Author Topic: CG vs CGS .  (Read 1692 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DARE

CG vs CGS .
« on: 04 February 2022, 22:54 »
Salutari forumisti! propun ca noi toti userii de pe acest forum (aka CG) sa incercam sa l facem cat mai cunoscut  CGS (mult mai mult) cum era pe vremuri .

cumva sa l recomandam ... etc... ideii aveti? ! imi e dor de OLD CG ! dar imi place maxim si aici (seamana exact ca CG ) activitatea e mica aici,

unde suntem corectii , incredrea este altfel aici.. fata de olx.. etc. asta mi doresc , sa revenim , la noi cei care nu vrem sa d am tepe , etc..
 
ce ziceti ?

scuze daca nu m am exprimat ff bine!
 

bombardieru

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
CG vs CGS .
« Reply #1 on: 05 February 2022, 05:12 »
Ca sa ajunga forumul CGS ca CG, iti trebuie: 
-multi bani din investitii personale/investitii externe/donatii
- o echipa de admini si moderatori
-apoi publicitate si  gazduit reclame ale altor firme/magazine/companii
-concursuri cu  gift-uri sau giveaway-uri  ca sa atragi useri
-inovatii tehnice-  un chat public sau  privat similar cu Discord si grupuri aka bisericute cu tematici specifice care sa fie publice sau private.....multi fost CG-isti s-au refugiat pe Discord si Reddit. Unele sa fie chiar cu taxa/abonament premium lunar de 2 euro. 
-din pacate trebuie recurs si la strategii deloc ortodoxe - abonamente lunare premium pentru useri - platesti 5-10 euro, ai acces la mesagerie privata, postat poze/clipuri, iti colorezi username-ul in verde, postezi nelimitat  in fiecare zi, iar userii standard primesc interdictii, in felul asta prevenim trollingul si flame-ul gratuit. Suna urat, dar e un rau necesar care mentine site-ul in viata. Pe vechiul CG, contul premium era optional.
-un magazin asociat unde sa vinzi produse aferente
-un site de stiri + canal de You Tube cu sesiuni de gameplay, recenzii si video-stiri, pagina de Facebook, Twitter, Instagram, server pe Discord, grup pe Reddit, servere private in jocuri Multiplayer si Battle Royale.
-sa fie in general adaptat noii generatii Z, ca acum cei nascuti de dupa anul 2000-2005 reprezinta  generatia predominanta de gameri 

Depinde numai de ALEX, dar da, forumul are potential sa devina ceva mai bun decat era pe vremuri avand in vedere ca celelalte forumuri concurente sunt foarte "toxice". CG ar trebui sa fie diferit de PC Garage, Console Games, Level si Softpedia, cu mai putin romanism balcanic si sa gandeasca la scara mare. Firma care detinea vechiul forum CG organiza si gazduia competitii eSports - Dreamhack si  Campionatul Mondial de eSports, si concursuri de cosplay.

Eu zic ca ar trebui facute mici schimbari- titlul in primul rand. Sa lasam vechiul CG sa se odihneasca in pace si sa fie propus un nume nou.
Si sa ne axam nu numai pe jocuri pe PC, ci si pe jocuri de pe console, telefoane mobile si Cloud.

Inca o chestie:  sa fie moderare ca pe Facebook.  Il suspenzi sau il banezi instant pe un user daca posteaza comentarii rasiste/warez/flame/trolling/spam/injurii, dar fara atitudinea inchizitorie cum era pe vechiul CG in care banai instant un user care si-a facut cont nou dupa ce a fost banat permanent.
Chiar nu ar trebui sa intereseze pe nimeni "a cui clona este userul X" atata vreme cat posteaza on-topic si respecta regulamentul.
Pe Facebook poti sa faci conturi multiple si nelimitate si nu te baneaza pentru detinere conturi clona multiple.....pur si simplu nu-i pasa nimanui cat iti vezi de treaba.

Pentru infractiuni grave de tip  vanzare de droguri, tepe - vandut produse defecte,  amenintari cu moartea, propaganda fascista/comunista, inselaciuni,   nu trebuie numai banare, dar si adminii trebuie sa apeleze la autoritati....si trebuie specificat asta clar in regulament ca POTI SA FII DAT IN JUDECATA SAU SA  FACI PARNAIE PENTRU CE SCRII PE FORUM, oricat de anonim esti (VPN nu te protejeaza in totalitate btw).  Numai pentru negarea Holocaustului, daca e raportat cazul, poti sa primesti sentinte de 10 ani.


 
« Last Edit: 05 February 2022, 05:43 by bombardieru »
 

Offline mache

CG vs CGS .
« Reply #2 on: 15 February 2022, 02:33 »
Chiar nu ar trebui sa intereseze pe nimeni "a cui clona este userul X" atata vreme cat posteaza on-topic si respecta regulamentul.

Si vorba'ceea, de ce sa nu facem un regulament special pentru imberbii ca tacticianu'