Termenele si conditiile inregistrarii

Prin folosirea acestui forum sunteti de acord sa nu postati niciun material fals, defaimator, inexact, abuziv, vulgar, instigator la ura, hartuitor, obscen, profan, orientat sexual, amenintator, care invadeaza intimitatea unei persoane, sau care incalca orice lege internationala. De asemenea sunteti de cord sa nu publicati niciun material pentru care nu aveti drepturile de autor sau consimtamantul scris al proprietarului materialului cu drepturi de autor. Spam-ul, postarea repetitiva a aceluiasi mesaj, publicitatea, scrisorile inlantuite, schemele piramidale sau solicitarile sunt si acestea interzise pe acest forum.

Va rugam sa notati faptul ca echipei de moderare si administratorii forumului le este imposibil sa confirme veridicitatea post-urilor publicate. Va rugam sa intelegeti ca nu monitorizam in mod activ mesajele postate si, din aceasta cauza, nu suntem responsabili pentru continutul acestora. Nu garantam acuratetea, intregimea sau utilitatea niciunei informatii prezente in acest forum. Mesajele publicate exprima parerile autorului si nu neaparat si pe cele ale forumului, ale echipei de moderare, sau a proprietarului forumului. Oricine considera ca un mesaj publicat este condamnabil este incurajat sa anunte administratorul sau moderatorul sectiunii unde a fost postat mesajul respectiv. Echipa de moderare si proprietarul acestui forum isi rezerva dreptul de a indeparta orice continut condamnabil, intr-o perioada de timp rezonabila, daca acestia considera ca stergerea este necesara. Stergerea este un proces manual, insa va rugam sa intelegeti ca staff-ul de moderare sau proprietarul forumului nu poate sa stearga sau sa editeze imediat un mesaj. Aceste reguli se aplica si in cazul profilurilor membrilor.

Sunteti singurul responsabil de mesajele publicate in cadrul acestui forum. Mai mult, sunteti de acord sa despagubiti si sa recunoasteti nevinovatia proprietarilor acestui forum, a oricarui site care are legatura cu forumul, membrii echipei de moderare si diviziile acestui forum. De asemenea proprietarii acestui forum isi rezerva dreptul de a oferi orice date de identificare ale dumneavoastra colectate de catre forum, in cazul (si doar in cazul) unei plangeri formale, sau unei actiuni legale care au aparut din cauza utilizarii forumului de catre dumneavoastra.

Cand va inregistrati, aveti posibilitatea de a va selecta un nume de utilizator. Va sfatuim sa-l notati si sa-l tineti la indemana. Cu numele de utilizator cu care urmeaza sa va inregistrati sunteti de acord sa nu spuneti niciodata parola contului dumneavoastra oricarei persoane in afara de administratorii forumului, pentru protectia dumneavoastra si din motive de validitate. De asemenea sunteti de acord sa nu folositi NICIODATA contul altei persoane, oricare ar fi scopul. Va rugam INSISTENT sa va alegeti o parola complexa si unica pentru contul dumneavoastra, pentru a preveni furtul acestuia.

Dupa ce va inregistrati si autentificati pe forum, veti putea sa va completati profilul detaliat. Este responsabilitatea dumneavoastra de a prezenta informatii corecte. Orice informatie pe care administratorii o vor determina ca fiind incorecta, sau vulgara va fi stearsa, cu sau fara o notificare in prealabil. Se pot aplica sanctiuni aferente acestui comportament.

Va rugam sa notati ca, la fiecare mesaj publicat, adresa dumneavoastra IP este inregistrata, in cazul in care va trebui sa va restrictionam accesul pe acest forum, sau pentru a va contacta furnizorul dumneavoastra de servicii internet (ISP). Acest lucru se va intampla doar daca veti incalca in mod flagrant si deliberat prezenta intelegere.

De asemenea luati la cunostinta ca forumul plaseaza cookie-uri, fisiere text care contin parti de informatie (cum ar fi numele de utilizator si parola), in cache-ul browserului dumneavoastra. Acest lucru se foloseste DOAR pentru a nu va autentifica de fiecare data cand navigati pe forum. Forumul nu colecteaza sau trimite orice alta informatie catre computerul dumneavoastra.

Te invitam sa citesti si ce date personale prelucram - https://forum.computergamers.ro/regulamente-i-anunturi-administrative/despre-prelucrarea-datelor-personale-pe-forumul-computergamers-72/\
dar si Regulamentul General - https://forum.computergamers.ro/regulamente-i-anunturi-administrative/(regulament)/

Politica de confidentialitate

GDPR reprezinta de fapt Regulamentul European 2016/679. A fost implementat incepand cu 25 mai 2018 si inaspreste nivelul de protectie a datelor cu caracter personal.


Ce date personale prelucram?
Username
Adresa de e-mail


Cum prelucram datele tale personale?
Nume/Utilizator/Username: Disponibil PUBLIC
Username-ul este folosit la inregistrarea - https://forum.computergamers.ro/register/ pe forum, desi pentru a naviga pe acesta sau pentru a citi subiectele, nu este necesar.
Desi decizia va apartine, nu recomandam folosirea Numelui si Prenumelui reale.

E-mail: Disponibil PRIVAT, doar daca utilizatorul nu seteaza altfel.
Tot in cadrul inregistrarii, sau ulterior crearii mail-ului adresa de e-mail poate fi adaugata si/sau modificata. Atunci cand va inregistrati, nu sunteti obligati sa introduceti o adresa de e-mail valida, ci doar trebuie sa pastrati formatul mail@domeniu.ro
O adresa de mail valida este utila daca aveti nevoie de resetarea parolei, daca doriti sa comunicati cu alti utilizatori folosind aceasta modalitate, daca doriti sa primiti notificari pentru care ati optat sa va inscrieti.

Parola: Disponibila PRIVAT
Nu este afisata nicaieri si este stocata criptat.
La nivelul platformei Forum ComputerGamers, nimeni nu are acces la aceasta in format vizibil (plain-text), si nici nu este prelucrata in acest mod. Pentru schimbare este necesar sa introduceti parola veche, sau sa o resetati.

Date optionale ce pot fi prelucrate daca sunt publicate de utilizator
Telefonul mobil: Disponibil PRIVAT, daca utilizatorul nu seteaza altfel
Desi nu este obligatoriu, utilizatorii pot publica multiple modalitati de contact, printre care si numarul de telefon.

Locatia: Disponibila PRIVATA
Locatia reprezinta doar un camp editabil din profil, nu reflecta locatia reala a utilizatorului.

Data nasterii: Disponibila PRIVATA
Campul nu este obligatoriu, insa daca utilizatorul va completa data de nastere aceasta va fi publica si va putea fi vizualizata de alti membri.

Website - implicit PRIVAT
Campul nu este obligatoriu, insa daca utilizatorul va completa website-ul aceasta va fi public si va putea fi accesat de alti membri.

Date prelucrate automat
Adresa IP: Disponibila  PRIVATA
Datele sunt prelucrate in mod automat, atat pentru utilizatorii autentificati cat si pentru vizitatori, cu scop unic de a tine evidenta celor care au accesat acest forum.

Comunicam date personale catre alti destinatari
Nu. Nimeni nu are acces la datele tale, si nici nu folosim datele tale cu scopuri de marketing, ci doar ca metoda de comunicare interna (mesaj privat sau anunturi administrative, strict legate de aceasta platforma).

Cat timp prelucram datele tale?
Statisticile de accesari sunt pastrate confidential si securizat pe termen nedefinit. Poti opta pentru eliminarea completa a acestora.

Care sunt drepturile tale si cum sunt pot fi exercitate?
Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Datele mentionate mai sus nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing si nici nu sunt cunoscute de terti.

Pentru modificarea datelor personale, accesati profilul. Daca aveti nevoie de asistenta noastra pentru a modifica date personale, luati legatura cu Moderatorii sau Administratorii Forumului, sau ne puteti trimite un mail la forum@computergamers.ro.

Pentru stergerea definiva a contului si a datelor aferente, accesati profilul, Actions > Delete this account. Procesul este automat, ireversibil si este realizat in timp real.