Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
3
s-a inlocuit coolerul noctua improvizat cu un deepcool archer.
pretul devine 530 lei + transport.
5
Vand un laptop in stare excelenta, atat vizual cat si functional, model 845 G9 HP Elitebook, ecran 1200p fara pixeli morti, vine cu procesor 6800u, deci Zen3+, 16 threads, cu gpu RDNA2, nu Vega (destul de capabil pt multe jocuri, chiar si mai noi), ram 16gb ddr5 dual channel (ajuta mai ales la placa video). SSD 512gb nvme, wifi6 (AX). Bateria tine cam 4h. Vine cu incarcator pe usb-c. Din ce am inteles, are USB4 pe el (nu bag mana in foc, mai cercetez, aici am vazut: https://www.reddit.com/r/Amd/comments/wl46gg/first_impressions_of_elitebook_845_g9_with_6800u/ ).

Pret: 1675 lei

Post Merge: Today at 11:37
Am gasit in device manager ca e trecut ca are usb4 (deci ma gandesc ca merge si cu eGPU)
6
 o bucata de 16g 4800 si gasesti inca una similara in alta parte?
8
rtx 3060 rezervat (ceea ce blocheaza si 5050-ul cf postului anterior).

Post Merge: 09 May 2026, 17:29
Revin:
1tb ssd nvme Acon, nou - 290 lei
HDD 5tb 2.5inch WD 92% health - 275 lei

Se adauga:
16gb sodimm ddr5 4800 - 440 lei

Post Merge: Today at 11:53
iese hdd 2.5 inch de la vanzare.
9
Stonehenge / Programul spațial Artemis - va reuși?
« Last post by Ciocanul on 09 May 2026, 14:17 »
Eu pana acum trag concluzia ca suntem cam singuri sau daca o fi ceva la niste distante gretzos de mari e ca si cand am fi singuri. Nu au cum sa ajunga la noi si nici noi la ei, case closed.
Nu e nimic acolo, nu s-a gasit nimic.
Stii ce e cel mai trist ? Sa explic ceva:
Elementele de pe Pamant sunt peste tot in galaxie.
Noi daca nu ne autodistrugem am fi capabili teoretic poate in mii de ani sa cream niste sa le zicem nave ce sa se indrepte catre planete similare cu a noastra. Navele astea ar putea sa "planteze" viata si oameni si sa se multiplice. Sa faca asta ca sa ne raspandim.
Ar fi un pas logic. Daca am trimite ceva spre Alpha Centauri, ceva gen Parker Solar Probe ar ajunge acolo in 6000 de ani. :)
Si acolo am face alte nave ca am gasi elemente din ce sa construim, si le-am trimite in alte parti si alte parti.
In cateva milioane de ani, lent am coloniza toata galaxia ? Stiu ca suna SF dar nu la modul exagerat.
---------------
Si acum vine intrebarea de milioane de puncte: de ce nu a facut nimeni asta in galaxie pana acum ?
Galaxia are 14 miliarde vechime si viata aparut acum 4,54 miliarde de ani. Posibil sa fi aparut si in alte parti, nu ? Unde e ?
Si sa lasam balariile cu Amunaki si piramidele.
Pages: [1] 2 3 ... 10