Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ciocanul

Pages: [1]
1
Filme și Seriale / Game of Thrones
« on: 01 May 2019, 06:02 »
acum a vrut sa ii dea el omorul (ca albastrirea pica din moment ce a dus mana la sabie)

Sau nu pica ... dupa ce-i dadea omorul il resurecta si avea access la toata memoria si poate si lista de talente ....
The following users liked or thanked this post: Ciocanul

2
World of Warcraft / Battle for Azeroth
« on: 03 August 2018, 09:57 »
La emag e 180 lei cu voucher, dar nu stiu daca are boost, nu scrie nicaieri
E acelasi pret intreg ca la altex, unde zice ca are boost.
The following users liked or thanked this post: Ciocanul

3
World of Warcraft / Battle for Azeroth
« on: 03 August 2018, 09:27 »


Chiar nu ma asteptam la un cinematic de 6 minute, not bad at all.
The following users liked or thanked this post: Ciocanul

4
Condică de sugestii și reclamatii / Thanked
« on: 03 July 2018, 12:04 »
Depinde din ce perspectiva privesti lucrurile, da poate fi un gest frumos. Pe de alta parte poate degenera, gen faci upvoting, sau thank you si prin asta intaresti opinia altora, care desigur rezoneaza cu opiniile tale, insa unde ramane impartialitatea? Daca eu tot primesc upvoturi pentru ceva ce hai sa zicem ca iti place, sau esti pe acelasi sistem, si sunt si altii, insa opinia mea poate nu este cea corecta, nici a ta. Ce facem? Ramanem cu faptul ca intaresti opinia mea, pe cand opinia altora devine mai putin apreciata.

Ce faci daca altul are....stiu eu, 40 de thank you, sau 100, scrie ceva ce poate e eronat, si cineva care nu are nici un thank you il corecteaza, a cui opinie va conta mai mult in o discutie, al cui argument va avea mai multa putere?

Vad zilnic acest lucru pe reddit, unde in chiar multe cazuri oameni care nu au nici o treaba cu subiectul, primesc upvoturi pentru trolling sau pentru ca prezinta lucruri eronate, nu conteaza ca faptele spun contrariul, conteaza ca au +500 rating, iar cei care spun diferit primesc minusuri incat sa nici nu se vada ce scriu. E cam cu doua taisuri treaba. Iar despre posturi, tin minte ca mai demult, inainte sa se scoata faza sa vezi cate posturi ai, unii chiar faceau post hunting, numa sa vada acel numar la 1000+

Ma rog, eu ziceam la modul general, pentru ca in unele situatii chiar si bunele intentii pot duce la rezultate mai putin frumoase.
The following users liked or thanked this post: Ciocanul

Pages: [1]