Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Up!

Accept si schimburi cu 2x8Gb DDR4 3200  cu rgb.
3
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« Last post by Nosferat on Today at 11:33 »
Orice e mai bun decat nimic,si un rahat de fular.   Astea nu sunt pentru protectia ta,sunt pentru protectia altora de tine, iar daca fiecare poarta masti chiar si simple, sansele sa ne infectam scad drastic. Ai niste masti mai slabe reutilizabile? Pui 2 una peste alta, mai pui in strat de protectie. Deja la alea in 3 straturi protectia e mult mai buna, nu te protejeaza ca si N95/N100 R95, P95-P100, FFP3, insa nici nu ai cum sa distribui atatea masti la un numar asa de mare de oameni. Nu cred ca gasesti in toata europa de est suficiente masti de protectie de calitate sa dai doar fiecarui locuitor al romaniei.

Asa ca recurgi la o metoda dupa mine si mai eficienta in situata de acuma. E mai bine sa ai multe masti de calitate mai slaba dar fiecare le poarta,pentru ca alea sunt suficiente sa iti prinda un stranut, o tusa, ergo prinde o proportie foarte mare de bacterii,adica la ce trebuie, decat sa ai doar cateva masti de calitate superioara care nu ajuta sa protejezi toata populatia. Principala metoda de transmisie este si daca nu oprita complet, macar este ingreunata.

Daca ai o aparare slaba,dar au multi, e mai eficient decat sa aibe o aparare puternica doar cativa.  Masca chirurgicala la toti, versus masca cu filtre si alte minuni la doar cativa, masca chirurgicala la toti si eventual si un vizier dupa mine ar fi o solutie mai buna si eficienta.
4
sus
5
https://emag.page.link/tZ8jtwLbWpuv7Y1V9

S10 1799 lei cu voucher

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

6
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« Last post by Megalomaniac on Today at 10:54 »
Probabil ca alegerea verbelor e gresita in cazul virusilor si face mai mult rau decat bine: ar trebui sa dispara - figurative asa cum sunt - verbe precum move, jump prin articole. Nu de alta dar virusul nu se misca de la sine putere si nu sare pe tine sa te muste. Cu alte cuvinte orice carpa ce acopera caile aeriene superioare e binevenita si e 100% antivirus, e clar si ar trebui sa zica cineva chestia asta la televizor sa nu avem discutii. Ca depinde si de cum o folosesti, desigur, m-as axa pe asa ceva daca as transmite informatii. Dar ar trebui sa nu mai existe pro si contra purtat masca. Adica nu putem avea pretentia sa facem scoala la distanta si in acelasi timp sa dezbatem daca purtarea mastii e utila :)
7
Generalităti / Virusi, gripe, info & stuff
« Last post by Ransom on Today at 10:33 »
oare asta opreste macar 10% din microbi? :))))
Ma indoiesc, dar macar esti "trendy" :D
9
Salut,

Sunt si eu in cautare de ISK si sunt curios care e procedura astfel incat fiecare din parti sa isi primeasca partea. Se merge pe incredere? Exista vreo metoda de mediere? Intreb pentru ca mi se pare ciudat sa trimiti bani reali cuiva si sa speri ca primesti bani virtuali.

A si, legat de CCP, cum facem incat sa NU fim marcati pentru banning? Ma gandesc ca daca dintr-o data primesc 50 bil, suna suspicios si le apare vreo avertizare in sistemele lor pe undeva.
10
Filme și Seriale / Hollywood the broken
« Last post by Monier on Today at 09:45 »
..totul se prabuseste, vedetele isi pierd rahatul! lol

https://twitter.com/SC0RSESE/status/1247029707423412226
Pages: [1] 2 3 ... 10