Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - astateofmind

Pages: [1]
1
Filme și Seriale / Ultimul serial vazut
« on: 24 September 2022, 03:49 »
From, sezonul 1. Serial clasic de binge, cu vibe puternic de Lost si multe alte chestii de la Stephen King.%u0102, sau chiar Wayward Pines. Personaje de c%u0103cat, hidrocefali, plozi cu retard, absolut 0 simpatie pentru vreunul din ga%u015Fc%u0103. Dar un mister totusi incitant, lol. Ce e exceptional la serialul asta, coloana sonora de la Pixies. 10 episoade in care ne duc cu zaharelul, perspective mari sa se anuleze dupa sezonul 2, daca mai lungesc borhotul. M-a si plictisit, dar mi-a si placut. 6,5/10
The following users liked or thanked this post: astateofmind

2
Generalităti / CONSPIRATII #2
« on: 15 March 2022, 10:40 »
Trebuie sa fii absolut cretin sa crezi ca babushka din fundu satului din mama Rusie poate fi atat de elocventa si consecventa in a descrie actiunile unor unitati de blindate. "taking defensive positions" and shit like that lmao. Cine dracu' a regizat asta e praf si pulbere.
The following users liked or thanked this post: astateofmind

3
Hardware / NVIDIA next-gen Ampere GPU on 7nm
« on: 02 November 2020, 14:56 »
Eu cred ca s-a spus destul despre problema cu memoria. Discutia trebuia limitata strict la aspectele tehice. Daca se continua cu Nvidia vs AMD, se va face curatenie.
The following users liked or thanked this post: astateofmind

4
Hardware / AMD Navi GPU & Nextgen Architecture
« on: 28 October 2020, 21:15 »
Eu nu ma pot decat sa ma bucur ca nVidia are concurenta.
Si daca benchmark-urile confirma graficele prezentate, bravo AMD.
The following users liked or thanked this post: astateofmind

5
Hardware / NVIDIA next-gen Ampere GPU on 7nm
« on: 19 October 2020, 00:46 »

N-am spus nicaieri ca nu il poti face. Am spus ca nu il poti face direct si eu sunt convins ca sunt destui care habar nu au de Curve Editor.

Ce importanta are ca tu vrei o cale "directa"? Exista acel curve editor care te lasa sa alegi exact ce voltaj doresti pentru o anumita frecventa. In cateva minute, cautand si ce valori au gasit ca functionale alti utilizatori ai placii tale, ii faci un undervolt frumos, eventual si usor underclock daca vrei sa fie mult mai rece.

Sunt multi ursi care se uita stramb la curve editor, eventual nici nu stiu ca exista? Or fi. Pentru asta e internetul si un banal clip care iti da mura in gura in 2 minute cum functioneaza. In momentul in care ai inteles cum functioneaza editarea curbei voltaj - frecventa, nu-ti mai trebuie nimic altceva. E o metoda cat se poate de "directa" pentru un utilizator de pc cu placa nvidia care nu e un complet noob.
The following users liked or thanked this post: astateofmind

6
Filme și Seriale / Stiri/trailere filme/seriale
« on: 26 May 2020, 12:04 »
27.06

The following users liked or thanked this post: astateofmind

7
Hardware / AMD Navi GPU & Nextgen Architecture
« on: 02 March 2020, 15:54 »
E vorba de cumparatorul neavizat.
Ai punctat foate bine. Cumparatorul neavizat o sa cumpere nVidia aproape sigur. Din pacate asta e realitatea. Si a pus si AdoredTV un filmulet f interesant pe tema asta acu vreun an parca. Pur si simplu AMD nu prea are sanse sa mai ia din marketshare-ul nVidia oricat de performanti si eficienti ar fi.
Dar asta e un forum de oameni tehnici si cat de cat avizati, zic eu, deci nu cred ca se pune problema de efectul de turma cand luam o componenta hardware.

Iar discutia nu era despre GTX 1060 3GB. In filmuletul pus de axxel4you esta clar vorba despre GTX 1060 6GB. Ca tu faci referinta la GTX 1060 3GB, este partea a doua, si nimeni de aici nu a sustinut ca varianta castrata a fost recomandata vs RX 580.
The following users liked or thanked this post: astateofmind

8
Filme și Seriale / Game of Thrones
« on: 06 June 2019, 16:37 »
Daca tot au scos-o nebuna pe madam, apai trebuiau sa o lase sa arda tot, iar si iar si iar.
Corect. Si dupa ce pirlea tot-tot se defecta o conducta de gaz la balaur si exploda cu tot cu cucoana calare. :D

ce este aceea fir narativ? si arc narativ, maestere?
Iti zic io. Firul narativ e ala drept, de la A la B si asta e. Arcul narativ e ala cu bolta. Cam cum s-au pisat pe noi DD-ii astia. :D
The following users liked or thanked this post: astateofmind

9
Filme și Seriale / Game of Thrones
« on: 06 May 2019, 19:44 »
A song of Starbucks.


https://i.imgur.com/1p1njqb.jpg

https://imgur.com/a/0jWVCtV
The following users liked or thanked this post: astateofmind

10
Auto-Moto / Educatie rutiera
« on: 23 July 2018, 21:55 »
treaba asta cu radarele nu are nici o logica, daca sunt ascunse nu sunt eficiente, asa ca le marcam, incat sa se duca eficienta aia spre 0.
also nu e infrastructura si de asta mergem mai repede decat viteza legala iarasi nu prea are logica, drumul ala are o limita impusa pt ca in general nu poti circula cu mai mult in siguranta, radarul ala e acolo sa forteze respectarea acelei limite, deci pedeapsa, preventia o face indicatorul ce te anunta sa pui frana.
The following users liked or thanked this post: astateofmind

11
1. Raspunderea pentru tranzactiile efectuate pe acest forum revine in totalitate persoanelor implicate - cumparator, vanzator, intermediar (daca e cazul). Administratorul Forumului ComputerGamers nu este in niciun fel parte in desfasurarea tranzactiilor si nu poate primi niciun fel de reclamatii de la persoane nemultumite in urma tranzactiilor efectuate.
2. Este interzisa publicarea in anunt, in postari ulterioare sau in semnatura a oricaror date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa postala, cont bancar s.a. Unica modalitate de contact acceptata o reprezinta mesajele private (PM), prin intermediul carora utilizatorii pot schimba ulterior si alte informatii. Singurele persoane care au acces la continutul unui mesaj privat sunt expeditorul si destinatarul acestuia.
3. Toate anunturile vor avea la inceput unul din prefixele: [Vand]/[Cumpar]/[Vand/Schimb]/[Donez], scris intre paranteze patrate, apoi denumirea produsului sau a serviciului. Se recomanda ca toate anunturile de vanzare sa cuprinda o descriere cat mai detaliata a produselor oferite, inclusiv link-uri catre pagini cu specificatii.
4. Toate anunturile de vanzare vor specifica in mod obligatoriu si un pret. Anunturile de schimb vor contine suma la care este evaluat produsul.
5. In cadrul unui topic se accepta un singur post de tip "up/sus/disponibil" in termen de 24 ore.
6. Persoanele interesate pot posta in cadrul topic-ului pentru a cere informatii suplimentare, dar negocierile de orice fel se poarta numai prin PM.
7. In titlurile anunturilor nu sunt acceptate culori, semne grafice sau formulari menite sa atraga atentia - bomba!, super oferta! etc.
8. In continutul anunturilor este permisa scrierea in culoarea rosie Pret: x lei sau bold Pret: x lei pentru a semnala informatiile importante si fara a se abuza.
9. In cazul in care un utilizator ofera spre vanzare sau doreste sa cumpere mai multe produse pe o singura sectiune, acestea vor fi obligatoriu grupate in cel mult doua anunturi active simultan. Anunturile care nu mai sunt de actualitate trebuie inchise de catre initiator. Este interzis a posta acelasi produs in sectiuni diferite!
10. La finalizarea unei tranzactii, utilizatorii participanti au posibilitatea de a acorda calificative pozitive, neutre sau negative, corespunzator felului in care evalueaza experienta avuta. Prin exceptie, calificativele neutre pot fi acordate si in cazul in care o tranzactie nu s-a finalizat, in scopul de a semnala o nemultumire justificata fata de un alt utilizator (ex. nu a onorat o rezervare, nu s-a prezentat la o intalnire stabilita, a incercat sa renegocieze pretul in ultimul moment etc.).
11. Este interzisa vanzarea pe acest forum a conturilor de utilizator deschise pe platforme de distributie online a jocurilor (Steam, Origin, Uplay, Battlenet, GOG etc.).
12. Este interzisa vanzarea pe acest forum a produselor software Microsoft.
The following users liked or thanked this post: astateofmind

Pages: [1]