Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - oldshooterman

Pages: [1]
1
Politică / Vladimir Putin:The Rise of Mother Russia
« on: 12 November 2018, 23:28 »
Confunzi libertetea de expresie in limbaj decent cu libertatea de a folosi pe forumuri publice un limbaj necorespunztor, agresiv, vulgar si murdar, fapt care impune cel putin un avertisment.
The following users liked or thanked this post: Monier, taribo

2
Case / Merita Investitia ?
« on: 03 October 2018, 20:12 »
- copiii schimba tot. Iti f*t toata viata d-a capo al fine si daca ai cel putin doi mai ales, esti pa! Adio calculator, timp liber, bicicleta, playstation, concerte, etc. Mare lucru sa te ajute si socrii/parintii, daca-i ai in viata si/sau disponibili;
- nu-ti mai arde efectiv. Abia reusesti sa-ti regulezi nevasta de doua trei ori pe saptamana, si alea quickies pe furis prin baie, uscator sau pe unde apuci, iar la 22:00 dupa ce termini cu sterilizat biberoane / pregatit toale pentru a doua zi / administrat medicamente daca e cazul, numa' la rezervat excursii nu-ti mai sta mintea.
- se inmulteste factorial cercul de (asa zisi) prieteni. Esti chemat o data la 3 saptamani la ziua unui alt copil, mai vine cate o matusa, mai serbeaza o bunica ceva, trebuie sa impaci capra si varza la mesele de Craciun / Paste si nu te mai poti duce ba la unul ba la altul, trebuie sa-i comasezi in acelasi loc si tot asa.
Crede-ma, cand vei vedea cum arata un apartament after kids, iti vei da seama ca nu mai poti sa gazduiesti nici o ocazie festiva in el, whatsoever.

Momentele de liniste vor fi cele de dupa ora 22:00 pana te ia somnul (de regula 22:05) si in weekend daca poti plasa boracii, in caz negativ, ii iei la teren si-i lasi la nisip :)

Crede-ma cand iti spun  ca in rarele momente cand apuc sa mai beau un coniac la 3 tigari pe muzica soft country, ma gandesc la cum era viata inainte de copii...
...Doamne ce mi-ar mai placea sa reusesc s-ajung un weekend pe la munte.
Excelenta descrierea! Desi in realitate poate fi chiar mai rau. ;D
The following users liked or thanked this post: taribo, Dexter

3
Software / Linux
« on: 16 August 2018, 20:43 »
O veste deosebit de interesanta daca se confirma/concretizeaza: Valve Apparently Working on Compatibility Tools Allowing Windows Games to be Played on Linux

Ar fi un avantaj extraordinar pentru cei la care le place sa stea pe Linux si care se vor bucura ca pot sa renunte la dual boot pentru a se juca. 8)
The following users liked or thanked this post: AlexU

4
Politică / Situatiunea
« on: 11 August 2018, 12:28 »
Tot mai multa lume are probleme la creier:

Australian Nurses Are Being Asked to Apologize to Minority Patients for Being White Before they Treat Them
The following users liked or thanked this post: taribo

5
Muzică / Ce melodii va plac acum?
« on: 20 July 2018, 00:36 »
Mai jos inca o bucata faina....muzica, nu zgomot!
Tot din categoria "muzica, nu zgomot", nu m-am putut decide pe care s-o pun, asa ca am pus 3. :)The following users liked or thanked this post: crya

6
Muzică / Ce melodii va plac acum?
« on: 19 July 2018, 15:11 »
Foarte misto si asta, chiar daca e alt gen (vs cele de mai sus). :)
The following users liked or thanked this post: crya

7
Muzică / Ce melodii va plac acum?
« on: 19 July 2018, 11:40 »
 Cu dedicatie pentru crya8)

The following users liked or thanked this post: crya

8
Muzică / Ce melodii va plac acum?
« on: 17 July 2018, 21:03 »


Redirectionat catre alt link...
The following users liked or thanked this post: crya

9
Condică de sugestii și reclamatii / Thanked
« on: 04 July 2018, 15:23 »
Man, aici nu se poate ajunge la "minusuri" pentru ca nu este optiune. E irelevant ce se poate face in alta parte.

E la fel de irelevant si cate like-uri primeste cineva (raportat la alte pareri), fiind de preferat cu like-uri in loc de comentarii care nu spun nimic in plus pe tema in discutie.
The following users liked or thanked this post: crya

10
Condică de sugestii și reclamatii / Thanked
« on: 03 July 2018, 15:31 »
Mie mi se pare cat se poate de util butonul de "Like". Daca nu e nimic de adaugat se poate da un "like", daca e ceva de spus in plus se pune (si) comentariu.
The following users liked or thanked this post: Fallen, crya, AxA

11
Pana la 10 EURO valoare nu platesti taxe (TVA in primul rand). Aia care le trimit, de obicei declara valori mici ale coletelor (nu valoarea reala), ca sa nu plateasca nici ei taxe la export, dar ai nostri nu sunt tampiti si isi dau seama ca valoarea reala e mai mare. Cele cu valoare mai mare se trimit la oficii postale cu vama, cele cu valori mici ajung la oficii postale normale. Probabil intarzierile se datoreaza procesului se selectie si repartizare. Coletele mici mai scapa fara vama/TVA, dar cele banuite ca au ceva valoare mai mare ajung la oficii postale cu vama, unde trebuie dovedita valoarea reala a continutului. Asta asa, pe scurt.

Cele cu valoare declarata mai mare ajung mai repede pentru ca ajung direct la OP cu vama.
The following users liked or thanked this post: weeppi

12
Filme și Seriale / Ultimul film vazut
« on: 07 June 2018, 23:44 »
Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) - 8,5/10.  Mie mi-a placut mult, chiar daca nu a scapat de unele clisee. Filmul e un pas inainte in serie, de gen Alien: Covenant, respectiv e un film cu dinozaurii din Jurassic Park dar care sunt pusi sa intretina o tema de actualitate relativa la... altceva. ;D
The following users liked or thanked this post: Monier

13
We could soon grow computers made of DNA

"We could have computers more powerful than all computers in the world combined and fit it in a pocket.” - Konstantin Korovin, senior lecturer at the University of Manchester.
The following users liked or thanked this post: rsk

Pages: [1]