Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
2
Filme și Seriale / Ultimul film vazut
« Last post by sradu on Today at 08:02 »
Am vazut niste filme trashuite in media.

Holmes & Watson > 7.5 > Will Farrell clasic. Trailer-ul a fost cam nashpa, fimul nu e rau deloc.

Welcome to Marwen > 7.5 > Si asta a performat rau la box office, cu review-uri nashpa. Daca pornesti cu asteptari normale , filmul e bun. Daca te astepti la un nou "Forrest Gump", vei fi dezamagit.
3
Hardware / Problema calitate imagine
« Last post by AMD Red Dragon on Today at 07:01 »
Dacă ma uit la printscreen-uri de pe telefon parca arată puțin mai bine decât uitându-ma pe oricare din cele 2 monitoare.

Spre exemplu la wallpaper-ul negru, eu văd niște detalii scoase in evidentă, dacă pe telefon îl văd negru, pe monitor văd și niște dungi.
9
Hardware / Problema calitate imagine
« Last post by oldshooterman on Today at 02:22 »
Deja arata mai bine, dar tot nu sunt "curate" din cauza compresiei prea mari. Capturile facute dupa clipuri video (de pe YouTube de ex.) in general arata de la satisfacator la foarte nasol, in functie de cat de comprimat este materialul video de acolo. Daca vrei sa ai imagine buna pe YouTube, trebuie sa randezi materialul video la un bitrate mare (in functie de rezolutie poate necesita sa fie foarte mare, la 4k de ex.). Majoritatea userilor nu au experienta/pregatirea necesara pentru a urca clipuri de inalta calitate online, iar daca lunginea clipurilor e mare, complicatiile sunt si mai mari.

Daca treaba e bine facuta, capturile arata precum se vad pe dispozitivul de afisare, dar o captura facuta direct dintr-un joc va arata intotdeauna mult mai bine decat dintr-un clip facut cu acelasi joc.
10
Hardware / Problema calitate imagine
« Last post by AMD Red Dragon on Today at 01:45 »
Am facut cateva printscreen-uri.

https://postimg.cc/gallery/1ivh3opk8/
Pages: [1] 2 3 ... 10