Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - AlexU

Pages: 1 ... 4 5 [6]
76
Auto-Moto / Masinile Noastre
« on: 26 June 2018, 20:47 »
Nu e chiar unghiul din care se vedea cel mai bine dauna, o să încerc mâine să mai accesez filmarea să văd dacă prind mai bine.

Roata dreapta față era puțin în aer.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

The following users liked or thanked this post: Cypher

77
Trotineta electrica cu display Airwheel Z3S 999 lei
The following users liked or thanked this post: viezure

78
Scuze daca a mai fost sugestia, n-am avut timp sa caut prin thread... Nu s-ar putea face astfel incat threadurile cu postari noi sa fie bolduite si cele sticky cu alta culoare eventual ?

Ochiul percepe mult mai usor un titlu ingrosat decat o eticheta minuscula cu "NEW".

In rest, totul arata foarte bine, mai ales in 4k cu 200% scaling din Windows. Multumim !

Ar fi ergonomic, util & smooth daca s-ar muta icon-ul "new" care duce la first unread post in stanga titlului.

b.

Ergonomic, util si smooth ar fi sa nu existe acel icon, cum zicea F--14, ci sa se foloseasca Bold, iar un click pe topic sa duca la first unread post.

Am rezolvat momentan partial. Bold = unread, click pe "New" duce la ultimul mesaj necitit. Odata citit, nu mai e bolduit.

Mai am de umblat sa scot "New" si sa ramana cu aceeasi functie, iar pentru sticky pe langa logo pinned incerc sa adaug text Sticky. Pareri?
The following users liked or thanked this post: F--14

79
Generalităti / Arhiva vechiului CG
« on: 05 June 2018, 17:33 »
As adauga si Reviste Vechi, exista doua arhive ale Forumului CG ce pot fi vizualizate in browser.
The following users liked or thanked this post: mudpie

80
1. Raspunderea pentru tranzactiile efectuate pe acest forum revine in totalitate persoanelor implicate - cumparator, vanzator, intermediar (daca e cazul). Administratorul Forumului ComputerGamers nu este in niciun fel parte in desfasurarea tranzactiilor si nu poate primi niciun fel de reclamatii de la persoane nemultumite in urma tranzactiilor efectuate.
2. Este interzisa publicarea in anunt, in postari ulterioare sau in semnatura a oricaror date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa postala, cont bancar s.a. Unica modalitate de contact acceptata o reprezinta mesajele private (PM), prin intermediul carora utilizatorii pot schimba ulterior si alte informatii. Singurele persoane care au acces la continutul unui mesaj privat sunt expeditorul si destinatarul acestuia.
3. Toate anunturile vor avea la inceput unul din prefixele: [Vand]/[Cumpar]/[Vand/Schimb]/[Donez], scris intre paranteze patrate, apoi denumirea produsului sau a serviciului. Se recomanda ca toate anunturile de vanzare sa cuprinda o descriere cat mai detaliata a produselor oferite, inclusiv link-uri catre pagini cu specificatii.
4. Toate anunturile de vanzare vor specifica in mod obligatoriu si un pret. Anunturile de schimb vor contine suma la care este evaluat produsul.
5. In cadrul unui topic se accepta un singur post de tip "up/sus/disponibil" in termen de 24 ore.
6. Persoanele interesate pot posta in cadrul topic-ului pentru a cere informatii suplimentare, dar negocierile de orice fel se poarta numai prin PM.
7. In titlurile anunturilor nu sunt acceptate culori, semne grafice sau formulari menite sa atraga atentia - bomba!, super oferta! etc.
8. In continutul anunturilor este permisa scrierea in culoarea rosie Pret: x lei sau bold Pret: x lei pentru a semnala informatiile importante si fara a se abuza.
9. In cazul in care un utilizator ofera spre vanzare sau doreste sa cumpere mai multe produse pe o singura sectiune, acestea vor fi obligatoriu grupate in cel mult doua anunturi active simultan. Anunturile care nu mai sunt de actualitate trebuie inchise de catre initiator. Este interzis a posta acelasi produs in sectiuni diferite!
10. La finalizarea unei tranzactii, utilizatorii participanti au posibilitatea de a acorda calificative pozitive, neutre sau negative, corespunzator felului in care evalueaza experienta avuta. Prin exceptie, calificativele neutre pot fi acordate si in cazul in care o tranzactie nu s-a finalizat, in scopul de a semnala o nemultumire justificata fata de un alt utilizator (ex. nu a onorat o rezervare, nu s-a prezentat la o intalnire stabilita, a incercat sa renegocieze pretul in ultimul moment etc.).
11. Este interzisa vanzarea pe acest forum a conturilor de utilizator deschise pe platforme de distributie online a jocurilor (Steam, Origin, Uplay, Battlenet, GOG etc.).
12. Este interzisa vanzarea pe acest forum a produselor software Microsoft.

81
Cei care vor sa-si pastreze TR-ul de pe ComputerGames, sunt rugati sa scrie in acest topic.
Daca difera username-ul de aici cu ce-l pe care-l aveati acolo, trebuie sa ne prezentati cumva o dovada ca ati avut acel user. (mail-uri cu notificari, sau sa mentionati ca v-ati inregistrat aici cu aceeasi adresa de mail).
Va rugam sa nu postati in topic informatii cu caracter personal - adrese de email, numere de telefon si altele! Acestea vor fi comunicate in privat, daca este cazul.

Sistemul de feedback pentru acest forum este momentan dezactivat, inca nu am setat permisiunile pentru utilizatori. Am activat si sistemul de feedback, necesita aprobare din partea moderatorilor.
Vechiul TR o sa va apara sub avatar, textul este de forma: "Old TR: #", exact ca in atasament.
Daca aveti intrebati sau alte sugestii legate de acest subiect, tot aici o puteti face.
The following users liked or thanked this post: u53r, stormmaker, bibu, cocosatul, razvan062007, hunterish

82
O fac din plăcere și sper eu, nu va fi necesar așa ceva vreodată.


Pe lângă asta, lucrez într-un data center, iar dacă doresc costurile de hosting le pot duce la 0.
The following users liked or thanked this post: Fineas.

83
GDPR reprezinta de fapt Regulamentul European 2016/679. A fost implementat incepand cu 25 mai 2018 si inaspreste nivelul de protectie a datelor cu caracter personal.


Ce date personale prelucram?
Username
Adresa de e-mail


Cum prelucram datele tale personale?
Nume/Utilizator/Username: Disponibil PUBLIC
Username-ul este folosit la inregistrarea - https://forum.computergamers.ro/register/ pe forum, desi pentru a naviga pe acesta sau pentru a citi subiectele, nu este necesar.
Desi decizia va apartine, nu recomandam folosirea Numelui si Prenumelui reale.

E-mail: Disponibil PRIVAT, doar daca utilizatorul nu seteaza altfel.
Tot in cadrul inregistrarii, sau ulterior crearii mail-ului adresa de e-mail poate fi adaugata si/sau modificata. Atunci cand va inregistrati, nu sunteti obligati sa introduceti o adresa de e-mail valida, ci doar trebuie sa pastrati formatul mail@domeniu.ro
O adresa de mail valida este utila daca aveti nevoie de resetarea parolei, daca doriti sa comunicati cu alti utilizatori folosind aceasta modalitate, daca doriti sa primiti notificari pentru care ati optat sa va inscrieti.

Parola: Disponibila PRIVAT
Nu este afisata nicaieri si este stocata criptat.
La nivelul platformei Forum ComputerGamers, nimeni nu are acces la aceasta in format vizibil (plain-text), si nici nu este prelucrata in acest mod. Pentru schimbare este necesar sa introduceti parola veche, sau sa o resetati.

Date optionale ce pot fi prelucrate daca sunt publicate de utilizator
Telefonul mobil: Disponibil PRIVAT, daca utilizatorul nu seteaza altfel
Desi nu este obligatoriu, utilizatorii pot publica multiple modalitati de contact, printre care si numarul de telefon.

Locatia: Disponibila PRIVATA
Locatia reprezinta doar un camp editabil din profil, nu reflecta locatia reala a utilizatorului.

Data nasterii: Disponibila PRIVATA
Campul nu este obligatoriu, insa daca utilizatorul va completa data de nastere aceasta va fi publica si va putea fi vizualizata de alti membri.

Website - implicit PRIVAT
Campul nu este obligatoriu, insa daca utilizatorul va completa website-ul aceasta va fi public si va putea fi accesat de alti membri.

Date prelucrate automat
Adresa IP: Disponibila  PRIVATA
Datele sunt prelucrate in mod automat, atat pentru utilizatorii autentificati cat si pentru vizitatori, cu scop unic de a tine evidenta celor care au accesat acest forum.

Comunicam date personale catre alti destinatari
Nu. Nimeni nu are acces la datele tale, si nici nu folosim datele tale cu scopuri de marketing, ci doar ca metoda de comunicare interna (mesaj privat sau anunturi administrative, strict legate de aceasta platforma).

Cat timp prelucram datele tale?
Statisticile de accesari sunt pastrate confidential si securizat pe termen nedefinit. Poti opta pentru eliminarea completa a acestora.

Care sunt drepturile tale si cum sunt pot fi exercitate?
Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Datele mentionate mai sus nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing si nici nu sunt cunoscute de terti.

Pentru modificarea datelor personale, accesati profilul. Daca aveti nevoie de asistenta noastra pentru a modifica date personale, luati legatura cu Moderatorii sau Administratorii Forumului, sau ne puteti trimite un mail la forum@computergamers.ro.

Pentru stergerea definiva a contului si a datelor aferente, accesati profilul, Actions > Delete this account. Procesul este automat, ireversibil si este realizat in timp real.
The following users liked or thanked this post: gvladutz

84
Adaugat pe To Do list.
The following users liked or thanked this post: gameru

85
Da, încerc să rezolv weekendul acesta.

To do:
Tapatalk
Rescriere format link-uri
Limită atașamente
Reguli
Certificat
Preluare subiecte doar de pe prima pagină pentru fiecare categorie
Logo
Poate o temă mai de Doamne ajută, deși interfața asta pare că se aproprie de actualul CG
Tema neagra
Trader Rating
Redirectionare in acelasi topic dupa scrierea unui raspuns
Reconfigurare interfata si functii pentru postare. De adaugat un modul pentru embed video. Momentan exista doar optiunea Insert Flash.
De lamurit cum pot fi implementate notificarile | selectiv

Nu neapărat în ordinea asta. O să mă gândesc ce ar mai fi nevoie.
The following users liked or thanked this post: gameru

Pages: 1 ... 4 5 [6]