Author Topic: Despre prelucrarea datelor personale pe Forumul ComputerGamers  (Read 1701 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AlexU

GDPR reprezinta de fapt Regulamentul European 2016/679. A fost implementat incepand cu 25 mai 2018 si inaspreste nivelul de protectie a datelor cu caracter personal.


Ce date personale prelucram?
Username
Adresa de e-mail


Cum prelucram datele tale personale?
Nume/Utilizator/Username: Disponibil PUBLIC
Username-ul este folosit la inregistrarea - https://forum.computergamers.ro/register/ pe forum, desi pentru a naviga pe acesta sau pentru a citi subiectele, nu este necesar.
Desi decizia va apartine, nu recomandam folosirea Numelui si Prenumelui reale.

E-mail: Disponibil PRIVAT, doar daca utilizatorul nu seteaza altfel.
Tot in cadrul inregistrarii, sau ulterior crearii mail-ului adresa de e-mail poate fi adaugata si/sau modificata. Atunci cand va inregistrati, nu sunteti obligati sa introduceti o adresa de e-mail valida, ci doar trebuie sa pastrati formatul mail@domeniu.ro
O adresa de mail valida este utila daca aveti nevoie de resetarea parolei, daca doriti sa comunicati cu alti utilizatori folosind aceasta modalitate, daca doriti sa primiti notificari pentru care ati optat sa va inscrieti.

Parola: Disponibila PRIVAT
Nu este afisata nicaieri si este stocata criptat.
La nivelul platformei Forum ComputerGamers, nimeni nu are acces la aceasta in format vizibil (plain-text), si nici nu este prelucrata in acest mod. Pentru schimbare este necesar sa introduceti parola veche, sau sa o resetati.

Date optionale ce pot fi prelucrate daca sunt publicate de utilizator
Telefonul mobil: Disponibil PRIVAT, daca utilizatorul nu seteaza altfel
Desi nu este obligatoriu, utilizatorii pot publica multiple modalitati de contact, printre care si numarul de telefon.

Locatia: Disponibila PRIVATA
Locatia reprezinta doar un camp editabil din profil, nu reflecta locatia reala a utilizatorului.

Data nasterii: Disponibila PRIVATA
Campul nu este obligatoriu, insa daca utilizatorul va completa data de nastere aceasta va fi publica si va putea fi vizualizata de alti membri.

Website - implicit PRIVAT
Campul nu este obligatoriu, insa daca utilizatorul va completa website-ul aceasta va fi public si va putea fi accesat de alti membri.

Date prelucrate automat
Adresa IP: Disponibila  PRIVATA
Datele sunt prelucrate in mod automat, atat pentru utilizatorii autentificati cat si pentru vizitatori, cu scop unic de a tine evidenta celor care au accesat acest forum.

Comunicam date personale catre alti destinatari
Nu. Nimeni nu are acces la datele tale, si nici nu folosim datele tale cu scopuri de marketing, ci doar ca metoda de comunicare interna (mesaj privat sau anunturi administrative, strict legate de aceasta platforma).

Cat timp prelucram datele tale?
Statisticile de accesari sunt pastrate confidential si securizat pe termen nedefinit. Poti opta pentru eliminarea completa a acestora.

Care sunt drepturile tale si cum sunt pot fi exercitate?
Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Datele mentionate mai sus nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing si nici nu sunt cunoscute de terti.

Pentru modificarea datelor personale, accesati profilul. Daca aveti nevoie de asistenta noastra pentru a modifica date personale, luati legatura cu Moderatorii sau Administratorii Forumului, sau ne puteti trimite un mail la forum@computergamers.ro.

Pentru stergerea definiva a contului si a datelor aferente, accesati profilul, Actions > Delete this account. Procesul este automat, ireversibil si este realizat in timp real.
« Last Edit: 14 March 2020, 01:53 by AlexU »
 
The following users liked or thanked this post: gvladutz