Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ransom

Pages: [1]
1
Filme și Seriale / Ultimul serial vazut
« on: 22 October 2019, 11:44 »
Ma uitasem ieri la episodul intai din Watchmen. Speram sa fie o supriza placuta ca "The Boys". Nu s-a ridicat deloc la nivelul asteptarilor mele. Ii mai dau 1 ep. s-a vedem daca, poate poate...
The following users liked or thanked this post: Monier

2
Jocuri PC / Jocuri la pret redus
« on: 22 July 2019, 13:21 »
Am de dat un steam key free: Grey Goo Definitive Edition. Cine il vrea sa imi dea un pm. E pe principiul: primul venit, primul servit. (Am sa scriu aci daca s-a dat)

Post Merge: 22 July 2019, 14:22
S-a dat key-ul!
The following users liked or thanked this post: AlexU

3
Filme și Seriale / Ultimul serial vazut
« on: 03 June 2019, 10:03 »
Bifat si eu Deadwood, the movie. 8/10 - Un pic pe fast forward si condensat: priveghi, inmormantare si nunta una dupa alta. Ar fi bagat si alegeri dar s-a terminat timpul alocat.

As fi vrut mai mult... Feels bad man.
The following users liked or thanked this post: Megalomaniac

4
Filme și Seriale / Ultimul serial vazut
« on: 04 March 2019, 15:40 »
:)) Mare diferenta de opinie intre tine si nevasta ta. Nu a fost chiar asa rau si finalul lui John n-a fost previzibil. Totusi daca stau bine sa ma gandesc , eu tot speram sa de-a Ionica tunu' la toata cloaca aia de muieri si impreuna cu o bagaboanda sa fuga cu bani pe-o insula tropicala.
The following users liked or thanked this post: Natsukao

5
Stonehenge / Universul - Ultima Frontiera
« on: 13 February 2019, 14:45 »
Universul o holograma?! Un fel de holo deck din Star Trek? F!uck me sideways!
The following users liked or thanked this post: Monier

6
Jocuri PC / Recomandare pagini "trusted" de cumparat jocuri.
« on: 31 January 2019, 08:18 »
Ce am/folosesc eu si nu am avut niciodata probleme:
fanatical.com
gamersgate.com
greenmangaming.com
kinguin.net
g2a.com

Evident humblebundle/gog.
The following users liked or thanked this post: Nosferat

7
Generalităti / Milenialii
« on: 05 December 2018, 15:29 »
Zicea una Mary Schmich prin ceva eseu celebru in '97:
"Accept certain inalienable truths: Prices will rise. Politicians will philander. You, too, will get old. And when you do, you'll fantasize that when you were young, prices were reasonable, politicians were noble, and children respected their elders."
Eu zic ca ai inceput sa imbatranesti si tu...
The following users liked or thanked this post: Korn, Merlin, dess

8
Filme și Seriale / Ultimul film vazut
« on: 26 November 2018, 08:38 »
The Ballad of Buster Scruggs - 7/10 - Bun. Cel mai mult mi-a placut  povestea cu "wagon train"-ul.  Cea mai "cringy" a fost prima...
The following users liked or thanked this post: Monier

9
Jocuri PC / Jocuri la pret redus
« on: 15 September 2018, 08:16 »
Cateva jocuri free pe humblebundle: LIMBO + Alan Wake's American Nightmare https://www.humblebundle.com/monthly/trove?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_2_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_1
The following users liked or thanked this post: AlexandruD

10
Sport / Campionatul Mondial 2018 - Rusia
« on: 29 June 2018, 15:45 »
Baieti, azi n-avem nici un meci la mondiale. Feels bad man.
The following users liked or thanked this post: Sir Dracu

11
Lifestyle / Cum slabim ? Retete de slabit...
« on: 26 June 2018, 18:49 »
Zicea mai sus axxel4you ca tot ce faci la sala poti face si acasa. Adevarat, doar ca acasa dupa o vreme risti sa iti treaca cheful. Tre ambitie in plus omului pentru ca in locul unde manca, bea, doarme si se beseste sa mai si faca efort. Plus sala e motiv in plus: daca tot o am dat bani, macar sa nu fie bani aruncati pe fereastra. Mai mult, daca te cuplezi cu un partener,  mai trage ala de tine in zile proaste, si fara chef ( si invers evident).

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

The following users liked or thanked this post: Monier

12
Quote
Mai toti vecinii nostri au turism dezvoltat, economie performanta, populatie mai cizelata si educata,  cultura bogata, o istorie mai glorioasa...

Noi nu am avut asa ceva. Romania s-a format practic ca tara doar acum un veac. Secole de-a randul romanii au fost condusi de alte natii si asta nu are cum sa nu se lase cu consecinte. Nu am fost o tara cu unitate nationala adevarata, independeti si pe cont propriu mai niciodata (as zice perioada interbelica, desi daca stai sa te gandesti, tot strainii ne-au condus fiindca regii nostri i-am imprumutat). A urmat apoi comunismul si dupa revolutie iar am ajuns in situatia sa ne conducem singuri, sa ne alegem lideri adevarati, etc si pana in ziua de azi nu am reusit sa o facem.The following users liked or thanked this post: Monier

13
Lifestyle / Cum slabim ? Retete de slabit...
« on: 31 May 2018, 11:43 »
Si apropo la ce zice Benvolio de fructe. Uitasem sa zic de fructe. Tot auzi in jur cate una/unu ca ii la dieta si ca in loc de masa baga cate juma de kg de portocale/banane si apoi se mira ca numai nu reuseste sa slabeasca. Stop! Fructele alea contin zahar! Si inca nu putin!
E nevoie si de motivatie dupa ce slablesti. Eu de 2-3 ani sunt constant la 70 kg si cateodata mai calc stramb si bag in mine peste masura (inclusiv dulciuri si desert la masa). Csf? ncsf!
The following users liked or thanked this post: Monier

Pages: [1]