Author Topic: Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia  (Read 1559 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #30 on: 13 November 2018, 23:09 »
sigur te asculta zobar, 90% din posturile lui sunt pareri inutile despre cine posteaza aici.
Păi trebuie să v-o spună cineva de la obraz din când în când, altfel aveți impresia că sunt numai cretini în țara asta. Când ești trădător de țară și faci propagandă neo-kaghebistă, în paralel pupi în cur pe Dragnea și mai ai și impresia că ești mare analist politic te mai aduce cineva din când în când cu picioarele pe pământ. Încetul cu încetul se va reveni la normal, de politically correct abuzează în primul rând neo-rasiștii ( neo-naziștii ar borî să-i confuzi cu ei,  neo-rasiștii sunt neo-naziști uănăbi care se smiorcăie când le trag liberalii chiloții în cur), neo-kaghebiștii și pupătorii de moaște, dar au început să-și ia scatoalce peste bot tocmai datorită faptului că au călcat  PC- ul în picioare. Karma is a bitch: unul nu a mai fost lăsat să-și împrăștie lăturile anti-naționale neo-kaghebiste, altul a fost expulzat, etc.  Și e mișto, chiar ei au indus ideea că PC-ul e caca.

PS: sper să săriți toți neo-rasiștii și neo-kaghebiștii de cur în sus când o să-mi iau ban că mi-e îngrădită libertatea de expresie.  Că ăsta e laitmotivul vostru când cineva vă dă peste bot când mâncați căcat.


Bai zo-bar tata.
Uite care-i treaba.
Daca te tine  , du-te la politie si plateste pe cineva sa investigheze userii  de pe forumul  asta pe care ii acuzi ca sunt propagandisti rusofili  pe forum platiti prin conturi bancare.
Daca sunt depistati ca au conturi bancare si ca-s platiti in ruble, ba chiar au email-uri de la ceva anonimi si stiu limba rusa , li se vor face dosar penal si vor fi condamnati asa cum se cuvine  si tu o sa fii rasplatit ca cetateanul de onoare care i-a deconspirat pe tradatorii tarii.   
Dar daca tu te inseli si respectivii sunt simpli simpatizanti ai  Rusiei/PSD-ului/Chinei/whatever, adica pur si simplu le convine mai mult politicile lor decat politicile SUA/UE/DNA/whatever.........
Sau sunt tot simpatizanti ai SUA/UE, dar prefera tabara conservatoare si nu aia liberala/socialista,   nu doar ca respectivii care i-ai acuzat aiurea  iti vor cere despagubiri de zeci de mii de euro pentru calomnie, dar poti sa ajungi si la puscarie.
M-am saturat de inteligentii astia ca voi care aduceti acuzatii nefondate la adresa userilor  si aici si pe Softpedia.
Cine  esti tu sa acuzi un om de propaganda sau asociere cu nu stiu ce regim totalitar  doar pentru ca are opinii diferite de ale tale? 
Adica vezi bine ca omu' e pro-american, e pro-Trump, dar anti-PSD si anti-a tot ce este socialism doar pentru ca e mai religios, e anti-homosexuali, e anti-islamizare (si mi se pare nromal ca nu te apuci tu progresist  sa islamizezi o tara care are majoritate 80% crestin-ortodoxa), dar e pro-capitalism, e pro-civilizatie occidentala, nu vrea sa preia absolut tot din occident.   Vrea doar capitalismul, modelul de afaceri occidental,  securitatea si tehnologia, atat!   Si vii tu sa spui ca ala e propagandist rusofil. 
Sau poate ca omu' e doar nostalgic dupa comunism sau e fanul lui Putin...treaba lui, cat timp nu-i angajat si nici platit sa-si emane vomele,  asta e. 
Ce ar fi sa te acuzam pe tine ca esti propagandist ONG-ist liberalo-progresist si sa te bagam  pe tine sub acuzatie ca faci propaganda platita?  Ca in fond, propaganda platita de orice culoare politica/religioasa  se plateste cu inchisoarea . 
Ti-ar conveni?
 
Nu mai putem sa discutam opinii pe aici si nici pe Softpedia fara sa fii acuzat ca esti rusofil pentru ca ai alte opinii.   Si am vazut multi destepti care ii acuzau pe unii useri apolitici ca sunt pesedisti sub acoperire doar pentru ca lor le pute si tabara PNL, vazandu-i ca pe o alta gasca de mafioti, dar vopsiti in albastru.
Unii care n-au votat niciodata, dar isi dau cu parerea despre politica romaneasca  sunt acuzati ca fiind pesedisti de catre aripa extremista a simpatizantilor liberali.
In primul rand, forumurile interzic atacurile la persoana si acuzatiile nefondate.  Tu in mod normal, pentru acuzatiile adresate userilor ca sunt propagandisti rusofili, ai merita sa fii banat. 
« Last Edit: 13 November 2018, 23:15 by skyfallout »
 

Offline oldshooterman

Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« Reply #31 on: 13 November 2018, 23:35 »
Sa revenim la subiect: Xi and Putin are more trusted than Trump in world affairs, global Pew survey shows

Vladimir Putin, TIME's Person of the Year 2018?

"According to a well-informed source, the Russian president Vladimir Putin is leading the race to become Time magazine's Person of the Year in 2018."

Deci, chiar si dupa o campanie masiva de dezinformare sustinuta timp de mai multi ani de catre "presa libera" pe tot felul de subiecte legate de Rusia si Putin, Putin continua sa fie apreciat la nivel global.