Author Topic: Regulament sectiune publicitate  (Read 27441 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AlexU

Regulament sectiune publicitate
« on: 30 May 2018, 16:49 »
1. Raspunderea pentru tranzactiile efectuate pe acest forum revine in totalitate persoanelor implicate - cumparator, vanzator, intermediar (daca e cazul). Administratorul Forumului ComputerGamers nu este in niciun fel parte in desfasurarea tranzactiilor si nu poate primi niciun fel de reclamatii de la persoane nemultumite in urma tranzactiilor efectuate.
2. Este interzisa publicarea in anunt, in postari ulterioare sau in semnatura a oricaror date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa postala, cont bancar s.a. Unica modalitate de contact acceptata o reprezinta mesajele private (PM), prin intermediul carora utilizatorii pot schimba ulterior si alte informatii. Singurele persoane care au acces la continutul unui mesaj privat sunt expeditorul si destinatarul acestuia.
3. Toate anunturile vor avea la inceput unul din prefixele: [Vand]/[Cumpar]/[Vand/Schimb]/[Donez], scris intre paranteze patrate, apoi denumirea produsului sau a serviciului. Se recomanda ca toate anunturile de vanzare sa cuprinda o descriere cat mai detaliata a produselor oferite, inclusiv link-uri catre pagini cu specificatii.
4. Toate anunturile de vanzare vor specifica in mod obligatoriu si un pret. Anunturile de schimb vor contine suma la care este evaluat produsul.
5. In cadrul unui topic se accepta un singur post de tip "up/sus/disponibil" in termen de 24 ore.
6. Persoanele interesate pot posta in cadrul topic-ului pentru a cere informatii suplimentare, dar negocierile de orice fel se poarta numai prin PM.
7. In titlurile anunturilor nu sunt acceptate culori, semne grafice sau formulari menite sa atraga atentia - bomba!, super oferta! etc.
8. In continutul anunturilor este permisa scrierea in culoarea rosie Pret: x lei sau bold Pret: x lei pentru a semnala informatiile importante si fara a se abuza.
9. In cazul in care un utilizator ofera spre vanzare sau doreste sa cumpere mai multe produse pe o singura sectiune, acestea vor fi obligatoriu grupate in cel mult doua anunturi active simultan. Anunturile care nu mai sunt de actualitate trebuie inchise de catre initiator. Este interzis a posta acelasi produs in sectiuni diferite!
10. La finalizarea unei tranzactii, utilizatorii participanti au posibilitatea de a acorda calificative pozitive, neutre sau negative, corespunzator felului in care evalueaza experienta avuta. Prin exceptie, calificativele neutre pot fi acordate si in cazul in care o tranzactie nu s-a finalizat, in scopul de a semnala o nemultumire justificata fata de un alt utilizator (ex. nu a onorat o rezervare, nu s-a prezentat la o intalnire stabilita, a incercat sa renegocieze pretul in ultimul moment etc.).
11. Este interzisa vanzarea pe acest forum a conturilor de utilizator deschise pe platforme de distributie online a jocurilor (Steam, Origin, Uplay, Battlenet, GOG etc.).
12. Este interzisa vanzarea pe acest forum a produselor software Microsoft.