Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - axxel4you

Pages: [1] 2
1
Generalităti / CONSPIRATII#2
« on: 07 August 2021, 10:26 »
Am pus filmul aici ca sigur e o conspiratie, oameni vaccinati nu au cum sa mai ajunga in spital intubati .

The following users liked or thanked this post: taribo

2
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« on: 24 July 2021, 10:00 »
Sistemul imunitar stie ce are de facut, cel mai important lucru este sa te feresti sa te contaminezi cu o cantitate mare de virus intr-o perioada scurta de timp.
  Cel mai nasol lucru la vaccin este ca creaza o rectie puternica in organism care declanseaza producerea de anticorpi care te protejeaza strict de covid eliminand treptat restul sistemelor de aparere impotriva altor boli .
The following users liked or thanked this post: oldshooterman

3
Hardware / AMD Navi GPU & Nextgen Architecture
« on: 13 September 2020, 22:00 »
Nu mai suferiti atata ca si atunci cand vor avea placi video mai performante tot nu se vor vinde. Cand au scos seria hd 5000 care era mult in fata ca arhitectura si support directX 11 tot Nvidia a vandut mai multe rable cu directX 10 pe proces de fabricatie vechi si consum extrem de mare.
    Macar acum aveti o scuza sa nu cumparati, nu au cele mai performante placi...
The following users liked or thanked this post: wolfenste

4
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« on: 18 April 2020, 19:11 »
Cetateanul obisnuit cand nu mai are bani sa-si cumpere mancare sau ajunge la concluzia ca e prea scumpa, se poate muta in zona rurala la rude si acolo isi incepe activitatea care ii va asigura supravietuirea........... presupun ca nu te referi la oameni cu rate care vor prefera sa-si plateasca ratele in loc sa-si cumpere de mancare, adica ei se vor incadra perfect in categoria care se va duce la munca sa-si mentina traiul de viata cu care s-au obisnuit indiferent de riscuri.
    Eu am ales ca pana nu aflam riscurile la care ne expunem si conditiile in care evitam sa ne inbolnavim fac tot posibilul sa nu mai ies pe afara, nu am datori, nu am avut niciodata pentru ca nu-mi doresc niciodata ce nu-mi permit si nici nu am simtit vreodata nevoia sa impresionez pe cineva lucruri pe care nu mi le permit. Viata e destul de simpla pentru un normal cu aspirati de om normal.
The following users liked or thanked this post: Wagram, taribo

5
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« on: 26 March 2020, 10:57 »
   Nu mai visati, nimeni nu iese pe strazi pentru o revolutie, suntem un popor de resemnati, fiecare o sa stea bagat in coltul lui  si o sa spere sa supravietuiasca. Si daca ii schimbi pe smecheri care isi bat joc de bani nostri in locul lor vor veni alti, asta e natia, trebuia sa stiti deja.
   La cum evolueaza treaba cu spitalele care se autoinfecteaza ai sanse mici de supravietuire daca ajungi in spital indiferent cu ce boala ajungi, am inteles ca conteaza nu doar sa fii expus la virus, mai conteaza si cantitatea de virus la care esti expus.
The following users liked or thanked this post: Nosferat

6
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« on: 22 March 2020, 16:01 »
Poate nu are familie, rude in varsta si oricum nu-l intereseaza de absolut nimeni atata timp cat economia o sa mearga bine.
The following users liked or thanked this post: crya

7
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« on: 18 March 2020, 17:42 »
E democratie si asta e rezultatul, zero barat respect pentru orice . Eu am ales stau in casa in situatia in care sora mea si parinti mei ies constant pe afara desi le-am repetat clar cum se raspandeste boala si sa stea in casa. In situatia in care ne inbolnavim eu am sansele cele mai mari de supravietuire ca nu fumez si nici nu sunt supraponderal sau in varsta.
The following users liked or thanked this post: oldshooterman

8
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« on: 18 March 2020, 15:47 »
The following users liked or thanked this post: Sir Dracu

9
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« on: 18 March 2020, 11:14 »
https://www.youtube.com/watch?v=nMY0-4p9P-M&feature=youtu.be
The following users liked or thanked this post: Sir Dracu

10
Hardware / NVIDIA next-gen Ampere GPU on 7nm
« on: 15 February 2020, 17:17 »
Sporul de pret va fi de 150%.
The following users liked or thanked this post: exnothing

11
Hardware / Intrebari care nu merita un thread separat
« on: 03 January 2020, 14:21 »
Probabil ca in jur de 1400 lei, nou parca era in jur de 2200 lei.
The following users liked or thanked this post: mudpie

12
Hardware / Temp spikes
« on: 26 March 2019, 19:55 »
Schimba coolerul daca vrei OC si temperaturi mici sau creste frecventa procesorului cu voltajul pe auto pana cand functioneaza stabil .
The following users liked or thanked this post: Deywutzu

13
Hardware / Putin divertisment: POZE cu PC-urile noastre
« on: 01 November 2018, 22:11 »
Ryzen 1700 si Radeon Pro Duo HBM
The following users liked or thanked this post: Pruny

14
Trebuie sa astepti black friday ca sa prinzi monitor la 34" Freesync cu rezolutia 3440x1440 cu un panel IPS (MVA se vad decent si sunt mai ieftine). I5 -ul trebuie sa fie minim un I5 8400 cu 6 coreuri ca vor fi necesare ca va lucra mai mult pentru ultrawide. Un Rx 580 din pacate nu face fata sa te joci in rezolutia nativa a monitorului, probabil ai nevoie de un VEGA 56 cu Freesync pe care il vei gasi mai ieftin de black Friday. Cumpara placi vechi gen GTX 980ti sau GTX 1070 doar daca sunt foarte ieftine, majoritatea au fost minate si nu are rost sa-ti bati joc de bani tai.
The following users liked or thanked this post: vladut50

Pages: [1] 2