General Stuff => Politică => Topic started by: anonym on 22 August 2020, 05:42

Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: anonym on 22 August 2020, 05:42
Chiar daca multe sondaje si presa spun ca Biden e castigatorul, in realitate s-ar putea sa nu fie asa. Mai ales ca aia care tot publica sondaje cu Biden avand victorie de 50-60% mananca rahat daca sondajele au fost facute in state si orase care sunt fiefuri  democrate si nu in alea republicane.
Mai vedem republicani cu nume grele care ameninta ca-l vor vota pe Trump, insa e inutil. 

Trump o sa castige fluierand alegerile de anul asta.
Nu pentru ca e mai bun. Dimpotriva, e un idiot (nu ca Biden n-ar fi si el, dar ala macar nu e scandalagiu si nu pune paie  pe foc).

Trump va castiga alegerile  din 2020 la fel ca si in 2016, datorita matematicii si demografiei. 

Chiar daca nu s-a tinut de promisiuni, de la zidul cu Mexicul, la readucerea joburilor, ba a facut rahat pe bat in cazul pandemiei care a dus la un numar mare de imbolnaviri,decese si apoi la cresterea somajului, republianii hardcore il vor vota indiferent.
Albii crestin-conservatori si republicani convinsi tot il vor vota.  Vor fi chiar albi declarati public democrati care il vor vota undercover prin state ca  Michigan sau Pennsylvania cu punctaje mari.   Florida, indubitabil, il va vota.


Trump va castiga ca si in 2016 votul electoral pentru ca  sunt mai multe state republicane care il voteaza decat state democrate.
Va pierde votul popular pentru ca vor fi zeci de milioane din statele albastre ca  California si New York care vor vota cu Biden....si il vor vota degeaga.

Statele republicane sunt depopulate, sarace, cu somaj, dar populate numai de albi care voteaza republicani.

Afro-americanii, imigrantii mexicani , progresistii, homosexualii,  dar mai ales feministele, nu stau in statele astea.
Chit ca se nasc in statele central-sudiste,  se muta in statele de coasta gen California, New York, Illinois, adica in marile aglomarari urbane unde au mai multe sanse si oportunitati de gasirea unui loc de munca bine platit.
Asta in mare parte e din cauza lui Obama care a incurajat populatia neagra sa urmeze studiile in statele intens urbanizate si sa munceasca acolo.
Pare logic, de ce ar locui un afro-american, un mexican, un gay , un trans sau o feminista lesbianca intr-un stat predominant rural  ca  TEXAS plin de rasisti, crestinopati, vacari, patrioti, gainari, taranoi, si nu intr-un unul progresist , intens urbanizat si dezvoltat precum CALIFORNIA, populat de oameni care sa fie la fel de progresisti ca si ei?



Cat timp sistemul electoral se va baza pe colegii si nu pe vot popular ca-n Romania,  sau statele sudisto-centrale  republicane ca Texas, Ohio, Georgia, Florida,   Kentucky, Lousiana, Alabama, Carolina de Nord si aia de Sud, Arkansas, Missouri, Kansas, Nebraska, Dakota de Nord/Sud, Arizona, Utah etc. vor ramane in aceeasi situatie, si vor fi mai putine state democrate precum California, New York, Virginia, Masachusets, Illinois, Washington, DC, New Jersey,  Hawaii,  cred ca americanii vor avea presedinti republicani la Casa Alba multi ani de acum incolo.

Ganditi-va ca albii, conservatorii,  republicanii  si crestinii din statele sudisto-centrale voteaza pentru propria supravietuire, ei se mobilizeaza la vot sa-l voteze pe cineva care vorbeste pe limba lor, este alb , patriot si crestin ca ei. Republicanii  in mare sunt mult mai uniti. 
Democratii , progresistii si etnicii se intampla sa fie divizati - majoritatea mai si absenteaza - negrii nu voteaza daca nu e un candidat afro-american,  mexicanii sunt certati cu afro-americanii si prefera un candidat latino,  feministele voteaza in masa cu un candidat de sex feminin, insa ea va avea mai putina sustinere din partea barbatilor indiferent de rasa.  Unii democrati sunt liberali, altii mai socialisti.

Biden e o alegere tare proasta pentru democrati, dar mai ales alegerea Kamalei Harris ca Vice e total neinspirata, si de aia va pierde, ba va obtine mai putine voturi decat Hillary.
Cred ca nici cu Sanders, Tulsi, Bloomberg, Buttieg, Castro sau Yang   n-ar fi fost mai bine.

Va trebui sa ne pregatim psihologic pentru  inca "more 4 years with Trump" si sa ne stocam rezervele de popcorn

(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/Red_state%2C_blue_state.svg)
(https://dilemmaxdotnet.files.wordpress.com/2013/09/united-states-population-map.jpg)
(https://assets.rebelmouse.io/eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJpbWFnZSI6Imh0dHBzOi8vYXNzZXRzLnJibC5tcy8xODI0MjI1NC9vcmlnaW4uZ2lmIiwiZXhwaXJlc19hdCI6MTYwMzIxNjMzNX0.uBXeOBOpDZtgpw4gUeNQDoG9Ry2FPB_IEvh6U6re8xk/img.gif?width=980)
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: anonym on 29 August 2020, 23:09
SOON.....
(https://i.redd.it/ej6ow3drx0b41.png)

 
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 03 September 2020, 00:06
Biden e un zombi, n-are cum sa castige. Aproape orice candidat "normal la cap" ar fi castigat impotriva lui Trump. De aia l-au si scos pe Biden contracandidat, ca nu cumva sa piarda Trump.
Jocul de-a prezidentialele la americani a devenit mai penibil decat filmele proaste din clasa B (facute tot de ei). ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: anonym on 03 September 2020, 11:15
Normal ca Biden  e folosit ca tap ca sa piarda.   
Democratii ar fi cam prosti sa vina acum la conducere in astfel de vremuri. S-ar compromite electoral in 2024, si mi-e ca atunci ar putea veni un alt Trump. 

Trump trebuie sa castige  al doilea mandat   si sa ramana la Casa Alba in plina criza si pana in 2024   pentru ca americanilor, in special votantilor sai republicani, sa le iasa pe nas    populismul, neoconservatorismul, rasismul, bigotismul si  habotnicia.
Cand vor  experimenta pe propria piele  efectele razboiului comercial cu China din 2018  dupa ce si mai multe companii americane se vor muta in China multumita  persecutiilor facute de strumful portocaliu,  ale politicilor populiste in economie, dar mai ales datorita  somajului si prabusirii burselor cauzate de ineficienta si incompetenta idiotilor din Congres,  isi vor da cu capetele de pereti ca l-au votat pe specimenul asta in 2016.

Tinerii progresisti, liberalii si votantii democrati  mai ales trebuie sa-l suporte inca 4 ani ca sa vada ca fara fapte, mobilizare si solidaritate, nu fac nimic. Daca si-ar diminua putin discursurile socialiste extremiste   si s-ar axa mai mult pe liberalismul de centru-dreapta, ar fi cu atat mai bine.
De asemenea, mai putin CNN/ Netflix/Fortnite/tik-tok/ Marvel/instagram,     si in schimb ,  mai mult mers la  biblioteca si mai multa MUNCA, nu le-ar strica. 
Sa renunte la tampeniile periculoase precum "cancel culture", pana la urma istoria trebuie lasata asa cum este si sa se gandeasca mai degraba la viitor. 
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: anonym on 30 September 2020, 04:54
L-a rupt Trump pe  Sleepy Creppy Joe la prima dezbatere.   =)))
Nu cred ca Biden mai rezista pana la a treia.
Mai bine o aduceau pe Kamala in locul lui, ar fi fost mai palpitant. 
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Monier on 01 October 2020, 11:00
Trump a ratat muilte ocazii sa-l termine.

I am disappoint.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: anonym on 06 October 2020, 22:27
Se poate ceva mai CRINGE? 

https://www.youtube.com/watch?v=FAvFFYu1RGM

Post Merge: 06 October 2020, 22:30
Eh, asta mai merge:
Pam Param Trump Pump Trump Pump
 

https://www.youtube.com/watch?v=sxnKMKp06V0&ab_channel=BadHistory


https://www.youtube.com/watch?v=1fk68Wqs4Qg&ab_channel=KlemenSlakonja
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Ciocanul on 07 October 2020, 20:45
Eu zic sa faca concurs care crapa ai repede. De o parte ai un papagal caruia ii sterge twitter postarile ca e un prost, de celalata parte ai un mos teaca de 78 de ani care mai trage o besina si se duce. Cea mai mareata natiune a lumii.
Uneori ma gandesc cu mintea mea de "pro conspiratii" ca e doar un exercitiu ca sa intareasca in viitor puterea senatului.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: anonym on 07 October 2020, 21:04
Eu zic sa faca concurs care crapa ai repede. De o parte ai un papagal caruia ii sterge twitter postarile ca e un prost, de celalata parte ai un mos teaca de 78 de ani care mai trage o besina si se duce. Cea mai mareata natiune a lumii.
Uneori ma gandesc cu mintea mea de "pro conspiratii" ca e doar un exercitiu ca sa intareasca in viitor puterea senatului.

Cred ca se  doreste de la nivel inalt ca democratia liberala sa se prabuseasca din interior in America si UE, intre timp China devine o superputere economica (ma uit la clipuri cu Shanghai, Shenzen, Guangzhou, Hangzhou, mai ales la trenuri si mijloace de transport si ma crucesc ca sunt cu 50 ani inaintea occidentului), Rusia redevine  o superputere militara (azi rusii au testat o racheta hipsersonica de 8 mach), automat acestea ar putea sa acapareze Europa,   ceea ce  anunta inceputul unei epoci de dictatura, nationalism si cleptocratie, sau poate chiar  un nou  razboi mondial.
Ce traim noi pare un reboot la anii 1930' , cu Erdogan, Trump  si Stalin  pe post de Hitler, Mussolini si Stalin, iar China lui Xi este exact ca Imperiul Japonez de pe vremea lui Hirohito.  Sau un repeat la 1914,  cu  puteri globale in plina cursa a inarmarii care cauta sa se extinda militar atunci cand negocierile si diplomatia nu mai functioneaza. 

Totusi ,  cu toate ca au pierit 100 milioane de oameni la ultimele doua razboaie mondiale, civilizatia a avut parte de cel mai mare salt major de progres industrial si tehnologic din istorie. 
Victimelor si participantilor  celor doua razboaie mondiale ar trebui sa le multumim ca avem computere personale , telefoane mobile, radio,  automobile, avioane, radar, internet, medicina moderna, fast-food  etc. la scara mare.   
Toate inventiile moderne isi au originea din razboaie si experimentele militare.


Post Merge: 07 October 2020, 23:31
La ora 4 dimineata  (ora Romaniei) o sa fie dezbatere intre cei doi candindati pentru postul de Vice. 
Dpmdv,  mi se pare o dezbatere de mai mare importanta decat dezbaterea celor doi bosorogi senili si saptegenari.  Biden la 78 ani poate sa dea ortul popii, Trump la fel, sau poate ajunge suspendat. 

Poate ca alegerile din 2020 sunt de facto  intre Kamala si Pence. 
 

https://www.youtube.com/watch?v=t_G0ia3JOVs&ab_channel=C-SPAN
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: anonym on 22 October 2020, 03:20
Las asta aici.

Vedem pe 3 noiembrie!
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Ciocanul on 22 October 2020, 19:05
Deci e la limita. Am vazut sondaje democrate ce il dadeau bine in fata pe Biden. Acum o sa fie doar prezidentiale sau sunt si de Cogres ?
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: anonym on 22 October 2020, 20:50
Deci e la limita. Am vazut sondaje democrate ce il dadeau bine in fata pe Biden. Acum o sa fie doar prezidentiale sau sunt si de Cogres ?
Da, sondaje realizate doar prin New York, Chicago si California  ca pentru prostii care cred ca votul popular in US conteaza, desi uita ca intotdeauna ca presedintele e votat de electori.
In statele americane din South-Midwest  situatia e "rosie" dpdv demografic si etnic.
 Dupa aia se mira si plang ca-n 2000 si in 2016 ca de ce candidatul lor a pierdut alegerile, desi a luat cele mai multe voturi. 
10 state albastre   de pe ambele coaste unde au votat 100 milioane de americani cu democratii   <  40 de state rosii din centru si sud unde au votat in total 50 milioane de americani cu republicanii. 




Post Merge: 22 October 2020, 20:55
E bine ca mai sunt si vedete cu coloana vertebrala care nu s-au vandut democratilor si mai gandesc cu capul.


https://www.instagram.com/p/CGiai3nHu9f/?utm_source=ig_embed


RATE CRESCUTE CU 62%.......BIDEN DEJA PUTE A BOLSEVIC DESCREIERAT!
(https://i0.wp.com/mellonpost.com/wp-content/uploads/2020/10/50-cent-endorese-donald-trump.jpg?resize=959%2C539&ssl=1)
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Monier on 27 October 2020, 09:05
Yea dude

Ce s-a intamplat, pentru istorie..
Prima dezbatere: Trump fu obraznic si agresiv. In adoua fu lucid si compus. Il batu pe Biden la nivel de sters podeaua, literalmente.
Aceasta carpa senila si infecta e portmanteau pentru kurva Kamala, evident.
S-a ivit ca fiu-su are un hard plin de mizerii, inclusiv telefoane de la Biden catre ucraineanul de varf, si un footjob(?)

Infectul a zis ca nu mai apare nicaieri, se ascunde dupa puterea presei si spera inca sa castige.. Care putere a presei a mult mai slaba decat in 2016 btw. Adica Biden nu poate vorbi ca nici nu stie contra cui lupta, a zis GEORGE in loc de Trump. De ce nu mor astia, mareu ma intreb. Dovada ca dzeu nu exista, raul supravietuieste mereu.

Deci e dovedit rasist de cea mai joasa speta si e dovedit corupt mai rau decat ..un politruc roman. E un cacat uman, un zombi, un politician putred si mancat de lepra din interior, si nu in ultimul rand: un criminal fascist impreuna cu restul dems.

Toata lumea asteapta ca Trump sa castige multe state dem, eu insa ma astept la lucraturi comuniste, inclusiv atentate. Sa fim seriosi, indiferent cine castiga, COMUNISMUL E VIU si a venit inapoi in forta.
..Fuck this fucking world, fuck this fucking year, fuck commies... what else can there be said.
 
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: anonym on 27 October 2020, 22:17
Nu stiu ce dezbatere dintre Trump si Biden ati vazut voi,  dar  mi-a placut sa urmaresc prima dezbatere dintre Trump si  Chris Wallace purtand discutii aprige  , iar la a treia dezbatere am vazut ca Trump se cam dadea la  Kristen Welker, iar ea avea tentatia sa-l reduca la tacere sa-i dea pe mute microfonul.   

In rest, habar n-am despre ce Biden vorbesti tu, dar stiu ca la cele doua dezbateri  am vazut un mos senil de 78 ani, imbracat  la costum  (probabil valetul lui Trump) care incerca sa deschida gura si balmajea ceva de neinteles.

Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: astateofmind on 04 November 2020, 08:30
shit, e stransa ...
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Cylix on 05 November 2020, 21:36
 ;D ;D ;D



Post Merge: 06 November 2020, 20:26
E cam gata Trump(eta), acum sa vedem daca il scot cu forta din Casa Alba ;D ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 07 November 2020, 18:59
"Election Highlights: Biden Defeats Trump as Pennsylvania Puts Him Over the Top."(nytimes)

Deci Trump mitomanul mincinos a fost invins de un zombi si s-a demonstrat inca o data cat de jos poate ajunge clasa politica in exemplul de referinta pentru "democratie". ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Nosferat on 09 November 2020, 03:34
Vedem, inca nu e gata treaba. Desi s-a anuntat cu mare fanfara Biden, am impresia ca nu asta e sfarsitul povestii. Nu mass media si social media decide cum stau lucrurile.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 09 November 2020, 03:52
E gata cu Trump. "Sistemul ("the swamp") a decis" ca trebuie sa scape de el si a scapat. Restul e istorie si vise.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Nosferat on 09 November 2020, 03:57
Ba nu stiu,imi dai si mie globul ala de cristal prin care vezi in viitor? Nu de alta dar as dori sa stiu numerele la 6 din 49.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Cylix on 09 November 2020, 08:22
Vedem, inca nu e gata treaba. Desi s-a anuntat cu mare fanfara Biden, am impresia ca nu asta e sfarsitul povestii. Nu mass media si social media decide cum stau lucrurile.

E gata Trump, matematica decide.

Pennsylvania 43.194 voturi in plus ptr Biden.
Nevada - 34.283 voturi in plus Biden.
Wisconsin - 20.539 voturi in plus Biden.

Oricat incearca Trump si clica lui de fanatici diferenta e prea mare, pot sa renumere voturile si de 100 de ori, rezultatul e acelasi..E out. >Trump out, Get over it
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 09 November 2020, 16:01
Oricat incearca Trump si clica lui de fanatici diferenta e prea mare, pot sa renumere voturile si de 100 de ori, rezultatul e acelasi..E out. >Trump out, Get over it.
;D........ Iohannis a fost printre primii lideri care l-au felicitat pe Biden. Au urmat restul. Trump a ramas doar o amintire urata pentru multa lume.
Asta nu inseamna ca ar fi ceva de capul lui Biden, ideea e ca lumea a scapat de mascarici. 8)
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Sir Dracu on 09 November 2020, 16:03
il doare la basca, omul e la golf :))
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 09 November 2020, 19:11
Efecte secundare: "After calling Biden ‘dirtbag’, Estonia’s interior minister resigns." ;D

Xi si Putin au luat nota de declaratia lui Biden ca ar fi castigat alegerile, dar vor face declaratii doar dupa ce se clarifica definitiv situatia. ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 10 November 2020, 14:31
Foarte tare... What happens if a president-elect (Biden) dies before inauguration? (https://qz.com/1929017/what-happens-if-biden-dies-before-inauguration-day/) ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 12 November 2020, 19:38
Pentru amatorii de "popcorn": "Source reveals that the CIA ran the vote theft while Trump and the DoD documented the entire election coup." - Distributed News (https://www.distributednews.com/473589.html)

Patrick Offers Up to $1 Million in Rewards for Voter Fraud Whistleblowers & Tipsters (https://www.danpatrick.org/patrick-offers-up-to-1-million-in-rewards-for-voter-fraud-whistleblowers-tipsters/)  ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Monier on 13 November 2020, 15:01
it's not over yet sucazz

meanwhile, ceva distractie, acum il urmaresc si eu
njoi

 https://youtu.be/q7qNyXIENac
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Ciocanul on 14 November 2020, 11:13
Se cam apropie de final circul. Republicanii deja il felicita pe Biden, cererile lui Trump de renumarare i se resping pe banda rulanta.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 17 November 2020, 00:05
Doar cei care n-au prins ideea mai au sperante. Iar ideea e ca "sistemul" si-a dorit sa scape de Trump si cel mai probabil alegerile au fost fraudate masiv, dar dupa cum se arata nu se poate face nimic (evident, in cazaul in care a fost lucratura serioasa).
Probabil s-a mers pe ideea ca Biden isi va gasi locul in cimitir si situatia se va rezolva elegant, fara Trump.;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 18 November 2020, 19:42
S-a rupt în doo cu frauda, de-aia sunt respinse procesele urangutanului. Asta, evident, când avocaţii lui nu renunţă la ele de bunăvoie, ca să nu se mânjească iar de căcat în instanţă cu argumente de genul "We had non-zero observers" :D

Cel mai jalnic e că jigodia de Biden e acum ca scos din spuma mării, iar prostanii cântă pe stradă de bucurie că le-a sosit Mesia. Tîrt.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: mache on 18 November 2020, 22:58
Doar cei care n-au prins ideea mai au sperante. Iar ideea e ca "sistemul" si-a dorit sa scape de Trump si cel mai probabil alegerile au fost fraudate masiv, dar dupa cum se arata nu se poate face nimic (evident, in cazaul in care a fost lucratura serioasa).

Olds, ca si pe vechiul CG tot cu aberatii d'astea umbli? Tovarasu' Drumpf a fost suficient de idiot sa nu ia in considerare importanta votului prin corespondenta - nimic mai mult...

Cel mai jalnic e că jigodia de Biden e acum ca scos din spuma mării, iar prostanii cântă pe stradă de bucurie că le-a sosit Mesia. Tîrt.
Nu canta nimeni de bucurie c'a iesit Biden (cel putin nu in afara .us) ci ca pleaca (speram, inainte sa faca mai multe mizerii) pleava de Trump cu toata infatuarea lui si a familiei, nepotismul mizerabil si stilul de classic bully de liceu in relatiile cu partenerii externi.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Cylix on 19 November 2020, 00:09
Corect, a fost un vot impotriva Trump si nu pentru Biden, aia cu cap au ales raul mai mic... Biden probabil va fi cel mai  useless president ever, dar si asa tot mai bine decat maniacul de Trump.
 Incredibil totusi cati ii canta in struna inca si asculta cum urla fara nici o dovada zilinc pe twitter cum ca a fost furat...
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Nosferat on 19 November 2020, 02:42
Om trai si om vedea. Pentru mine e absolut indiferent care pedofil va iesi castigator la final. Avem noi destule pe cap cu PSD si alte treburi,ca va iesi un pedo in varsta,sau unul si mai in varsta,nu ma afecteaza si la nivel de geopolitica nu cred ca va afecta romania la un nivel serios. Asa cum nici obama,nici trump nu a facut iarba mai verde prin carpati,nu va face nici biden.

Totusi,sunt mai rezervat in opinii, apele sunt tulburi si tare ma mira daca va fi acceptat asa tacit ca Biden e noul presedinte. Ca va fi prin avocati si prin scuze domnule ca e frauda,ca va fi prin proteste,ceva tot se va intampla. Nu asa tacit se sfarseste era lui trump.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 19 November 2020, 08:45
Nu canta nimeni de bucurie c'a iesit Biden (cel putin nu in afara .us) ci ca pleaca (speram, inainte sa faca mai multe mizerii) pleava de Trump cu toata infatuarea lui si a familiei, nepotismul mizerabil si stilul de classic bully de liceu in relatiile cu partenerii externi.

De US vorbeam. Aşa cum sunt o droaie de trumpeţi, care pun botul la tot ce orăcăie ăla, la fel sunt şi hoarde de năuci care-l văd pe Biden ca pe reîncarnarea lui Obama. Ceea ce nu ştiu de ce ar vrea careva aşa ceva, Obama e principalul vinovat pentru ascensiunea lui Trump.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 20 November 2020, 19:27
De fapt Trump a fost teminat prin votul electronic, prin Operatiunea Scorecard, descrisa in detaliu de Lt. Gen. Tom McInerney chiar inainte de alegeri.

"As McInerney explains in the video, after the closing of polls in Pennsylvania and other swing states, the voting machines will be intercepted and then altered using complex algorithms to alter the votes in a way that evades detection, handing a victory to the pre-designated “winner” (Joe Biden).
Si exact asa s-a intamplat. ;D

“We have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics.” ("Am creat împreună cred că este cea mai extinsă și incluzivă organizație de fraudă a alegătorilor din istoria politicii americane.")🤣

Joe Biden says he's built most extensive "voter fraud" org in history (https://www.youtube.com/watch?v=WGRnhBmHYN0) 😂
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 27 November 2020, 16:39
Trump says he will leave office if Electoral College votes for Biden (https://www.foxnews.com/politics/trump-says-he-will-leave-office-electoral-college-votes-biden)

"The president stated that the 2020 election results still “have a long way to go.”"

Adica distractia continua.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Monier on 29 November 2020, 13:10
Cat timp aflati (poate de la Tim Pool) ce s-a intamplat in Pennsylvania, azi dimineata Rekieta a zis ca speranta cu procesul ca mail-ins sunt neconstitutionale tocmai fu sparta de Curtea Suprema PA, care a zis "latches" adicatelea sunt prea multe voturi sa le anulezi, sau ceva. Fara PA, Trump nu poate ajunge la 270.

Deci poate sunteti printre primii (cu mine sau dupa ce va zisei) sa se linistesca la faptul ca
frauda e oficiala, fura alegerile tip bolsevic; SUA a fost cucerita de acest "nou" comunism corporatist; Si ca, destul de repede:
cenzura, distrugerea a tot ceea ce functiona de la sine si abuzuri ca la balamuc se vor instala la putere. Si vor influenta ca un domino si pe Romanika, si Nepal, si Kamceatka.

https://youtu.be/IgsTy_krQp4 (https://youtu.be/IgsTy_krQp4)
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 30 November 2020, 07:41
https://twitter.com/CopingMAGA/status/1333153764753207297

CopingMaga e numa' bun de răsfoit dimineața la cafea. Altfel încep ziua. :D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Cylix on 02 December 2020, 12:56
inca un cui, intre timp Giulani a devenit un fanatic conspirationist, eh e greu la batranete

Disputing Trump, Barr says no widespread election fraud


https://apnews.com/article/election-2020-joe-biden-donald-trump-elections-william-barr-b1f1488796c9a98c4b1a9061a6c7f49d

Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Monier on 02 December 2020, 15:27
Cylix, Wagram, nusce e naiba in neregula cu voi,  dar ma baieti, ati baut sticla de Kool-Aid


meanwhile, IRL:
decizia SC PA legata de latches e o prostie mincinoasa, pentru ca cineva DEJA DEPUSESE plangere din vara, pe cand era in durata de timp prescrisa. PA e mai corupta decat Venezuela.

deci sper ca SCOTUS sa accepte plangerea si sa faca justitie. vise, stiu.
-


Daca pentru o clipa aici toata lumea crede ca acest dement imbecilic Biden a strans mai multe voturi decat Obama, mai multe voturi decat dictatorii comunisti, mai multe sute de mii de voturi adaugate la click intr-o ora, cat nu putea  sa proceseze nici o masina,



 
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Cylix on 02 December 2020, 15:41
Boss, a strans din simplul motiv ca foarte multi il urasc, da URASC, din plin pe Trump.. asta nu a fost vot pentru senilul de Biden a fost Hate vot contra Trump. Asta este cand iti bati joc de proprii supusi si ii faci prosti pe fata timp de 4 ani! Simplu si matematic. Trump e timpul sa sa accepte adevarul..ca a pierdut pe propria prostie..asta este cand te "crezi cel mai tare din parcare". Din pacate omul e prea plin de sine si nu o sa realizeze niciodata unde a gresit, il vedem iar in 4 ani daca nu il termina pana atunci..
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 03 December 2020, 05:21
Cylix, Wagram, nusce e naiba in neregula cu voi,  dar ma baieti, ati baut sticla de Kool-Aid

Cam asta am citit io despre Trump şi preşedinţia lui.

https://www.amazon.co.uk/Disloyal-Memoir-Personal-Attorney-President/dp/1510764690/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=trump&qid=1606962662&sr=8-5
https://www.amazon.co.uk/s?k=unbelievable+katy+tur&ref=nb_sb_noss_1
https://www.amazon.co.uk/Rage-Bob-Woodward/dp/1471197719/ref=sr_1_26?dchild=1&keywords=trump&qid=1606962662&sr=8-26
https://www.amazon.co.uk/Fear-Trump-White-House-Thorndike/dp/1432859684/ref=sr_1_28?dchild=1&keywords=trump&qid=1606962662&sr=8-28
https://www.amazon.co.uk/Room-Where-Happened-White-Memoir/dp/1982148039/ref=sr_1_1?crid=3JD0SI5ZXBF16&dchild=1&keywords=the+room+where+it+happened&qid=1606962840&sprefix=the+room+%2Caps%2C192&sr=8-1
https://www.amazon.co.uk/Trump-Revealed-Marc-Fisher/dp/1471159736/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=trump+revealed&qid=1606962901&sr=8-1
https://www.amazon.co.uk/Everything-Trump-Touches-Dies-Republican/dp/1982103124/ref=sr_1_1?crid=1FYVXKYNNFA07&dchild=1&keywords=everything+trump+touches+dies&qid=1606962921&sprefix=everything+trum%2Caps%2C176&sr=8-1
https://www.amazon.co.uk/Insane-Clown-President-Dispatches-Circus/dp/0399592466/ref=sr_1_2?crid=1FKY23YTCNTB5&dchild=1&keywords=insane+clown+president&qid=1606962942&sprefix=insane+clown+presiden%2Caps%2C179&sr=8-2
https://www.amazon.co.uk/Warning/dp/140871325X/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=a+warning&qid=1606962955&sr=8-1
https://www.amazon.co.uk/Unbelievable-Front-Row-Craziest-Campaign-American/dp/0062684922/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=unbelievable+katy+tur&qid=1606963026&sr=8-1

Matale, în afară de Tim Pool pe Twitter, ce-ai buchisit? Nu c-ar fi nevoie să citeşti o carte despre Trump ca să-ţi dai seama că-i un şnapan şi un incompetent în tot ce face, dar recunosc că mă fascinează personajul. E plăcerea mea vinovată, pe lângă porn, toţi avem de-astea.

Cum ţi-a zis și Cylix, lumea n-a votat cu târâtura de Biden de prezidențiabil ce e, ci fiindcă Trump a ajuns mai detestabil decât orice alt candidat din istorie. Era și o statistică în sensul ăsta, undeva peste 60% din votanții lui Biden l-au ștampilat ca să nu iasă Trump.

E fabulos cum năucii nu pricep că tot scandalul ăsta nu e decât menit să-i scurgă de bani, chipurile pentru „legal fund”. Omul a strâns deja de la „patrioți” peste 170 de milioane într-o lună, de la alegeri încoace. Trebuie să recunosc, ce-i al lui e pus deoparte.  ;D

Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Monier on 04 December 2020, 16:19
care mi-ai sters posturile, comunistule??




FUCK YOU I'M OUT
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Nosferat on 05 December 2020, 00:14
Ce topic trist,pe langa aia sunteti si voi niste tristi. De obicei nu sunt genul care sa ia partea cuiva, de data sunt cu Monier. The fuck is wrong with you guys? Zici ca sunteti niste trolli penibili de pe 9gag sau reddit care vin cu acel rahat de "copium".
Ma rog,treaba voastra,e mai mult de plans decat de ras ca unii se bucura ca trump a pierdut. Nu ca trump era bun, dar macar stiam cu cine am de a face,omul e un troll si nimic mai mult, de exemplu un "rafinat" ca si Obama a fost de 10 ori mai periculos decat trump putea sa fie vreodata.

 La nivel global,la relatii internationale,geopolitca a reusit sa distruga infinit mai mult decat trump ar fi putut sa faca in zeci de ani. Ca de trump doar gura era de el in 99 la suta din cazuri.

 Nu doar ca acel "patriot act" care a fost initiat de bush,a fost intarit de Obama,acel patriot act care a dus la programe gen "prism" care mai incolo erau dovedite verde pe fata ca nefiind doar niste "conspiratii" de Snowden. Pe langa aia a initiat zeci de alte programe de spionaj, pe langa desigur programul lui de assasinare asa mai frumusel prin drone. Ca era o nunta undeva si pica o bomba? Cui ii pasa. Trump? A zis ca snowden e un terorist ca alandala,la modul serios a facut ceva? Nu. Asta era asa un mini backround story. Hillary cu implicarile ei in Libia,si chiar Siria,de alea nu mai vorbim ca doamne feri sa nu fim conspirationisti,nu ca nu ea cu Sarkozy ar fi desfiintat Libia si ar fi creat un val si mai mare de refugiati care vin vapor cu vapor in europa,nu domnule niste conspiratii da'alea cu reptilienii si alea.

Biden,pedofilul ala oribil? Pentru aia va bucurati? De aia scuipati in altii ca a castigat biden? Absolut penibil. Sa te legi de familia altuia pentru nimicuri d'astea. Ca si cum te-ai bucura ca nu a iesit nastase ca a iesit geoana. Jesus christ. Cum ,cum dracului a deviat topicul asta la nesimtiri de 3 leri? Mi se pare absolut halucinant sa te bucuri atat pe o parte cat si pe cealalta. E ca si cum te-ai bucura ca nu vrei primi un glonte nazist in cap,ca vei primi unul comunist in cap,si in timp ce comunistul se pregateste sa te puna la zid,tu cu mare tam-tam strigi la toti "macar nu am fost nazist fraiere" dupa care trec 5 secunde,auzi acel "foc" si liniste.

Topicul asta sincer nu are ce cauta aici.


https://www.youtube.com/watch?v=tFW60srYRzs



Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 05 December 2020, 12:13
Cu cin' te cerţi ?
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 16 December 2020, 14:03
Pe 14 decembrie, Colegiul Electoral a confirmat victoria lui Joe Biden în alegerile prezidențiale din SUA.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 19 December 2020, 05:27
Să nu ne pripim.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Ciocanul on 22 December 2020, 14:11
Cand este investirea ?
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: astateofmind on 23 December 2020, 06:20
In ianuarie. Acusica.

Trump nu cred ca mai are parghii ...
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 24 December 2020, 19:44
BOMBSHELL: Arizona Lawmakers Plan To Certify President Trump As Winner (https://newspushed.com/bombshell-arizona-lawmakers-plan-to-certify-president-trump-as-winner-video/) (VIDEO)

"Giuliani reported that the Arizona legislature is attempting to pass a resolution this week certifying that President Trump won the state."

Ar fi interesant sa reuseasca... ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 26 December 2020, 16:13
"Starting after Christmas," the challenge to the validity of the Nov. 3 presidential election results "is really going to blow up."
"Because the evidence that these crooked television networks, newspapers, Big Tech and the leadership of the Democrat party have been giving you is false — and you're gonna find it out all at once," said Giuliani, President Trump's personal lawyer. "It's gonna be very shocking to the country."(justthenews)

Distractia continua... ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 29 December 2020, 10:04
Ukraine released the KRAKEN on Biden (https://www.youtube.com/watch?v=gdTctOgwAHU&feature=youtu.be)

Totusi ucrainienii s-au miscat prea incet. Nu cred ca apuca sa-l dea in urmarire internationala in timp util (inainte sa fie "inscaunat" oficial ca POTUS).

Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Cylix on 04 January 2021, 10:48

Trump santajistul...ar trebuie bagat la racoare un pic

https://www.nytimes.com/2021/01/03/us/politics/trump-raffensperger-georgia-call-transcript.html
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: astateofmind on 04 January 2021, 20:25
Imi este lene sa citesc toate balivernele. Poti sa sumarizezi in ce consta santajul?
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 05 January 2021, 07:58
"Găsiţi-mi voturi cât să câştig ca să n-asmut prostimea pe voi."
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: astateofmind on 05 January 2021, 18:48
Hmmm, ala nu e santaj ...
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 06 January 2021, 08:04
Nu, e doar încercare de intimidare pentru a se comite fraudă electorală.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 06 January 2021, 22:19
"Distractie" la cladirea congresului.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 06 January 2021, 23:07
E scandal mare in desfasurare la Washington.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: mache on 07 January 2021, 11:00
gata si cu scandalul

Quote
Ora 10.38: Congresul SUA a confirmat oficial victoria lui Joe Biden în alegerile prezidențiale (CNN). Joe Biden a câștigat în fața lui Donald Trump cu 306 voturi electorale față de 232. Joe Biden devine al 46-lea președinte al SUA. Anunțul oficial a fost făcut de Mike Pence, vicepreședintele SUA și șeful formal al Senatului
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 07 January 2021, 11:33
N-aş băga mâna în foc. După ce-şi ia şutul reglementar în cur de la Casa Albă, licheaua o s-o ţină numai într-un miting, să-şi întărâte babuinii patrioţii. Atunci să vezi zaiafet.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Nosferat on 07 January 2021, 13:40
Ma asteptam la mai mult,a fost chiar slab. Luand in considerare ca la BLM acei "peaceful protesters" dadeau foc literalmente la orase intregi,impuscau oamenii pe strazi la random, faceau stat in stat, acele "zone autonome"ce in mod normal inseamna tradare si razboi,asta a fost chiar slab. Senzationalism si exagerari pana in panzele albe de catre media,de ai avea impresia ca a venit armata nazista,au dat drumul la anthrax,au picat 3 meteoriti si imediat va incepe holocaustul nuclear....meh.

A fost un spectacol slabut, hype-ul era de 10 ori mai mare, 5/10 din partea mea.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: johnycash on 07 January 2021, 15:30
@mache ai sters din nou postarea . Se pare ca nu poti intelege. Asta e . Am incercat sa iti explic cate ceva dar se pare ca nu am cu cine .
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: mache on 07 January 2021, 15:34
@mache ai sters din nou postarea . Se pare ca nu poti intelege. Asta e . Am incercat sa iti explic cate ceva dar se pare ca nu am cu cine .
se pare ca tu nu ai habar cand esti offtopic...

Si abtine-te de la remarci tendentioase, te rog
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: johnycash on 07 January 2021, 15:36
Dezbaterea este ca sa intelegem ce patesc altii si sa tragem invataminte si pt noi. Cand vezi la noi din demonstranti eroi si pe aia din SUA doar babuini ori ai dubla masura ori interese ori atat poti.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: mache on 07 January 2021, 15:42
Dezbaterea este ca sa intelegem ce patesc altii si sa tragem invataminte si pt noi. Cand vezi la noi din demonstranti eroi si pe aia din SUA doar babuini ori ai dubla masura ori interese ori atat poti.
Dezbaterea este despre alegerile din SUA. Orice alte prostii pe care tu crezi ca le vezi ca "dubla masura" sunt pe langa subiect. Sper ca m-am facut inteles.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 07 January 2021, 18:16
Trump a fost amator, pana la sfarsit.😎
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 07 January 2021, 19:27
Ma asteptam la mai mult,a fost chiar slab. Luand in considerare ca la BLM acei "peaceful protesters" dadeau foc literalmente la orase intregi,impuscau oamenii pe strazi la random, faceau stat in stat, acele "zone autonome"ce in mod normal inseamna tradare si razboi,asta a fost chiar slab. Senzationalism si exagerari pana in panzele albe de catre media,de ai avea impresia ca a venit armata nazista,au dat drumul la anthrax,au picat 3 meteoriti si imediat va incepe holocaustul nuclear....meh.

A fost un spectacol slabut, hype-ul era de 10 ori mai mare, 5/10 din partea mea.

Da, cam asa ceva.

Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 07 January 2021, 19:52
Trump a facut de rahat tara aia intr-un mod fara precedent. Nu putea fi lasat sa continue inca 4 ani doar pe baza de "fair election" influentate de prostime.
Alegerea n-a fost usoara, pentru ca si Biden e un specimen deosebit, treaba care va sari in ochi tot mai des. Poate alegatorii lui Biden se bazeaza pe ideea ca o sa dea coltu' cat mai repede si postul de POTUS va ajunge la o persoana mai normala (vicepresedintele).
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: astateofmind on 07 January 2021, 23:44
Adica Kamala Harris?
Hahaha, f normala :D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 08 January 2021, 17:55
Numai "o țâră" prea tarziu: Maria Zack Italy did it - Arturo D'Elia Admits to stealing the USA election
 (https://www.bitchute.com/video/1UPp3ruabZ2C/)  ;D 8)

Military-Grade warfare tech was used (https://postlmg.cc/vcSCXfhg)  ;D

Press Release: Votes Switched throughout U.S. Presidential Race – Institute for Good Governance (https://nationsinaction.org/2021/01/press-release-voter-fraud/)

"Senior IT Expert at Global Defense Contractor Testifies in Italian Federal Court; He and Others Switched Votes throughout America in the U.S. Presidential Race."

Foarte tare. ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: ixtl on 09 January 2021, 00:20
Numai "o țâră" prea tarziu: Maria Zack Italy did it - Arturo D'Elia Admits to stealing the USA election
 (https://www.bitchute.com/video/1UPp3ruabZ2C/)  ;D 8)
Serios vorbind, cu o tara de timp si chef pot face cate o hartie cu un text si o mazgalitura pe o foaie de hartie scanata pentru toti avocatii cu birourile pe Via Vittorio Emanuele din Catania, unde m-am cazat pentru un sejur la 2 strazi distanta de adresa/codul postal mentionate. Si s-o prezint unor partizani de-ai lui Trump pusi pe a-si salva Mesia.
Daca ar fi pe bune, prof. avocatul cu pricina ar avea niste probleme ce tin de coerenta juridica a unui document cu presupusa valoare legala, si care probleme i-ar fi subminat demult capacitatea de convingere in profesia de avocat.
Daca nu e pe bune, fie cuiva ii place sa se joace, just because, fie cineva, mai bine organizat si cu o agenda bine pusa la punct, vrea sa toarne gaz peste foc.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Cylix on 09 January 2021, 08:44
Twitter permanently suspends President Donald Trump

Cam tarziu i-au inchis gura, sa-si faca canal de telegram ca un conspirationst model :D

https://www.nbcnews.com/tech/tech-news/twitter-permanently-bans-president-donald-trump-n1253588
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 09 January 2021, 12:59
https://www.businessinsider.com/dominion-sues-sidney-powell-libel-billion-damages-2021-1

Quote
Dominion Voting Systems filed a defamation lawsuit on Friday against the pro-Trump attorney Sidney Powell, seeking $1.3 billion in damages.

Quote
Powell was one of the faces of the Trump campaign's legal team in November, but Trump kicked her off the team after she floated her conspiracy theory at a press conference alongside the attorneys Rudy Giuliani and Jenna Ellis.

Quote
Dominion's 124-page defamation lawsuit — running nearly 2,000 pages with exhibits — filed in federal court in Washington, DC, outlines how Powell repeatedly spread lies about the company

Quote
The lawsuit also outlines how Powell raised money from her media tour peddling her conspiracy theory through a corporate vehicle called "Defending the Republic," also named as a party in the lawsuit.

Ca idee, şobolanca asta a fost procuror federal.

Aşteptăm cu interes scatoalca pentru Giuliani, Trump şi restul patrioţilor care i-au îndemnat pe babuini oamenii de bine la revoluţie. :D

https://www.forbes.com/sites/jemimamcevoy/2021/01/08/woman-possibly-crushed-to-death-these-are-the-five-people-who-died-amid-pro-trump-riots/

Quote
Kevin Greeson, 55, a resident of Athens, Alabama, died of a heart attack at an unknown point during the unrest, with his family saying in a statement released Thursday that Greeson had a history of high blood pressure and “in the midst of the excitement, suffered a heart attack.”

Fix o băşină-n cur mai avea, i-a trebuit revoluţie. #babuiniada
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: duke_zz on 09 January 2021, 15:16
Twitter permanently suspends President Donald Trump

Cam tarziu i-au inchis gura, sa-si faca canal de telegram ca un conspirationst model :D

https://www.nbcnews.com/tech/tech-news/twitter-permanently-bans-president-donald-trump-n1253588

this is stupid. so stupid.
si nu din cauza ca vezi doamne, freedom of speech.
ci din cauza de double standars (vezi ce s a intamplat in timpul protestelor blm, atunci nici un cont nu a fost banat)

pacat ca s a creat precedent. de acum oricine va zice orice ce e impotriva "ideii zilei - oricare ar fi ea" primeste ban.

plm..

si daca twitter, fb si altii erau smecheri se bateau cu trump cat era la putere. acum nu fac dovada decat de dick moves,.. uite ce bazati suntem, am banat un om care acum nu are nici o putere.. yeee.. gg us.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 09 January 2021, 16:16
Doar cine nu vrea sa vada, nu vede ce se intampla acolo. Conturile generalului Michael Flynn si a procurorului Sidney Powell (probabil si ale altora "mari") au fost suspendate pe Twitter.  General Michael Flynn Suspended From Twitter (https://bigleaguepolitics.com/general-michael-flynn-suspended-from-twitter/)
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: ixtl on 09 January 2021, 21:56
Alexey Navalny (https://threadreaderapp.com/thread/1347969772177264644.html)
Quote
1. I think that the ban of Donald Trump on Twitter is an unacceptable act of censorship (THREAD)
2. Of course, during his time in the office, Trump has been writing and saying very irresponsible things. And paid for it by not getting re-elected for a second term.
3. The election is a straightforward and competitive process. You can participate in it, you can appeal against the results, they're being monitored by millions of people. The ban on Twitter is a decision of people we don't know in accordance with a procedure we don't know.
4. In my opinion, the decision to ban Trump was based on emotions and personal political preferences.
5. Don't tell me he was banned for violating Twitter rules. I get death threats here every day for many years, and Twitter doesn't ban anyone (not that I ask for it).
6. Among the people who have Twitter accounts are cold-blooded murderers (Putin or Maduro) and liars and thieves (Medvedev). For many years, Twitter, Facebook and Instagram have been used as a base for Putin's "troll factory" and similar groups from other authoritarian countries
7. Those who denied COVID-19 exist freely and communicate on Twitter. Their words have cost thousands of lives. And yet, it was Trump who got banned publicly and ostentatiously. Such selectivity indicates that this was an act of censorship.
8. Of course, Twitter is a private company, but we have seen many examples in Russian and China of such private companies becoming the state's best friends and the enablers when it comes to censorship.
9. If you replace "Trump" with "Navalny" in today's discussion, you will get an 80% accurate Kremlin's answer as to why my name can't be mentioned on Russian TV and I shouldn't be allowed to participate in any elections.
10. This precedent will be exploited by the enemies of freedom of speech around the world. In Russia as well. Every time when they need to silence someone, they will say: 'this is just common practice, even Trump got blocked on Twitter'.
11. If @Twitter and @jack want to do things right, they need to create some sort of a committee that can make such decisions. We need to know the names of the members of this committee, understand how it works, how its members vote and how we can appeal against their decisions.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Nosferat on 09 January 2021, 23:49
Un lucru absolut odios sa vad pe altii cum apara cenzura si se bucura ca trump a fost banat, aici nu este vorba strict de trump,este ceva mult mai grav,mult mai serios. Voi stiti cate conturi au fost banate in ultimele 24 de ore? De pe toate platformele ca twitter,reddit,facebook,youtube etc.....cu sutele,si nu conturi genul ca am eu sa are unul dintre voi,conturi cu sute de mii si milioane de followers.

Presimpt un topic nou despre cenzura,ca asta deja nu mai merge la alegeri si trump vs biden,poate ar intra mai mult la topicul de corectitudini politice.


(https://i.ibb.co/C965fKV/free-speech-execution.jpg) (https://ibb.co/6t8Rk0D)

Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 10 January 2021, 17:03
Executive Order on Preventing Online Censorship (https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-preventing-online-censorship/)

Justice minister announces online freedom of speech bill (https://www.thefirstnews.com/article/justice-minister-announces-online-freedom-of-speech-bill-18493) (in Polonia)

"If a special court rules in favour of the plaintiff and the internet service does not obey the ruling it can subject to a fine of up to PLN 8 million (EUR 1.8 million) imposed by the Office of Electronic Communications."

Povesti de doi lei si fara valoare cand interesele depasesc un anumit nivel. ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: ixtl on 10 January 2021, 21:08
Mânie proletară intensifies
People at the US Capitol riot are being identified and losing their jobs (http://edition.cnn.com/2021/01/07/us/capitol-riots-people-fired-jobs-trnd/index.html)
Quote
A man wearing his Maryland company's ID is terminated
Navistar, a direct marketing company in Maryland, announced that an employee had been terminated after he was photographed wearing his company ID badge inside the breached Capitol building.
Ăsta și-o merită, n-am ce zice, e mai prost decât prevede legea, și probabil mult mai prost decât media celor care or fi fost la mitingul cu pricina.
Dar restul, ce să zic, nu e bine, tovarăși.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Ciocanul on 10 January 2021, 23:53
Dar Trump nu poate sa mearga la Fox sa cheme lumea la arme and shiet ? Ii trebuie Twitter neaparat ca sa ajunga la urechile whitetrash-ilor ?
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Wagram on 11 January 2021, 09:03
Alexey Navalny (https://threadreaderapp.com/thread/1347969772177264644.html)
Quote
1. I think that the ban of Donald Trump on Twitter is an unacceptable act of censorship (THREAD)
2. Of course, during his time in the office, Trump has been writing and saying very irresponsible things. And paid for it by not getting re-elected for a second term.
3. The election is a straightforward and competitive process. You can participate in it, you can appeal against the results, they're being monitored by millions of people. The ban on Twitter is a decision of people we don't know in accordance with a procedure we don't know.
4. In my opinion, the decision to ban Trump was based on emotions and personal political preferences.
5. Don't tell me he was banned for violating Twitter rules. I get death threats here every day for many years, and Twitter doesn't ban anyone (not that I ask for it).
6. Among the people who have Twitter accounts are cold-blooded murderers (Putin or Maduro) and liars and thieves (Medvedev). For many years, Twitter, Facebook and Instagram have been used as a base for Putin's "troll factory" and similar groups from other authoritarian countries
7. Those who denied COVID-19 exist freely and communicate on Twitter. Their words have cost thousands of lives. And yet, it was Trump who got banned publicly and ostentatiously. Such selectivity indicates that this was an act of censorship.
8. Of course, Twitter is a private company, but we have seen many examples in Russian and China of such private companies becoming the state's best friends and the enablers when it comes to censorship.
9. If you replace "Trump" with "Navalny" in today's discussion, you will get an 80% accurate Kremlin's answer as to why my name can't be mentioned on Russian TV and I shouldn't be allowed to participate in any elections.
10. This precedent will be exploited by the enemies of freedom of speech around the world. In Russia as well. Every time when they need to silence someone, they will say: 'this is just common practice, even Trump got blocked on Twitter'.
11. If @Twitter and @jack want to do things right, they need to create some sort of a committee that can make such decisions. We need to know the names of the members of this committee, understand how it works, how its members vote and how we can appeal against their decisions.

2. Şi i-a tăiat careva gramofonul pentru cât căcat a mâncat tot mandatul ? Nu. I l-au tăiat când a instigat hoardele de babuini şi s-a ajuns la violenţă, culmea, în Capitoliu. Au murit cinci oameni, dintre care un poliţist care a fost bătut cu un extinctor.  Ce se striga înainte să se intre în Capitoliu ? "Hang Mike Pence !" Unul mai întreprinzător şi pregătise o spânzurătoare pe-acolo, să nu se piardă vremea. Trump nici măcar n-a vrut să cheme Garda Naţională, a trebuit să facă Pence treaba asta, el a insistat la Pentagon.

3. Şi i-a interzis careva să conteste alegerile ? A intentat 60+ procese, în câte din ele a invocat oficial frauda ? Hemoroidul de Giuliani a fost întrebat în instanţă dacă susţine că e fraudă electorală şi a declarat cu subiect şi predicat că nu. Evident că la TV numai căcatul ăsta îl mânca, fiindcă mangleala libertatea de exprimare prindea la buhai. Că Dominion, că Smartmatic, că Chavez, că Venezuela, că China, că extrema stângă, toate butoanele  sensibile ale patrioţilor. Iaca Fox şi Newsmax şi-au turnat cenuşă în cap şi au dat erată după ce Smartmatic i-a ameninţat cu procese.

5. "TWITTER NU FACE NIMIC ! Nici io nu vreau, DAR TWITTER NU FACE NIMIC !" Ce plm de argument e ăsta ? "Îmi sparg hoţii casa în fiecare noapte, dar eu nu mă duc la poliţie, aşa că nici voi nu vă plângeţi."

6 & 7 Câţi oameni au murit din cauza "E doar o gripă.", "Avem doar cinci cazuri, acuşi zero.", "Vine căldura şi dispare ca prin minune.", deşi ştia din februarie că e mult mai periculos decât gripa ? Cine a blocat demersul poştei să le dea tuturor americanilor măşti în aprilie ? Cine a ţinut mitinguri cu zeci de mii de oameni pe timp de pandemie ? "Cold-blooded killer" sounds about right.

9. Altă idioţenie. OANN, Newsmax, Fox, Breitbart şi restul vidanjelor o să-l poată pupa în găoz nestingherite. Twitter are dreptul să dea un şut în cur cui vrea, la fel cum cofetarii ăia au avut dreptul să nu facă un tort ălora doi gay.

Nu-s de acord cu ban-ul, fiindcă mai ales în perioada asta şi imediat după dobitocul trebuia ţinut sub ochi. Trebuia suspendat când sărea calul, dar probabil n-au vrut să mai rişte. S-a văzut de ce e în stare licheaua când e încolţită.

Şi încă ceva. În câte din statele pe care le-a câştigat a contestat alegerile ? Sau acolo democraţia, libertatea şi alegerile au fost fără cusur, l-au furat doar unde a pierdut, nu ?  ;D Şi-n 2017 a zis că l-au furat. Unde-s anchetele, procesele şi grija pentru votul democratic ? Să tot fi trecut vreo patru ani de-atunci. :D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: ixtl on 11 January 2021, 12:10
Nu-s de acord cu ban-ul, fiindcă mai ales în perioada asta şi imediat după dobitocul trebuia ţinut sub ochi. Trebuia suspendat când sărea calul, dar probabil n-au vrut să mai rişte. S-a văzut de ce e în stare licheaua când e încolţită.
+1

Partea proasta este ca genul asta de miscari, incluzand si de-platforming-ul sau cancelling-ul Parler este exact in linia naratiunilor (cat de cat extreme la momentul nasterii lor) unor oligofreni gen Trump sau Alex Jones sau Q-Anon si multi altii, care au o multime de saraci cu duhul ca audienta si pe care ajung sa ii educe si sa-i construiasca exact pe panta aia de extrema dreapta, aia despre care stanga democrata - sau nu - tot bate toba de niste ani. Din ciclul 'de ce ti-e frica nu scapi. Ba, ajungi, constient dar mai ales sub-constient sa-ti constuiesti proprii demoni'.
Oricine ai fi, individ, patron de (social) media, consiliu de administratie, CEO, HR, PR manager & shit, iti trebuie ceva maturitate de gandire pentru a asculta niste opinii diferite de ale tale, si de a sti cum sa le administrezi pentru a nu crea o situatie si mai complicata si neplacuta decat cea actuala.
Bummer.

Post Merge: 11 January 2021, 22:38
This just in.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Cylix on 13 January 2021, 12:00
Gold ! ;D ;D
Video Compilation Of Trump Rioters Getting Arrested To Goodfellas Song Goes Viral

https://twitter.com/BL0NDAMBITION/status/1348415203092951043?s=20
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: ixtl on 13 January 2021, 23:15
Video Compilation Of Trump Rioters Getting Arrested To Goodfellas Song Goes Viral
Apparently so does the term #DomesticTerrorists
Welcome to a brave new world.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Nosferat on 15 January 2021, 19:12
https://www.youtube.com/watch?v=UUe8oMh9Tws


https://www.youtube.com/watch?v=ZFhHg8QXTE8
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: mache on 20 January 2021, 17:54
Incepe show-ul (https://video.foxnews.com/v/5614615980001#sp=watch-live)

si inca o mizerie marca Trump la final (https://www.hotnews.ro/stiri-international-24552582-trump-ultima-gratiere-jumatate-ora-inainte-expirarea-mandatului.htm)
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: Cylix on 20 January 2021, 20:46
In sfrarsit a zburat..l-au cam ignorat toti "prietenii lui" republicani la plecare, era cam pustie curtea Casei Albe cand a evacuat-o, e posibil o parte chiar sa il tradeze la Impeachment si sa il termine complet.

Mda, a facut mai multe gratieri de genu, probabil a mai facut ceva milioane rapid  , l-a salvat si  pe ala ce a furat bani din bugetu gardului :D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: HardSoft on 24 January 2021, 00:43
O zburat porcul portocaliu, dar cred ca iese de secesiune in urmatorii ani. 
Democratii de pe ambele coaste si republicanii din sud si mideast sunt prea incompatibili sa convietuiasca impreuna.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 24 January 2021, 19:02
Exact de marioneta asta aveau nevoie:
"Joe Biden said “I don’t know what I’m signing” (https://nationalfile.com/hot-mic-biden-says-i-dont-know-what-im-signing-signs-executive-order-anyway/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hot-mic-biden-says-i-dont-know-what-im-signing-signs-executive-order-anyway) on camera as he proceeded to sign an unknown executive order. In the video posted to BitChute, an unidentified person told him to “sign it anyways.” ;D
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: ixtl on 26 January 2021, 00:31
Nu îmi place personajul în mod deosebit,dar merită
https://youtu.be/qH5QzuzD01A
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: LR on 26 January 2021, 22:13
O zburat porcul portocaliu, dar cred ca iese de secesiune in urmatorii ani. 
Democratii de pe ambele coaste si republicanii din sud si mideast sunt prea incompatibili sa convietuiasca impreuna.


Subscriu. Si eu vad cel putin TEXAS-ul desprins de Statele Unite si asta nu in viitorul prea indepartat.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: NoUserName on 26 January 2021, 23:37
Exact de marioneta asta aveau nevoie:
"Joe Biden said “I don’t know what I’m signing” (https://nationalfile.com/hot-mic-biden-says-i-dont-know-what-im-signing-signs-executive-order-anyway/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hot-mic-biden-says-i-dont-know-what-im-signing-signs-executive-order-anyway) on camera as he proceeded to sign an unknown executive order. In the video posted to BitChute, an unidentified person told him to “sign it anyways.” ;D

Biden e orice, numai marioneta nu este contrar aparentelor sau cum vrea media sa ne faca sa creada.
E un animal politic, senator  cu   47 ani de experienta politica in Congres.  E peste calibrul unor presedinti  ca  Lyndon Johnson,  Richard Nixon, Ronald Reagan  si Bill Clinton din ultimii 60 ani  la capitolul experienta politica.  Poate doar George Bush senior il mai bate ca fost director CIA .  Stie cel mai bine cu ce se mananca politica in Congres.
Nu cred ca Biden  o sa fie la nivelul lui Franklin Roosevelt , dar contextul actual ii este favorabil sa-i aduca un loc  in istorie ca unul dintre cei mai buni presedinti americani pe plan intern daca stie ce semneaza. Eu sunt multumit ca in sfarsit noi europenii avem din nou un aliat de incredere cand a cerut stoparea construirii conductei nord-stream, o porcarie ce serveste Europa pe masa Rusiei. Tocmai acum a inceput sa-l traga de urechi pe Putin in privinta lui Navalni. A inceput bine mandatul. 

Deduc ca a vrut  demult  sa fie presedinte, in  2016 probabil a vrut sa-l succeada pe Obama, dar a vazut ca n-are sanse in fata maimutoiului portocaliu care capatase prea multa popularitate, asa ca a lasat-o pe babeta Clintonita sa-si ia bataie. Ca peste 4 ani sa castige triumfator alegerile. 

Legat de alegerile primare, si eu  ma intrebam cum de americanii l-au votat pe el si nu pe socialistul de  Bernie Sanders , un gay ca Buttigieg  un mexican ca Julian Castro, o femeie ca Tulsi Gabbard care era cea mai promitatoare. Probabil americanii l-au vazut ca fiind continuator al politicii lui Obama, el n-a facut  nimic in campanie decat sa-si asocieze imaginea cu cea a lui Obama si aia explica voturile masive.
La alegerile finale era clar ca pana si o buturuga putea sa ia mai multe voturi decat Trump.Daca candida Kamala  in locul lui Biden, castiga sigur.
De fraudat s-a fraudat la greu in ambele tabere de s-a ajuns la niste cifre false si astronomice, asta pentru ca in 2020 s-a votat ONLINE, insa in mod cert au castigat democratii. Si daca nu se frauda in ambele tabere, Trump tot pierdea alegerile. In 2016 a castigat la mustata votul colegiilor electorale, insa dupa votul popular la nivel federal  a pierdut.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: ixtl on 27 January 2021, 12:03
E peste calibrul unor presedinti  ca  Lyndon Johnson,  Richard Nixon, Ronald Reagan  si Bill Clinton din ultimii 60 ani  la capitolul experienta politica.  Poate doar George Bush senior il mai bate ca fost director CIA .  Stie cel mai bine cu ce se mananca politica in Congres.

O avea experiență de reprezentare, însă președinția e o altă mâncare de pește. Geopolitica și situația internă sunt foarte diferite. Dacă Trump își face partid,ceea ce nu ar fi un lucru rău,din partea mea la cât mai multe, și care partid va ajunge în congres,se va schimba puțin daravera. Cât de capabil va fi fost Biden vom vedea peste 4 ani.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: NoUserName on 27 January 2021, 13:00
E peste calibrul unor presedinti  ca  Lyndon Johnson,  Richard Nixon, Ronald Reagan  si Bill Clinton din ultimii 60 ani  la capitolul experienta politica.  Poate doar George Bush senior il mai bate ca fost director CIA .  Stie cel mai bine cu ce se mananca politica in Congres.

O avea experiență de reprezentare, însă președinția e o altă mâncare de pește. Geopolitica și situația internă sunt foarte diferite. Dacă Trump își face partid,ceea ce nu ar fi un lucru rău,din partea mea la cât mai multe, și care partid va ajunge în congres,se va schimba puțin daravera. Cât de capabil va fi fost Biden vom vedea peste 4 ani.


Trump este deja istorie  la modul ca a ajuns la gunoiul istoriei ca cel mai mare bisnitar politic din istoria moderna . Este  un pariu prost pe viitor.   
Republicanii care l-au votat deja i-au intors spatele de cand cu insurectia. 
Multi sunt dezamagiti ca n-a facut mai nimic din promisiunile sale din 2015. Zidul nici acum nu e construit, americanii sunt mai saraci si mai someri decat erau acum 4 ani,  iar China a ajuns o putere si mai mare.  De aia ma mir ca l-au votat 74 milioane. Ca de obicei, aia care striga ca au fost fraudati au fraudat cel mai mult ;))
Pana si hoardele alea de fanatici care il sustineau sunt cam dezamagiti de el dupa ce a gratiat doar bogatani.  Samanul   si cu altii ca el sunt si acum in puscarie si ii asteapta sentinte dure de zeci de ani. :))))
https://www.digi24.ro/stiri/externe/deprimat-si-negratiat-samanul-qanon-se-plange-ca-a-fost-pacalit-de-donald-trump-ne-a-invitat-sa-mergem-la-capitoliu-alaturi-de-el-1438950


Chiar daca nu reusesc congresmanii sa-l puna sub acuzare si sa-l faca puscariabil, ceea ce m-ar mira sa nu se intample dat fiind ca vorbim de o tara cu cei mai multi puscariasi,  Trump in 4 ani o sa fie prea ramolit, prea obosit, prea bolnav de la obezitate,  si prea falit fiindca tot mai multe companii si investitori se disociaza de brandul sau , si e posibil sa ajunga si  divortat.     
Parodia aia de partid e menita  doar ca sa-l salveze de la faliment total si sa fuga cu banii din donatii. Nici nu cred ca mai vrea sa devina presedinte.


America tinde mai degraba sa se imparta in doua confederatii, fiecare cu sistem monopartid.  Republicanii din statele sudiste si centrale se vor satura  sa mai stea sub conducerea progresista a democratilor si vor pune de secesiune.


Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 27 January 2021, 20:56
O persoana cu creierul "ars" de varsta (ramolit si senil) si care nu stie si nu intelege ceea ce semneaza, nu are cum sa fie altceva decat o marioneta a celor care trag sforile.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: NoUserName on 28 January 2021, 18:40
O persoana cu creierul "ars" de varsta (ramolit si senil) si care nu stie si nu intelege ceea ce semneaza, nu are cum sa fie altceva decat o marioneta a celor care trag sforile.
Il preferai pe psihopatul de  Trump care putea sa ne aduca in pragul unui razboi mondial sau in colaps economic in urmatorul mandat ?
 

Biden/Kamala sunt cea mai rezonabila optiune la ora actuala. Mult mai buna decat babornita escroaca de Hillary.
Se putea si mai bine, dar   Tulsi Gabbard (ca prima femeie presedinte),  Andrew Yang (primul presedinte asiatic),   Paul Buttigieg (primul presedinte homosexual) si Julian Castro (primul presedinte hispanic) n-au fost  sa fie pe gusturile americanilor, cu toate ca erau tineri cu potential. Poate din 2032 incolo, dupa ce isi incheie  Kamala ambele mandate.

 
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 28 January 2021, 19:21
Trump si cu Biden sunt parte din cele "doua capete ale aceluiasi vierme" si toata povestea arata doar cat de jos s-a ajuns in politica americana.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: NoUserName on 28 January 2021, 20:13
Ai dreptate ca politica americana a ajuns rau de tot jos. I-as fi preferat oricand pe Bernie Sanders   in locul democratilor Obama  si Biden-Kamala,  si pe Ron Paul  in locul republicanilor ca Bush jr si Trump.  E adevarat ca ultimii 20 ani sunt ani pierduti pentru  America (si pentru omenire).

Dar nu au cum sa fie parte din cele doua capete ale aceluiasi vierme.

Trump era sustinut de elite conservatoare (rechinii imobiliari , industriasii din Rust Belt, interlopii si oligarhii din Texas si Florida, proprietari din industria HoReCa).

Biden este   sustinut de elite progresiste  (academicieni,  corporatisti din industria digitala BIG-TECH, elite medicale si stiintifice, afaceristi din mediul corporatist si ONG-uri) .

Ai tendinta sa crezi ca elitele si societatile secrete gandesc unitar. Nu,e ca si in viata cotidiana, fiecare tabara are dorinte diferite, fiecare cu viziunea ei proprie asupra viitorului.
Ca sunt amandoi finantati de Wall-Street, aia ii finanteaza dupa principiul "follow the money", in functie de cum le afecteaza bursele si castigurile.
 
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: oldshooterman on 28 January 2021, 21:07
...Dar nu au cum sa fie parte din cele doua capete ale aceluiasi vierme.
"Cele doua partide politice (americane) sunt practic cele doua capete ale aceluiasi vierme" e un citat produs de analistii lor politici, nu e de la mine, nu e de la cineva din exterior, e concluzia emisa de americani, din interior. Nu putem noi nega concluzia lor. 8)
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: NoUserName on 31 January 2021, 00:54
...Dar nu au cum sa fie parte din cele doua capete ale aceluiasi vierme.
"Cele doua partide politice (americane) sunt practic cele doua capete ale aceluiasi vierme" e un citat produs de analistii lor politici, nu e de la mine, nu e de la cineva din exterior, e concluzia emisa de americani, din interior. Nu putem noi nega concluzia lor. 8)

Asta spun americanii neinformati care n-au pus mana pe o carte de istorie, dar pe Wikipedia.
Ambele partide, chiar daca sunt de cacat,tin totusi la doctrinele si ideologiile lor.Gasesti mai multe diferente intre GOP si DP decat o sa gasesti intre PSD si PNL de exemplu.

Strict referindu-la democratii si republicanii din ultimii 70-80 ani, vei gasi diferente intre realizarile presedintilor democrati ca Franklin Roosevelt, Harry Truman, Lyndon Johnson, Bill Clinton, Barack Obama,  si realizarile presedintilor republicani ca Dwight Eisenhower, Richard Nixon, Ronald Reagan si George Bush jr.

E adevarat ca ambele sunt conduse de mafii   , dar fiecare mafie are  o viziune proprie.

Mafiotii care conduc partidul democrat sunt din aia corporatisti care vor globalizare, piete de desfacere in Asia, Africa, Europa de Est, America de Sud,   vor  imigranti platiti ieftin  aka corectitudine politica,  fac propaganda ecologista, pro-digitalizare si anti-industrie pentru ca vor sa faca bani din noile afaceri de secol 21: vor sa inceapa sa produca si sa vanda in masa panouri solare, turbine eoliene, masini electrice. De asemenea vor digitalizare pentru ca sa faca profit mare din vandut roboti, computere, smartphone-uri, tablete, softuri etc. si  sunt finantate de marile corporatii big tech, universitati  si  ONG-uri.   Si sunt mai interesati sa faca invatamantul si asigurari medicale pentru ca .......PROFIT!  Adica universitatile si consultatiile vor fi  gratuite  ca in Romania,  sau precum jocurile free to play  , sau mai bine spus,  pay-to-win, ca trebuie sa platesti microtranzactii si DLC-uri.    Gratuit, ai parte de servicii standard, vrei mai mult, platesti extra si la costuri mult mai mari .   In loc de razboaie, prefera comertul si diplomatia ca sa obtina ce vor. Nu le iese, nu-i problema, fac o revolutie pe ascuns, finanteaza o miscare de tip #REZIST si aia e. Ei vor ca America sa fie un politist global.  Fiscal, vor sa faca bani din taxe, de aia introduc taxe peste taxe.     Tot o forma de capitalism, dar din ala progresist si social-liberal. Si mituiesc minoritatile etnice cu pomeni si promisiuni ca sa le obtina voturile. 


Mafiotii care conduc partidul republican sunt din aia oligarhi mai de moda veche, care vor capitalism de stat, nationalizare, si vor sa continue sa prospere din industrializare, din productia de masini pe baza de  combustibili, sa faca profit din industria petroliera si cea a gazului, dar mai ales, vor sa faca profit din razboaie prin tarile cu petrol, vor sa faca bani din vandut arme cetatenilor,   fiind mai asociati cu industria militara, industria auto, industria armamentului  si industria petroliera.  Nu sunt interesati ca universitatile si consultatiile medicale sa fie gratuite /asigurate, pentru ca nu sunt flexibili in ce priveste captarea de profit. Ei vor profit mare,totul, de-a gata, nu gandesc strategic ca democratii sau ca producatorii de jocuri free-to-play.  Sunt pro-mici intreprinderi.   Nu le place sa negocieze, ci mai degraba sa se razboiasca, sa faca din America jandarmul mondial. Fiscal,  nu impun taxe pentru ca au afaceri proprii si  le place sa faca chiar evaziune fiscala. Si mai sunt finantati si de diferite secte protestante si biserici, ca de aia sunt militanti pentru familia traditionala, conservatorism si nationalism. Astia depind de voturile albilor crestini, conservatori , veterani, industriasi  si nationalisti.
Title: Trump vs Biden (2020)
Post by: NoUserName on 12 February 2021, 03:21
Sunt sanse mari sa-l bage la parnaie pe urangutan pentru fraudarea alegerilor din Georgia, finantarea de la rusi, abuz de putere  si insurectia asupra Congresului, indiferent ca va fi la "impeachmentul" asta sau la "impeachmentul" viitor. Democratii nu se vor lasa pana nu-l scot pe Trump de tot din politica si nu-l vad privat de libertate. 

Mai sunt  vreo cativa republicani tampiti  care il mai  sustin prin Congres , dar majoritatea republicanilor moderati  il vor "terminat" ca sa nu mai poata candida in 2024, in schimb, sa poata candida ei. 
Iar respectivii n-au uitat de insultele si jignirile de la dezbateri, nici de halul in care a facut de ras imaginea partidului  si care abia asteapta sa i-o traga pentru ca au pierdut si camera reprezentantilor, si senatul, si multe state cheie, inclusiv Texasul a ajuns un stat mov. 
Din cauza clovnului, pe republicani ii asteapta 10-20 ani de opozitie.  Ar fi prea prosti sa nu votete pentru pedepsirea sa si sa creeze un precedent ca pe viitor orice presedinte sa fie taxabil pentru greselile sale.

Trump si oricare din familia sa  e un pariu pierdut de acum inainte.   
Twitter  a anuntat ca contul sau ramane permanent suspendat, deci e gata, o sa i se erodeze si popularitatea si va ajunge incet incet irelevant politic. 

Oricine lucra cu brandul Trump s-a  distantat de el, toate afacerile vor da faliment, si fix cand nu va mai avea bani suficienti si nici parteneri care sa-l acopere, il vor condamna la puscarie pe viata.