Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - oldshooterman

Pages: [1] 2 3 ... 63
1
Politică / Iohannis, cel cu peste 40 de dosare penale !
« on: 25 March 2019, 15:52 »
Ciolos n-are sanse, mai bine nu se baga.

2
Stonehenge / Incalzirea globala creste in feedback
« on: 24 March 2019, 22:43 »
It Was 70 Degrees in Alaska This Week

"On Tuesday, Klawock, Alaska topped out at 70 degrees Fahrenheit. That marks the earliest 70-degree Fahrenheit day ever recorded in Alaska."

"The Arctic is warming twice as fast as the rest of the planet, and hasn’t been this hot in millennia."

3
In curand se vor anunta masini care or sa preia contolul automat daca li se pare ca nu conduci bine/regulamentar si or sa cheme politia daca li se pare ca ai baut ceva... ;D

Cei de la Volvo par sa fie primii: Your Volvo Will Soon Call The Cops On You If It Thinks You've Been Drinking

4
Politică / Alegeri parlamentare 2020
« on: 24 March 2019, 22:00 »
Adica ar trebui scapat de PSD dar alternativa decenta inca nu se arata. ;D

5
Jocuri PC / Jedi: Fallen Order
« on: 24 March 2019, 14:05 »
Star Wars Jedi: Fallen Order will be revealed in April

"In a special panel on Saturday, April 13, EA and Respawn will pull back the curtain on Star Wars Jedi: Fallen Order, in which gamers will meet a Padawan who survived Order 66 and explore the galaxy in the time after the fall of the Jedi Order."

In sfarsit o noua campanie singleplayer in universul Star Wars!


6
Fish and Bees “Talk” with Help from Robot Translators

Pe cand sunt de asteptat traducatoarele de la oameni la animale? Se lucreaza intens la ele, dar solutiile (care folosesc AI) inca nu sunt accesibile publicului...

Understand Your Dog Better with Dog Translator Collars

"The collar uses artificial intelligence to sense dog emotions and expressions and then translate them into human language as closely as possible. Right now, most of these technologies are under development and not available to the public."

7
Hardware / nVidia - Arhitectura Turing
« on: 23 March 2019, 14:26 »
Diferenta e insesizabila in 1080p.

8
Ce spune femeia acolo, se poate aplica la foarte multe subiecte, insa cel mai des dau de asa ceva cand vine vorba de subiecte gen globalism, multiculturalism, israel, evrei, uniunea europeana, feminism, marxism, comunism,religie,al doilea razboi mondial,nazism. Cand vine vorba de aceste subiecte, este fantastic cat de mult se poate observa manipularea, la alte lucruri este facuta fin si de multe ori observi cand este prea tarziu sau nici nu observi. Eu in orice caz recunosc, am fost dus de nas de multe ori, si era cand imi dadusem seama abia la ce trecusera cativa ani, ca de fapt totul a fost o fabricatie frumoasa.
Am luat citatul doar ca baza de discutie in ceea ce priveste manipularea. Lucrurile cu brexitul se indreapta din ce in ce mai evident spre ceea ce am anticipat inca de s-a pus problema, respectiv ca nu poate nimeni sa paraseasca ue. Ceea ce s-a intamplat in Anglia demonstreaza nivelul la care se poate ajunge cu manipularea, cu scopul de a neutraliza un referendum, cand rezultatul referendumului nu convine celor care trag sforile. ;D

"...Your culture will adapt to service us. Resistance is futile."(The Borg) ;D

Oricum, acolo au jucat mult mai fin decat in RO, daca luam de exemplu referendumul in care populatia s-a exprimat pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, si ca rezultat numarul de parlamentari a fost marit la aproape 600... :D

10
Hardware / nVidia - Arhitectura Turing
« on: 23 March 2019, 00:42 »
Uluitor: "At this year's Game Developers Conference (GDC), Epic Games showed off a new pair of demo videos that show just how capable its Unreal Engine has become thanks to advanced ray tracing technologies."

Unreal Engine's latest demo videos show just how photorealistic the digital world has become

11
Hardware / HDMI, DP no signal
« on: 22 March 2019, 14:05 »
Imi merge dvi to hdmi insa nu merge decat pana la 75hz 1440p nu vede 144hz.
Conexiunea DVI Dual Link nu suporta mai mult de atat, deci nu ai cum sa ajungi la frecventa mai mare in 1440p.

12
Hardware / HDMI, DP no signal
« on: 22 March 2019, 13:37 »
Probabil a ramas setata in PC o rezolutie sau frecventa astfel incat nu e suportata de noul monitor. Problema se rezolva din safe mode. Daca nu poti intra nici in BIOS sau safe mode, atunci problema poate fi serioasa.

13
Politică / Liviu Dragnea si urmarile guvernarii PSD
« on: 21 March 2019, 19:19 »
Nu vi se pare ca e cam aceeasi mocirla din care iasa toti ? Toti sunt din acelasi aluat ?
Tocmai asta e motivul pentru care eliminarea PSD de la putere nu va schimba nimic radical, ci doar poate va aduce ceva stabilitate in mediul economic si legislativ. Dar tot ar fi ceva mai bine.

14
Satui de politicieni, peste 25% dintre europeni ar prefera un guvern condus de AI(!!!), rezulta dintr-un studiu recent:

EUROPEAN TECH INSIGHTS 2019

In Olanda procentul e de 43%! ;D

15
In sfarsit se anunta dispozitive VR cu ecrane cu rezolutii mari. Cu ceva timp in urma, Pimax au inceput livrarile la dispozitivele Pimax 5k si 8k. Au pus spre vanzare mai multe solutii, cu rezolutie maxima de 4k/ochi. O eventuala "problema" cu dispozitivele Pimax ar fi FOV-ul foarte mare (200+*), care creeaza probleme cu claritatea spre extreme si faptul ca pentru a vizualiza filme e nevoie de softuri speciale care sa permita o dimensiune reglabila a "ecranului" pe care se ruleaza filmele (care nu pot fi vizionate confortabil pe ecrane cu FOV de peste 200*). Pentru jocuri VR sunt excelente.

Astfel, HP ne surprinde cu un dispozitiv VR cu ecrane beneficiind de o rezolutie de 2,160 × 2,160 pixeli/ochi, dispozitivul cu cea mai mare rezolutie din zona ecranelor cu FOV in jur de 100*. Astfel, in cazul vizionarii unui film in format 16/9, imaginea poate beneficia de 1215 x 2160 pixeli/ochi, respectiv ceva mai mult decat daca s-ar folosi un ecran 4k impartit in doua.

HP ‘Reverb’ is the New High-res Headset on the Block, Starting at $600

600$ nu e putin, dar e un pret rezonabil daca calitatea imaginii e foarte buna.

Pages: [1] 2 3 ... 63