Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - La Haleală

Pages: [1]
1
Pai acolo e La Hussein din Petre Ispirescu, nu stiu daca Razvan a cumparat si localul acela, era vorba doar de asta din Aurel Vlaicu.

 In alta ordine de idei, gasesc Iskender la Aviatiei? La Gara de Nord ieri nu era decat un angajat nou sau venit din celalalt loc si putin pui.
Da! Avem Iskender si in Aviatiei... Un telefon inainte este intotdeauna indicat!

Post Merge: 13 February 2019, 11:48
Astazi in Meniu La Haleala Pipera nr 18:
Orez Basmatic cu Legume
Stufat cu Carne de Vitel
Musaca din Cartofi cu Carne de Vitel si Purcel
Pulpe Dezosate la Cuptor
Pui Shanghai
Șnițel de Pui
Tocănița de Ciuperci cu Carne de Porc
Cartofi Țărănești la Cuptor cu Bacon si Rozmarin
Pilaf de Orez cu Legume
Copanele la Cuptor
Aripioare la Cuptor
Cârnați cu Sos de Rodii
Piure de Cartofi
Ciorbita taraneasca cu carne de Purcel si bors de casa,
Supa de Pui cu Taitei.

2
Pana ce va fi gata Banerul Outdoor cu sigla La Haleala, locatia inca poarta sigla veche "la Hussein"

3
Pregatiri intense pentru Maine!
Maine 4 Febroarie 2019, La Haleala 3 isi deschide Oficial Portile pe Soseaua Pipera nr. 18 🎉🎈🎉
Locatia plus terasa (incalzita si inchisa pe timp de iarna) are o capacitate de cca 40 de locurii pentru servire la mese!
Unitatea se va axa pe comercializarea deja consacratei Shaorma La Haleala, dar si pe produse noi preparate (asa cum ati fost obisnuiti) din ingrediente de cea mai inalta calitate, printre care:
Burgeri La Haleala
Vestitele Ciorbe La Ceaune La Haleala
Si o mare varietate de mancaruri gatite (la ceaune, la cuptor, gratar si tigaie)
Fripturi sau la Cuptor
Si de asemenea, o mare varietate de garnituri si salate
Plus, in Premiera La Haleala, unele Preparate din bucataria Libaneza (kafta la cuptor, etc).
Asadar, incepand de Maine, La Haleala va asteapta cu drag si in noua locatie!
Toate Bune!

4
@La Haleala : maine imi puteti spune daca va fi gyros, va rog?
Din pacate inca Nu!
Va voi tine la curent!
Toate Bune!

5
Da, tocmai de aceea vor da gres.
Intr o locatie care depinde de doar doi angajati (mai multi nu si ar justifica prezenta momentan, dupa reluarea activitetii...dupa aprox 4 luni de pauza), din pacate pot aparea probleme neasteptatae din cauza unuia dintre ei...in cazul de fata, angajatul de pe tura de dimineata, deci cel care trebuia sa deschida pe 28, a avut un accident la munte in perioada Craciunului...
Nu pot decat sa imi cer scuze si sa maresc personalul (ceea ce si incerc sa fac in perioada imediat urmatoare...din pacate este lipsa grava de personal si in acest domeniu de activitate), ca sa nu mai existe astfel de situatii neplacute!
Seara buna tuturor!

Post Merge: 07 January 2019, 10:10
La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Ion/Ioan si Ioana/Ionela! 🎉
Astazi La Haleala functionam dupa program normal 10:30-02:00...
Va asteptam cu drag!

6
Astazi, incepand cu ora 13:00, reluam activitatea La Haleala!
Va asteptam cu drag!
Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de schimbarea intempestiva de program din perioada Craciun-Revelion!

7
@aplinistul36 grija mare cand te duci la ei, ca probabil sa fie inchis din varii motive, iar carnea e 50-50% una a fost buna iar cealalta a fost plina de zgarciuri :)
Cu tot respectul, dar de cand am redeschis s a respectat intocmai programul de lucru...
In privinta carnii...No Comment!!! Nu exista zgarciuri in carnea de Vitel si Berbecut, este vorba cateodata intra-devar de pielite care sunt intercalate intre etajele de carne si grasime din Pieptul de Berbecut...acelea sunt extrem de greu de indepartat (ca si la pastrama de oaie/berbecut) si le mai scapa din cand in cand angajatilor ce o transeaza/feliaza. Acea pielita se intareste in momentul in care ia contact cu temperatura f mare de la radianele de coacere si se simte la masticatie precum un zgarci. Din acest motiv unele persoane prefera carnea Tocata la Shaorma de vita...nestiind ca acolo mananca de fapt, DOAR pielite si carne de cea mai proasta calitate din animal, dar, Tocata, astfel nesimtindu se nimic in neregula la masticatie. Fiecare cu alegerile si gusturile lor.
Sarbatori Fericite si va asteptam cu drag oricand...Daca ati avut neplaceri in trecut cauzate de aspectul pe care l ati precizat in post ul dumneavoastra, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic la nr. EDITAT pentru informatii cu privire la disponibilitatea serviciilor La Haleala!

Post Merge: 23 December 2018, 16:37
Programul La Haleala in perioada sarbatorilor este urmatorul:
Duminica 23.12 - Miercuri 26.12 - Inchis
Joi 27.12 - Sambata 29.12 - DESCHIS
Duminica 30.12 - Miercuri 02.01 Inchis
Redeschidem pe data de 03.01.2019
Echipa La Haleala va doreste Sarbatori Fericite si La Multi Ani!


La Haleala va doreste tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani!!!

8
Astăzi, La Haleală introducem experimental Sosul SmokedHot cu Hrean macerat şi Wasabi şi ca să vă răcorească gura după degustarea sosului venit din Iad, aveţi un Ayran din partea casei

9
Programul La Haleală de astăzi, sărbătoarea Sfântului Andrei, rămâne neschimbat 10:00 - 02:00
De asemenea, programul rămâne neschimbat şi mâine de ziua naţională a României!
Vă aşteptăm cu drag!!!

10
Saturday Night la cina cea de taină @01:12 AM with masterchef Adrian Hădean @ La Haleala

11
Revenirea lui Mihai e cea mai buna miscare pe care o puteai face! Maine sunt acolo.
Neschimbate din 20011

Post Merge: 16 November 2018, 03:48
salut Razvan. Sa ne lasi si o lista de preturi!

Multumesc
Neschimbate din 2011  :)

12
Bună Seara şi bine v-am găsit dragii mei,
Cineva spera ca am rămas fără Idei?!
Ba din contră...revenim începând de Vineri 16.11.2018 cu idei noi şi preparate, reţete şi ingrediente de Top!
Redeschidem locaţia Gara de Nord cu o echipă corespunzătoare şi conformă cu pretenţiile pe care le impune calitatea consacrată a produselor noastre, din care fac parte angajaţi cu mare experienţă în domeniu şi, cel mai important, cu mare experienţă in ceea ce priveşte pretenţiile privind calitatea produselor La Haleală...printre ei, Mihai şi Alex!!!
Noutatea şi surpriza pe care v-am pregătit-o, este includerea meniului La Haleală Ciorbe la Ceaune ( https://www.facebook.com/CiorbariaLaHaleala/… ) în meniul Fast Food ului, direct la locaţie, unde vor fi comercializate şi cu opţiunea de Porţie (400 gr)...la delivery, se poate comanda doar in variantele recipient de unică folosinţă de 2,5 l , 5 l sau 10 l...!!!
Aşadar...Vă aşteptăm cu mare drag Vineri, începând cu ora 12:00 la ShaorMania & Ciorbăria La Haleală...!!!
Renovarea s-a încheiat...să înceapă Vânzarea!!!

Pages: [1]