Poll

Cine castiga?

Donald Trump
Joe Biden

Author Topic: Trump vs Biden (2020)  (Read 902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mache

Trump vs Biden (2020)
« Reply #30 on: 18 November 2020, 22:58 »
Doar cei care n-au prins ideea mai au sperante. Iar ideea e ca "sistemul" si-a dorit sa scape de Trump si cel mai probabil alegerile au fost fraudate masiv, dar dupa cum se arata nu se poate face nimic (evident, in cazaul in care a fost lucratura serioasa).

Olds, ca si pe vechiul CG tot cu aberatii d'astea umbli? Tovarasu' Drumpf a fost suficient de idiot sa nu ia in considerare importanta votului prin corespondenta - nimic mai mult...

Cel mai jalnic e că jigodia de Biden e acum ca scos din spuma mării, iar prostanii cântă pe stradă de bucurie că le-a sosit Mesia. Tîrt.
Nu canta nimeni de bucurie c'a iesit Biden (cel putin nu in afara .us) ci ca pleaca (speram, inainte sa faca mai multe mizerii) pleava de Trump cu toata infatuarea lui si a familiei, nepotismul mizerabil si stilul de classic bully de liceu in relatiile cu partenerii externi.
« Last Edit: 18 November 2020, 23:13 by mache »
 

Offline Cylix

Trump vs Biden (2020)
« Reply #31 on: 19 November 2020, 00:09 »
Corect, a fost un vot impotriva Trump si nu pentru Biden, aia cu cap au ales raul mai mic... Biden probabil va fi cel mai  useless president ever, dar si asa tot mai bine decat maniacul de Trump.
 Incredibil totusi cati ii canta in struna inca si asculta cum urla fara nici o dovada zilinc pe twitter cum ca a fost furat...
Clevo P775TM1-G: I8700k, GFX 1080  8GB, HyperX 32 Gb 2933Mhz, Samsung Evo 970 1TB, Samsung Evo 970 500GB, WD Blue 3D 1TB, Crucial MX500 1TB
 

Offline Nosferat

Trump vs Biden (2020)
« Reply #32 on: 19 November 2020, 02:42 »
Om trai si om vedea. Pentru mine e absolut indiferent care pedofil va iesi castigator la final. Avem noi destule pe cap cu PSD si alte treburi,ca va iesi un pedo in varsta,sau unul si mai in varsta,nu ma afecteaza si la nivel de geopolitica nu cred ca va afecta romania la un nivel serios. Asa cum nici obama,nici trump nu a facut iarba mai verde prin carpati,nu va face nici biden.

Totusi,sunt mai rezervat in opinii, apele sunt tulburi si tare ma mira daca va fi acceptat asa tacit ca Biden e noul presedinte. Ca va fi prin avocati si prin scuze domnule ca e frauda,ca va fi prin proteste,ceva tot se va intampla. Nu asa tacit se sfarseste era lui trump.
 

Offline Wagram

Trump vs Biden (2020)
« Reply #33 on: 19 November 2020, 08:45 »
Nu canta nimeni de bucurie c'a iesit Biden (cel putin nu in afara .us) ci ca pleaca (speram, inainte sa faca mai multe mizerii) pleava de Trump cu toata infatuarea lui si a familiei, nepotismul mizerabil si stilul de classic bully de liceu in relatiile cu partenerii externi.

De US vorbeam. Aşa cum sunt o droaie de trumpeţi, care pun botul la tot ce orăcăie ăla, la fel sunt şi hoarde de năuci care-l văd pe Biden ca pe reîncarnarea lui Obama. Ceea ce nu ştiu de ce ar vrea careva aşa ceva, Obama e principalul vinovat pentru ascensiunea lui Trump.
 

Online oldshooterman

Trump vs Biden (2020)
« Reply #34 on: 20 November 2020, 19:27 »
De fapt Trump a fost teminat prin votul electronic, prin Operatiunea Scorecard, descrisa in detaliu de Lt. Gen. Tom McInerney chiar inainte de alegeri.

"As McInerney explains in the video, after the closing of polls in Pennsylvania and other swing states, the voting machines will be intercepted and then altered using complex algorithms to alter the votes in a way that evades detection, handing a victory to the pre-designated “winner” (Joe Biden).
Si exact asa s-a intamplat. ;D

“We have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics.” ("Am creat împreună cred că este cea mai extinsă și incluzivă organizație de fraudă a alegătorilor din istoria politicii americane.")🤣

Joe Biden says he's built most extensive "voter fraud" org in history 😂