Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Para

Pages: [1]
1
Care mai e pretul? As vrea vreo 20....

3
Inca e valabil. Usor negociabil.

4
Drone / Noutati
« on: 03 March 2019, 19:22 »
@AlexU  - am fost putin MIA. S-au batut doua proiecte pe timpul meu. Nici cu prietenii n-am mai iesit la o bere de 3 luni.
Respir putin si ma apuc de populat si structurat forumul.

@oldshooterman - 2 Kg e pepsi. Conteaza mult forma echipamentului, sa-l accepte capul de stabilizare. De ex. FS-urile Sony sunt aproape imposibil de zburat, din cauza lungimii excesive. Red-ul, care-i mai cubic, e o placere.

5
Up.

Atasat fotografie cu produsul.

6
Samsung 970EVO 2TB - sigilat in cutie - 1500RON

7
Up !

Schimb, vand, 950 RON 1070-ul, 700 RON 1060-ul, etc...

8
E cam mult 400 pentru un non-K. Mai astept, mai studiez, merci.

9
Alternativ, pot oferi un Gainward 1060 6Gb, garantie la Garaj pana in August 20 19 si diferenta.

10
Merci DJ-ule, da' hyperthreadingul ala e esential la aliniat poze in Photoscan. Ca de jucat, m-am lasat.

11
Nop, sorry, tre' sa intre in socket 1151

12
Schimb Palit GameRock GTX1070, box, fara garantie cu un i7 6700(k) fara garantie.

PM

Cheers

13
N-avem nici un dealer de ISK/PLEX/injectoare p-aici !?  8)

14
Mah, un forum, pe langa TR-urile aferente tranzactiilor financiare, iti confera si o imagine generala, o reputatie. Lumea iti vede exprimarea, iti analizeaza ortografia, modul de a reactiona la scandal si genul de umor pe care-l folosesti. E un mediu pe care nu-l poti replica pe okazii sau olx. Sau pe anuntul telefonic.
Io am imbatranit acum, si ma joc cu alte dracii - chiar, unde la TECH discut si eu cu lumea de electronica pentru aparate de zbor fara pilot la bord ? - da' in 2000 cand inflorea CG-ul original, eram peste tot... faceam overclock pe procesoare Socket 370, ma chinuiam pe foto cu diafragma unui aparat cu film, dezbateam politica prin MUFO si promovam concursurile de CS din internet cafe-ul propriu. Si ma luam in bete cu PGL-wannabe-ul lui Silviu, la el acasa. Pentru ca puteam :D


Acum, aici, tre'sa vad cum dreaq o iau de la zero. In 2000 n-aveam feisbuc, asa ca toata socializarea si comunicarea era CG-centrica. Acum s-au mai diluat lucrurile.

Cheers,
Para.


Pages: [1]