MTV,  corporatii, banci ,   instutiile federale de ajutor social pentru defavorizati,  retelele sociale,  ONG-uri, activistii corecti politici,  organizatiile feministe,  starletele porno, si ANTIFA, dar mai ales pentru DEMOCRATI , Trump e o adevatata mina de aur dupa care au de castigat. Au avut de castigat in ultimii 4 ani enorm. N-au putere, dar au castigat bani, influenta si  popularitate.  Problemele raman:   discriminarea, terorismul, poluarea,   imigratia ilegala, impuscaturile  si   traficul de droguri vor continua.
Dar democratii, in loc sa fie ei la putere sa-si suflece mainile si sa munceasca si sa rezolve problemele, e mai usor sa stea deoparte si sa-l critice.  Ca de aia au si propulsat nulitati ca Hillary, Biden, Warren, Tulsi, Kamala, Bloomberg, Broker, Buttigieg,  Castro, Yang si Sanders, ca sa piarda alegerile din 2020 si sa mai continue pana in 2024 in felul asta cand vor propulsa un candidat democrat mai decent si votabil.    Si ce multi nu-si dau seama e ca Trump si-a cumparat presedintia de la lobbystii evreii si oligarhii rusi  de pe Wall Street   pentru 8 ani si ca urmeaza agenda serviciilor secrete si elitelor, agenda impusa oricarui presedinte indiferent din ce partid provine...dar asta e alta discutie, nu intru in detalii. 


 

Presedintele, daca e acuzat de incalcarea constitutiei, abuzuri de putere in functie sau de incalcarea juramantului , poate fi legal demis de congres numai daca se obtine o majoritate. Iar daca e demis, presedintele odata revocat din functie, isi pierde imunitatea si poate fi pus sub acuzatie si condamnat la puscarie.  Sau poate ajunge iertat de vice-presedintele care il va succeda in functie. 
Un Congres de exemplu alcatuit din doua camere , cea a senatului si reprezentantilor.  La Senat sunt 100, din care 53 sunt republicani, 45 democrati si 2 independenti.
La Reprezentanti sunt  435 , din care 233 democrati, 197 republicani, 1 independent fost republican   si patru locuri vacante (pentru ca trei au demisionat si unul a murit). 
Si e usor de inchipuit ca aia 233 de democrati din camera reprezentantilor vor vota pentru suspendarea lui Trump,
Teoretic, Trump ar trebui sa fie suspendat.
Dar ia ca sa vezi, urmeaza ca Senatul sa continue procedura. 
E evident ca toti cei 45 de democrati,   plus aia doi independenti (dintre care unul despre care stim ca e BERNIE SANDERS). 
Insa ca sa vezi, toti cei 50 de senatori republicani vor vota impotriva suspendarii lui Trump.
Si cam aia e , GAME OVER! Trump scapa de demitere, poate sa candideze in continuare si sa castige alegerile.     Frate, cum e posibil, sunt vreo  280  de democrati din ambele camere  care au votat pentru suspendarea lui Trump si doar 147 care au votat impotriva.
Chiar daca in Camera reprezentantilor presedintele este demis,  daca in Senat nu este demis, automat presedintele ramane in functie daca congresul nu ajunge la un consens comun.
Dar cum e posibil? 
Da, uite ca e posibil. 
Viitorul democratiei americane depinde de aia 50 de senatori republicani batrani!   Pentru ca daca il vor suspenda pe Trump, iar Mike Pence se va dovedi o mana proasta ca presedinte, ceea ce si este, fiind total lipsit de carisma si slab in fata unui candidat ca Joe Biden, aia 50 de republicani isi vor pierde functiile de pe urma rezultatelor (fie in 2020 la prezidentiale, fie in 2022 la legislative), automat si majoritatea in senat.  Si aia se cam tin de functii pentru ca averi, lobby, influenta, chestii, interese, afaceri. 
De aia Trump va scapa.
Si chiar va fi reales. 
Suspendarea asta il face si mai popular.

Sistemul american e chiar interesant, iar pe masura ce afli , America nu e chiar cea mai tare democratie din lume, ci chiar o ditamai dictatura bipartida.  Mai ales ca presedintele nu e votat de populatie, ci de electorii statului in functie de ce a votat majoritatea populatiei  din acel stat.    Mai ales ca presedintele nu e votat de populatie, ci de electorii statului in functie de ce a votat majoritatea populatiei  din acel stat.  Un stat american ca Florida  are o populatie de 21,299,325 de locuitori. In 2016  4,617,886 voteaza cu Trump ,  4,504,975 voteaza cu Hillary.  Si uite asa, cei 29 de electori ai Floridei voteaza toti cu Trump si niciunul cu Hillary. Misto democratie, nu?  Sa stii ca votul tau de democrat progresist si socialist  iti este anulat din cauza ca mai multi   barbati albi, conservatori, rasisti, crestini, , afaceristi si corporatisti cu bani multi, motociclisti , redneci duri  si chiar batrani capitalisti si rasisti     l-au votat pe Trump. Mai trist e cand in California, tara de  40 milioane, din care 8 milioane au votat cu Hillary, si 4 milioane cu Trump, asta insemnand ca Hillary a obtinut 55 de voturi electorale si Trump 0,   Hillary tot a pierdut. A obtinut 65 milioane de voturi castigand votul popular , Trump a obtinut doar 62 milioane de voturi, si totusi Hillary a pierdut. Trump a castigat votul electoral, 304 de voturi electorale, deci gata, a devenit presedintele Americii. Suna aiurea ca cea mai tare democratie din lume sa nu ia in seama votul popular? Nu, suna chiar corect. Ca voturile prostimii nu conteaza.
Pai nu e America cea mai tare democratie din lume? 
 
 
« Last Edit: 12 December 2019, 12:24 by joobsekker »
 

Offline joobsekker

Trump va scapa de suspendare!
« Reply #1 on: 19 December 2019, 13:24 »
L-au pus pe Trump sub acuzatie si toata camera reprezentantilor a votat pentru suspendarea sa.
Pentru un NIMIC! Si pentru ca a incercat sa-l faca pe anchetatorul privind afacerea corupta a lui Biden.

Cat despre "acuzatia de santaj",  presedintele american chiar nu e obligat sa ofere ajutor militar altor tari. E dupa cum  vor  muschii lui, mai ales ca de facto el e comandantul suprem al NATO, deci procedura de suspendare  e degeaba.   

Au fost alti presedinti care au facut chestii mai rele:
-Truman care a atacat Japonia cu arme de distrugere in masa, a facut inregistrari in secret, a primit cadouri scumpe in secret si a fost implicat in scandalul de coruptie al IRS.   
-Eisenhoower care a luat cadouri scumpe, 
-Kennedy care a avut aventuri sexuale in afara casniciei
-LBJ care a comis porcarii si crime in masa in Vietnam folosind arme de distrugere in masa precum napalmul si agentul orange ,si l-a sprijinit pe Bobby Baker care era acuzat de mita
-Nixon cu Watergate  (si care a scapat destul de ieftin demisionand si fiind iertat de Ford),   
-Reagan care a sprijinit grupari paramilitare  Contra incalcand principiul suveranitatii al Nicaraguei si a facut trafic de arme cu Iranul si Bush sr care l-a iertat,   
-Clinton care a mintit in public si a incalcat juramantul si constitutia SUA (daca era demis, facea ani grei de puscarie),
- Bush jr. care a invadat Irakul fara un motiv temeinic si a demis abuziv avocati   
-Obama care a fost implicat in scandalul NSA privind monitorizarea ilegala si a  finantat primavara araba si gruparile rebele radicale care s-au alaturat lui ISIS, ceea ce a dus la criza refugiatilor si periclitarea securitatii UE.     

In afara de Carter care a fost un natang    si Kennedy care a fost ultimul presedinte american moralist si cu coloana vertebrala pe plan intern si extern (drept si pentru care a fost impuscat la Dallas), toti presedintii americani au comis tampenii in ultimul secol.

Toti presedintii americani  au comis porcarii  , dar de multe ori Congresul a inchis ochii.
In privinta lui Bill Clinton, procedura de suspendare a fost initiata de republicanii neoconi  care l-au condamnat pentru adulter si incalcarea juramantului, dar a fost salvat de majoritatea democrata din Senat care n-a tinut cont ca presedintele a mintit pe fata la TV.
Ca sa vedeti ipocrizia democratilor in plina splendoare care nu tin cont deloc de dreptate, justitie si legi cand vine vorba de unul de-ai lor.

Asta e democratia americana. E democratic cand acuzam coruptii din tabara adversa, dar e incorect cand ai nostri sunt acuzati de coruptie.

« Last Edit: 19 December 2019, 13:32 by joobsekker »
 

Offline ixtl

Trump va scapa de suspendare!
« Reply #2 on: 20 December 2019, 08:12 »
Quote
In mod normal nici n-ar trebui ca noi romanii sa acordam atentie circului astuia din America.
După care ii acorzi vreo 2 pagini A4 de atenție
 

Offline joobsekker

Trump va scapa de suspendare!
« Reply #3 on: 21 December 2019, 04:02 »
Quote
In mod normal nici n-ar trebui ca noi romanii sa acordam atentie circului astuia din America.
După care ii acorzi vreo 2 pagini A4 de atenție
Prin care am explicat in alea doua comentarii cum functioneaza sistemul american.


Asa cum am zis, E CIRC demn de un film prost.

 Trump e doar un sclavet in toata treaba asta, ca toti politicienii  manevrati de conducatorii adevarati ai Americii.
Democratii si presa , care slujesc aceiasi stapani, provoaca acest circ ca sa atraga atentie maselor din statele republicane si  sa-i asigure lui Trump un al doilea mandat.   

Numai ca ce nu-si dau seama ignorantii e ca Trump , ca o marioneta jalnica ce e,  are de indeplinit o agenda. 
In 2016  campania i-a fost finantata  cu 250 milioane de dolari  de catre trei mari miliardari evrei, inclusiv alti milionari de pe Wall Street
https://fpif.org/these-three-billionaires-paved-way-for-trumps-iran-deal-withdrawal/

Trece de suspendare sau nu, castiga alegerile sau nu,  republicanii neoconi sunt obligati ca dupa 2020 sa declanseze razboiul cu Iranul   pentru ca America sa obtina suprematie energetica si militara in orient. 

 

Offline joobsekker

 

Offline astateofmind

ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste