Eu pana acum trag concluzia ca suntem cam singuri sau daca o fi ceva la niste distante gretzos de mari e ca si cand am fi singuri. Nu au cum sa ajunga la noi si nici noi la ei, case closed.
Nu e nimic acolo, nu s-a gasit nimic.
Stii ce e cel mai trist ? Sa explic ceva:
Elementele de pe Pamant sunt peste tot in galaxie.
Noi daca nu ne autodistrugem am fi capabili teoretic poate in mii de ani sa cream niste sa le zicem nave ce sa se indrepte catre planete similare cu a noastra. Navele astea ar putea sa "planteze" viata si oameni si sa se multiplice. Sa faca asta ca sa ne raspandim.
Ar fi un pas logic. Daca am trimite ceva spre Alpha Centauri, ceva gen Parker Solar Probe ar ajunge acolo in 6000 de ani.

Si acolo am face alte nave ca am gasi elemente din ce sa construim, si le-am trimite in alte parti si alte parti.
In cateva milioane de ani, lent am coloniza toata galaxia ? Stiu ca suna SF dar nu la modul exagerat.
---------------
Si acum vine intrebarea de milioane de puncte: de ce nu a facut nimeni asta in galaxie pana acum ?
Galaxia are 14 miliarde vechime si viata aparut acum 4,54 miliarde de ani. Posibil sa fi aparut si in alte parti, nu ? Unde e ?
Si sa lasam balariile cu Amunaki si piramidele.