Poll

Cine castiga?

Donald Trump
Joe Biden

Author Topic: Trump vs Biden (2020)  (Read 12275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« on: 22 August 2020, 05:42 »
Chiar daca multe sondaje si presa spun ca Biden e castigatorul, in realitate s-ar putea sa nu fie asa. Mai ales ca aia care tot publica sondaje cu Biden avand victorie de 50-60% mananca rahat daca sondajele au fost facute in state si orase care sunt fiefuri  democrate si nu in alea republicane.
Mai vedem republicani cu nume grele care ameninta ca-l vor vota pe Trump, insa e inutil. 

Trump o sa castige fluierand alegerile de anul asta.
Nu pentru ca e mai bun. Dimpotriva, e un idiot (nu ca Biden n-ar fi si el, dar ala macar nu e scandalagiu si nu pune paie  pe foc).

Trump va castiga alegerile  din 2020 la fel ca si in 2016, datorita matematicii si demografiei. 

Chiar daca nu s-a tinut de promisiuni, de la zidul cu Mexicul, la readucerea joburilor, ba a facut rahat pe bat in cazul pandemiei care a dus la un numar mare de imbolnaviri,decese si apoi la cresterea somajului, republianii hardcore il vor vota indiferent.
Albii crestin-conservatori si republicani convinsi tot il vor vota.  Vor fi chiar albi declarati public democrati care il vor vota undercover prin state ca  Michigan sau Pennsylvania cu punctaje mari.   Florida, indubitabil, il va vota.


Trump va castiga ca si in 2016 votul electoral pentru ca  sunt mai multe state republicane care il voteaza decat state democrate.
Va pierde votul popular pentru ca vor fi zeci de milioane din statele albastre ca  California si New York care vor vota cu Biden....si il vor vota degeaga.

Statele republicane sunt depopulate, sarace, cu somaj, dar populate numai de albi care voteaza republicani.

Afro-americanii, imigrantii mexicani , progresistii, homosexualii,  dar mai ales feministele, nu stau in statele astea.
Chit ca se nasc in statele central-sudiste,  se muta in statele de coasta gen California, New York, Illinois, adica in marile aglomarari urbane unde au mai multe sanse si oportunitati de gasirea unui loc de munca bine platit.
Asta in mare parte e din cauza lui Obama care a incurajat populatia neagra sa urmeze studiile in statele intens urbanizate si sa munceasca acolo.
Pare logic, de ce ar locui un afro-american, un mexican, un gay , un trans sau o feminista lesbianca intr-un stat predominant rural  ca  TEXAS plin de rasisti, crestinopati, vacari, patrioti, gainari, taranoi, si nu intr-un unul progresist , intens urbanizat si dezvoltat precum CALIFORNIA, populat de oameni care sa fie la fel de progresisti ca si ei?



Cat timp sistemul electoral se va baza pe colegii si nu pe vot popular ca-n Romania,  sau statele sudisto-centrale  republicane ca Texas, Ohio, Georgia, Florida,   Kentucky, Lousiana, Alabama, Carolina de Nord si aia de Sud, Arkansas, Missouri, Kansas, Nebraska, Dakota de Nord/Sud, Arizona, Utah etc. vor ramane in aceeasi situatie, si vor fi mai putine state democrate precum California, New York, Virginia, Masachusets, Illinois, Washington, DC, New Jersey,  Hawaii,  cred ca americanii vor avea presedinti republicani la Casa Alba multi ani de acum incolo.

Ganditi-va ca albii, conservatorii,  republicanii  si crestinii din statele sudisto-centrale voteaza pentru propria supravietuire, ei se mobilizeaza la vot sa-l voteze pe cineva care vorbeste pe limba lor, este alb , patriot si crestin ca ei. Republicanii  in mare sunt mult mai uniti. 
Democratii , progresistii si etnicii se intampla sa fie divizati - majoritatea mai si absenteaza - negrii nu voteaza daca nu e un candidat afro-american,  mexicanii sunt certati cu afro-americanii si prefera un candidat latino,  feministele voteaza in masa cu un candidat de sex feminin, insa ea va avea mai putina sustinere din partea barbatilor indiferent de rasa.  Unii democrati sunt liberali, altii mai socialisti.

Biden e o alegere tare proasta pentru democrati, dar mai ales alegerea Kamalei Harris ca Vice e total neinspirata, si de aia va pierde, ba va obtine mai putine voturi decat Hillary.
Cred ca nici cu Sanders, Tulsi, Bloomberg, Buttieg, Castro sau Yang   n-ar fi fost mai bine.

Va trebui sa ne pregatim psihologic pentru  inca "more 4 years with Trump" si sa ne stocam rezervele de popcorn



« Last Edit: 22 August 2020, 05:49 by anonym »
 
The following users liked or thanked this post: Wagram

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« Reply #1 on: 29 August 2020, 23:09 »
SOON.....


 
« Last Edit: 29 August 2020, 23:17 by anonym »
 

Offline oldshooterman

Trump vs Biden (2020)
« Reply #2 on: 03 September 2020, 00:06 »
Biden e un zombi, n-are cum sa castige. Aproape orice candidat "normal la cap" ar fi castigat impotriva lui Trump. De aia l-au si scos pe Biden contracandidat, ca nu cumva sa piarda Trump.
Jocul de-a prezidentialele la americani a devenit mai penibil decat filmele proaste din clasa B (facute tot de ei). ;D
 

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« Reply #3 on: 03 September 2020, 11:15 »
Normal ca Biden  e folosit ca tap ca sa piarda.   
Democratii ar fi cam prosti sa vina acum la conducere in astfel de vremuri. S-ar compromite electoral in 2024, si mi-e ca atunci ar putea veni un alt Trump. 

Trump trebuie sa castige  al doilea mandat   si sa ramana la Casa Alba in plina criza si pana in 2024   pentru ca americanilor, in special votantilor sai republicani, sa le iasa pe nas    populismul, neoconservatorismul, rasismul, bigotismul si  habotnicia.
Cand vor  experimenta pe propria piele  efectele razboiului comercial cu China din 2018  dupa ce si mai multe companii americane se vor muta in China multumita  persecutiilor facute de strumful portocaliu,  ale politicilor populiste in economie, dar mai ales datorita  somajului si prabusirii burselor cauzate de ineficienta si incompetenta idiotilor din Congres,  isi vor da cu capetele de pereti ca l-au votat pe specimenul asta in 2016.

Tinerii progresisti, liberalii si votantii democrati  mai ales trebuie sa-l suporte inca 4 ani ca sa vada ca fara fapte, mobilizare si solidaritate, nu fac nimic. Daca si-ar diminua putin discursurile socialiste extremiste   si s-ar axa mai mult pe liberalismul de centru-dreapta, ar fi cu atat mai bine.
De asemenea, mai putin CNN/ Netflix/Fortnite/tik-tok/ Marvel/instagram,     si in schimb ,  mai mult mers la  biblioteca si mai multa MUNCA, nu le-ar strica. 
Sa renunte la tampeniile periculoase precum "cancel culture", pana la urma istoria trebuie lasata asa cum este si sa se gandeasca mai degraba la viitor. 
« Last Edit: 03 September 2020, 11:18 by anonym »
 
The following users liked or thanked this post: Wagram

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« Reply #4 on: 30 September 2020, 04:54 »
L-a rupt Trump pe  Sleepy Creppy Joe la prima dezbatere.   =)))
Nu cred ca Biden mai rezista pana la a treia.
Mai bine o aduceau pe Kamala in locul lui, ar fi fost mai palpitant. 
« Last Edit: 30 September 2020, 04:56 by anonym »
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« Reply #5 on: 01 October 2020, 11:00 »
Trump a ratat muilte ocazii sa-l termine.

I am disappoint.
 

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« Reply #6 on: 06 October 2020, 22:27 »
Se poate ceva mai CRINGE? 



Post Merge: 06 October 2020, 22:30
Eh, asta mai merge:
Pam Param Trump Pump Trump Pump
 





« Last Edit: 06 October 2020, 22:30 by anonym »
 

Offline Ciocanul

Trump vs Biden (2020)
« Reply #7 on: 07 October 2020, 20:45 »
Eu zic sa faca concurs care crapa ai repede. De o parte ai un papagal caruia ii sterge twitter postarile ca e un prost, de celalata parte ai un mos teaca de 78 de ani care mai trage o besina si se duce. Cea mai mareata natiune a lumii.
Uneori ma gandesc cu mintea mea de "pro conspiratii" ca e doar un exercitiu ca sa intareasca in viitor puterea senatului.
 

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« Reply #8 on: 07 October 2020, 21:04 »
Eu zic sa faca concurs care crapa ai repede. De o parte ai un papagal caruia ii sterge twitter postarile ca e un prost, de celalata parte ai un mos teaca de 78 de ani care mai trage o besina si se duce. Cea mai mareata natiune a lumii.
Uneori ma gandesc cu mintea mea de "pro conspiratii" ca e doar un exercitiu ca sa intareasca in viitor puterea senatului.

Cred ca se  doreste de la nivel inalt ca democratia liberala sa se prabuseasca din interior in America si UE, intre timp China devine o superputere economica (ma uit la clipuri cu Shanghai, Shenzen, Guangzhou, Hangzhou, mai ales la trenuri si mijloace de transport si ma crucesc ca sunt cu 50 ani inaintea occidentului), Rusia redevine  o superputere militara (azi rusii au testat o racheta hipsersonica de 8 mach), automat acestea ar putea sa acapareze Europa,   ceea ce  anunta inceputul unei epoci de dictatura, nationalism si cleptocratie, sau poate chiar  un nou  razboi mondial.
Ce traim noi pare un reboot la anii 1930' , cu Erdogan, Trump  si Stalin  pe post de Hitler, Mussolini si Stalin, iar China lui Xi este exact ca Imperiul Japonez de pe vremea lui Hirohito.  Sau un repeat la 1914,  cu  puteri globale in plina cursa a inarmarii care cauta sa se extinda militar atunci cand negocierile si diplomatia nu mai functioneaza. 

Totusi ,  cu toate ca au pierit 100 milioane de oameni la ultimele doua razboaie mondiale, civilizatia a avut parte de cel mai mare salt major de progres industrial si tehnologic din istorie. 
Victimelor si participantilor  celor doua razboaie mondiale ar trebui sa le multumim ca avem computere personale , telefoane mobile, radio,  automobile, avioane, radar, internet, medicina moderna, fast-food  etc. la scara mare.   
Toate inventiile moderne isi au originea din razboaie si experimentele militare.


Post Merge: 07 October 2020, 23:31
La ora 4 dimineata  (ora Romaniei) o sa fie dezbatere intre cei doi candindati pentru postul de Vice. 
Dpmdv,  mi se pare o dezbatere de mai mare importanta decat dezbaterea celor doi bosorogi senili si saptegenari.  Biden la 78 ani poate sa dea ortul popii, Trump la fel, sau poate ajunge suspendat. 

Poate ca alegerile din 2020 sunt de facto  intre Kamala si Pence. 
 

« Last Edit: 07 October 2020, 23:31 by anonym »
 

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« Reply #9 on: 22 October 2020, 03:20 »
Las asta aici.

Vedem pe 3 noiembrie!
 

Offline Ciocanul

Trump vs Biden (2020)
« Reply #10 on: 22 October 2020, 19:05 »
Deci e la limita. Am vazut sondaje democrate ce il dadeau bine in fata pe Biden. Acum o sa fie doar prezidentiale sau sunt si de Cogres ?
 

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« Reply #11 on: 22 October 2020, 20:50 »
Deci e la limita. Am vazut sondaje democrate ce il dadeau bine in fata pe Biden. Acum o sa fie doar prezidentiale sau sunt si de Cogres ?
Da, sondaje realizate doar prin New York, Chicago si California  ca pentru prostii care cred ca votul popular in US conteaza, desi uita ca intotdeauna ca presedintele e votat de electori.
In statele americane din South-Midwest  situatia e "rosie" dpdv demografic si etnic.
 Dupa aia se mira si plang ca-n 2000 si in 2016 ca de ce candidatul lor a pierdut alegerile, desi a luat cele mai multe voturi. 
10 state albastre   de pe ambele coaste unde au votat 100 milioane de americani cu democratii   <  40 de state rosii din centru si sud unde au votat in total 50 milioane de americani cu republicanii. 




Post Merge: 22 October 2020, 20:55
E bine ca mai sunt si vedete cu coloana vertebrala care nu s-au vandut democratilor si mai gandesc cu capul.


https://www.instagram.com/p/CGiai3nHu9f/?utm_source=ig_embed


RATE CRESCUTE CU 62%.......BIDEN DEJA PUTE A BOLSEVIC DESCREIERAT!
« Last Edit: 22 October 2020, 20:55 by anonym »
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« Reply #12 on: 27 October 2020, 09:05 »
Yea dude

Ce s-a intamplat, pentru istorie..
Prima dezbatere: Trump fu obraznic si agresiv. In adoua fu lucid si compus. Il batu pe Biden la nivel de sters podeaua, literalmente.
Aceasta carpa senila si infecta e portmanteau pentru kurva Kamala, evident.
S-a ivit ca fiu-su are un hard plin de mizerii, inclusiv telefoane de la Biden catre ucraineanul de varf, si un footjob(?)

Infectul a zis ca nu mai apare nicaieri, se ascunde dupa puterea presei si spera inca sa castige.. Care putere a presei a mult mai slaba decat in 2016 btw. Adica Biden nu poate vorbi ca nici nu stie contra cui lupta, a zis GEORGE in loc de Trump. De ce nu mor astia, mareu ma intreb. Dovada ca dzeu nu exista, raul supravietuieste mereu.

Deci e dovedit rasist de cea mai joasa speta si e dovedit corupt mai rau decat ..un politruc roman. E un cacat uman, un zombi, un politician putred si mancat de lepra din interior, si nu in ultimul rand: un criminal fascist impreuna cu restul dems.

Toata lumea asteapta ca Trump sa castige multe state dem, eu insa ma astept la lucraturi comuniste, inclusiv atentate. Sa fim seriosi, indiferent cine castiga, COMUNISMUL E VIU si a venit inapoi in forta.
..Fuck this fucking world, fuck this fucking year, fuck commies... what else can there be said.
 
 

anonym

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Trump vs Biden (2020)
« Reply #13 on: 27 October 2020, 22:17 »
Nu stiu ce dezbatere dintre Trump si Biden ati vazut voi,  dar  mi-a placut sa urmaresc prima dezbatere dintre Trump si  Chris Wallace purtand discutii aprige  , iar la a treia dezbatere am vazut ca Trump se cam dadea la  Kristen Welker, iar ea avea tentatia sa-l reduca la tacere sa-i dea pe mute microfonul.   

In rest, habar n-am despre ce Biden vorbesti tu, dar stiu ca la cele doua dezbateri  am vazut un mos senil de 78 ani, imbracat  la costum  (probabil valetul lui Trump) care incerca sa deschida gura si balmajea ceva de neinteles.

« Last Edit: 27 October 2020, 22:20 by anonym »
 

Offline astateofmind

Trump vs Biden (2020)
« Reply #14 on: 04 November 2020, 08:30 »
shit, e stransa ...
ignore list: monier, taribobo,narayanhd,wolfenste