Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bombardieru

Pages: [1]
1
Jocuri PC / IGN - discutii generale
« on: 18 September 2021, 01:03 »
Wft cares?
Daca vrei neaparat ai IGN.com, dar oricum este un site de review-uri platite.
Nu e vorba despre asta, ca oricum nici nu prea citesc IGN, iar recenziile video ma plictisesc groaznic cand vad numai laude.
E vorba de tara asta...chiar asa subdezvoltata   este de suntem la nivelul  Coreeii de Nord, Iranului, Pakistanului, si ca multe alte tari din Caraibe, Africa si Asia de Sud-Est?

Ma uit apoi la domeniul gamingului din Romania - e JALNIC.
Redactiile de odinioara precum  Computer Games , CHIP si Level -desfiintate.
Nici forumuri de gaming nu prea mai avem ca astea ramase sunt pustii. 
N-au mai ramas decat Zona IT si Go4Games care sunt mediocre.
Producatori de jocuri nu prea avem. Poate am avut cativa, dar care dezvoltau  indie craps. 
Doar uita-te la polonezii care au CD Projekt (Witcher si Cyberpunk 2077), 11 bit Studious (Frostpunk) si CI Games (Sniper Ghost Warrior),  cehii care au Bohemia Interactive (ArmA) si SCS Software (Eurotruck),  ucrainenii care au 4A Games (seria Metro),  chiar si belorusii detin  Wargaming (World of Tanks), rusii cu 1C Company (Men of War), bulgarii care au Haemimont Games (Tropico , Surviving Mars  si Imperium Romanum), ungurii care au Zen Studious (Pinball).

Romanii au doar  sucursale (EA, Ubisoft,Gameloft, Amber, ) care testeaza jocuri.
Pana si sarbii au propriul site IGN: https://adria.ign.com/

Imi amintesc prin 2010 -2015 ce presa de gaming aveam odata, nu mai zic de  campionate eSports, de publicitate, de reviste, de lansari la MediaGalaxy.....de toate astea s-au ales praful.   :'(
Si nu din cauza pandemiei, ci mai de prin 2014-2018 a intrat gamingul romanesc in declin.   Pandemia a fost doar ultimul cui! 
 
The following users liked or thanked this post: Merlin

Pages: [1]