Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
2
Stonehenge / Incalzirea globala creste in feedback
« Last post by oldshooterman on Today at 14:59 »
Australia: Prepare for five days from HELL

"IT’S so hot in Australia their weather maps have turned black as temperatures hit 48C. Temperature records have already been broken but the worst is yet to come for many of the country’s territories."
3
Jocuri PC / Assassin’s Creed Odyssey
« Last post by TrevorArthur on Today at 14:25 »
 
Quote
în ceea ce priveste lupta efectiva in care e implicat direct jucatorul e probabil spre sfârsit, când "there are no rules" :P

Nu e chiar asa. Grosul soldatilor murea de obicei din motive logistice la vremea aia, cei mai multi in timpul marsului sau in tabara cand erau inconjurati, fie de foame, fie de boli (atunci a fost ciuma ateniana).
Bataliile dintre atenieni si spartani nu erau spectaculoase precum au fost cele cu persii, ci erau inclestari in formatii cu sulite si scuturi  ce durau foarte putin, cel mult cateva ore , pana obosea o tabara si se retragea. Erau si arcasi si aruncatori cu prastia introdusi, dar pentru ca hoplitii aveau scuturi si armuri, nu faceau mare paguba. Inclusiv cavaleria era inutila in fata hoplitilor. 
Efectivele erau de cateva mii, maxim zeci de mii, iar pierderile puteau fi de cateva sute, chiar zeci.
N-a fost un razboi foarte interesant fiind axat pe batalii navale, manevre si asedii, pentru ca ciuma a facut cele mai multe victime......poate doar expeditia siciliana cand doar o mana de 1000 de spartani au infrant 10000 de atenieni cu 130 de trireme, o forta expeditionara, dar cei mai multi au murit pe drum, iar restul au fost capturati si luati in sclavie.

4
First/Third Person Shooters / Metro Exodus
« Last post by TrevorArthur on Today at 13:54 »
Uite un exemplu de franciza de calitate, cu o echipa dedicata si muncitoare care investeste efort sa lanseze un produs la cativa ani,  dar unul de calitate.


Nu cum fac alde EA, Activision, Bethesda si Ubisoft care ne ofera anual/la doi ani reskin-uri la Far Cry, Call of Duty, Wolfenstein si Battlefield.
5
First/Third Person Shooters / Far Cry: New Dawn
« Last post by TrevorArthur on Today at 13:51 »
Prostia asta de DLC  nu merita nici topic dedicat, comentariile despre el trebuiau  postate direct pe topicul de Far Cry 5.....sau mai bine zis, Far Cry 3. 

Mai rau e ca se gasesc multi prosti sa arunce banii pe asa ceva, pai normal ca Ubi nu mai vireaza continut de calitate.7
Nu mersi.  Pentru cine vrea sa negocieze va rog sa îmi dați mesaj în privat. Multumesc
8
Gtx 980 s-a dat in afara forumului.
Mai raman:
Gtx 1070 gaming g1 cutie, accesorii, factura si garantie: 1250 ron
Pentium G3250 - 160 ron
9
Iti pot oferi 100 pe ambele placute.
10
UP!
Pages: [1] 2 3 ... 10