Author Topic: Islamul in Europa  (Read 1919 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Islamul in Europa
« on: 02 December 2018, 04:19 »
Conform statisticilor,  in prezent 6% din populatia Europei este de religie musulmana, adica 50 de milioane (grosul fiind in tarile fostei Iugoslave), dintre care 25-30 de milioane sunt in UE dupa marea criza a refugiatilor.
Este estimat ca populatia musulmana va creste la 8-10% in anii 2030-2050 si la 25%  pana in 2100, mai ales in state precum Franta, Belgia, Olanda, Germania, Suedia, Marea Britanie,  Austria, Elvetia,Norvegia, Italia,Finlanda,   Spania si Bulgaria. 

Momentan, 6%, desi pare un numar mic,  pentru multi europeni conservatori si crestini  e o cifra ingrijoratoare avand in vedere ca sunt suficienti 1-2 fanatici jihadisti sa provoace   haos intr-un mare oras european printr-un atentat terorist. 

Crestinismul este pe cale de disparitie in Europa din cauza ateismului si materialismului, dar se va mentine concentrat in America de Nord, America de Sud, Australia, respectiv in Africa centrala si de sud pentru urmatoarele secole.
In Europa, golul lasat de ateism va fi umplut de Islam.
Inclusiv europenii fac tot mai putini copii din cauza costurilor sau egoismului, fiind axati mai mult pe cariera, in vreme ce imigrantii musulmani fac in medie 5-10 copii pe care ii cresc in conditii  insalubre   si le ofera o educatie precara contrar normelor europene. 
Sunt si cativa musulmani care reusesc sa termine studii superioare si sa ajunga in randul elitelor conducatoare. Londra este de altfel condusa de un primar musulman. E de asteptat ca in viitor, in multe tari dezvoltate sa creasca numarul oficialilor musulmani, in timp ce in tarile conservatoare sa fie alesi politicieni nationalisti crestini de extrema dreapta. 

Sunt deja multe comunitati musulmane enclave in orasele europene.
Multi adepti crestini si conservatori  sunt de parere ca acestea vor fi semintele unui conflict viitor, caci comunitatile musulmane din marile orase europene ar putea ajunge sa instaureze Sharia si sa ceara autonomie, ajungandu-se la mici "Califate" in interiorul Europei.
Iar la mijlocul acestui secol, prin 2030-2050 e posibil sa izbucneasca un nou razboi mondial in Europa, dar nu intre natiuni, ci  o serie de conflicte civile intre diferite categorii de cetateni si comunitati etnice si religioase, adica intre musulmani, socialistii si  progresistii care ii sustin vs crestinii si nationalistii conservatori.

In urma unui astfel de conflict catastrofal e posibil ca musulmanii sa invinga pentru ca populatia crestina a Europei sa ajunga o minoritate pentru ca nu mai are forta demografica si vigoarea morala de altadata (azi fiind 60-70%, e posibil sa ajunga la 30-40% pana la finalul acestui secol) pe cand musulmanii vor  predomina continentul.
Statele catolice si ortodoxe din Europa estica precum Polonia, Ungaria, Croatia, Cehia, Serbia, Romania si statele baltice  vor incerca sa ramana crestine, dar in final, nici ele nu vor putea tine piept din cauza scaderii natalitatii. 
Chiar si Federatia Rusa, dizolvata in republici separatiste in viitor, va fi acaparata de Islam din cauza populatiei majoritar islamice concentrata in regiunile din Asia Centrala.

Conform unor istorici ca Neagu Djuvara sau Oswald Spengler, e firesc sa se intample toate astea pentru ca civilizatia crestina  vestic-europeana de sorginte anglo-germana-slavica  se afla la finalul vietii  si se va sfarsi asa cum s-a incheiat si civilizatia greco-romana pe care a inlocuit-o, asa cum si civilizatia greco-romana a inlocuit  triburile celtice si culturile  indo-europene primitive .   

Orice civilizatie care a stapanit continentul european si-a impus cultura,  ordinea sociala si religia prin migratie, perpetuare genetica, propagarea culturii si religiei    prin intermediul fortei sau constrangerii.
-asa cum grecii, veniti prim migratie in peninsula balcanica, au obligat triburile sa se civilizeze si sa cladeasca centre urbane
-asa cum   romanii (aka fostii latini ce au colonizat peninsula italica) ii fortau pe celti, etrusci  si greci sa le adopte   limba latina,  zeii, drumurile, togile, apeductele, guvernatorii si dreptul roman
-asa cum si anglo-germanicii, nordicii si slavii ii obligau pe romani si autohtonii de atunci  sa se crestineze si sa le adopte barbile, limbile germanice, sistemul monarhic, arta,   noile legi feudale,  tehnicile de lupta si aparare de la armuri si cavalerie pana la castele,  cutumele judiciare si traditiile pagane
-asa ii vor obliga musulmanii pe europenii  de azi sa le adopte  religia islamica, modul de trai, legile sharia  si cultura.


 

Se pare ca va incepe un nou capitol in istoria continentului european, o noua epoca-  Europa Islamica sau Eurabia care va fi un adevarat mozaic al diversitatii, islamul servind ca un alt adstrat lingvistic si cultural. 
Marile capitale europene ca Parisul, Berlinul, Roma, Stockholm, Amsterdam, Madrid, Bruxelles sau Londra vor gazdui moschei, minarete si bazare unde carnea de porc si alcoolul vor fi interzise,  iar Vaticanul va inceta sa mai fie centrul Papalitatii si Bisericii Catolice.

Dar se vor construi  si zgarie-nori, restaurante, hoteluri, parcuri tematice  si locuinte  cu arhitectura islamica ca-n Dubai. 
In cele din urma, si musulmanii se vor reforma, devenind moderati, iar fanatismul jihadist va fi diminuat in urmatorii 100-200 de ani. 
In final, va rezulta o Europa mixta cultural si etnic cu o alta fata, asa cum s-a intamplat in secolele III-X e.n. cand au avut loc marile migratii germanice.
 
 

 
« Last Edit: 02 December 2018, 04:46 by skyfallout »
 

Monier

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Islamul in Europa
« Reply #1 on: 02 December 2018, 16:44 »
nu stiu ce are europa asta in creiere, daca le are..
sa presupunem ca exista o elita care se vede amenitata.
pentru ca e invazie. politica, ideologica si biologica. problema e cat se poate de simpla! rezolvarea trebuie facuta pe fiecare varf al furculitei:


- multiculturalismul kaput. desfiintarea cartierelor si oraselor enclava, a zonelor si taberelor unde altii fac legea. insa inteligent si fara a umbla la masuri brutale, ori schimbarea legilor, incalcarea drepturilor.
toti venitii trebuie sa invete limba, sa se integreze, sa adopte valorile, sa arate ca localnicii. nu muncesti, nu esti in stare sa treci testele si examenele, ai boli si alte bagaje costisitoare.. ok yeah: bye bye.
- mai multi copii europeni. outbreed the poor. aici trebuie schimbare in asa fel incat prostimea sa aiba grija de copiii desteptilor. ganditi-va la evul mediu, unde nobilul lasa urmasi peste tot, iar familia lui era intr-o viata ca de vacanta continua.
- pe plan religios, moscheele trebuie deschise si expuse, daca nu le desfiintezi macar creezi un spatiu liber de ideologie islamista, pe cat posibil. in nici un loc prin europa sa nu se strige dimineata ceva de allah! as in never fucking ever.

sunt cateva tari-problema, niste bombe pe ceas: franta, anglia, germania. puterea lor economica dicteaza cat de repede se vor pune la punct. franta e cea mai incapabila btw..
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Islamul in Europa
« Reply #2 on: 02 December 2018, 23:14 »
@Monier: e prea tarziu , trebuiau luate masuri pentru prevenirea imigratie ilegale acum zeci de ani, nu acum.
Civilizatia crestin europeana e oficial pe moarte, ce va urma acum va fi o indelungata agonie, un nou ev mediu  care va dura sute de ani, sa speram ca poate mai putin.   
Va fi bine la final cand se va consolida  noua civilizatie euroarabeasca si totul va reveni la normal asa cum s-a stabilizat ordinea anglo-germanica-slavica in Europa medievala  prin sec. XI-XII  dupa secole de migratii si razboaie. 
Probabil ca va rezulta o civilizatie pasnica, dezvoltata  si armonioasa axata pe stiinta, cercetare,  educatie, medicina avansata, explorare spatiala  si nivelul de trai va creste   odata ce musulmanii se vor reforma si vor renunta la jihadism si fanatism.  Sau poate ca vom trai intr-un Ev Mediu vesnic, dar pe stil islamic.
Problema e ca pana atunci generatiile urmatoare trebuie sa indure o tranzitie violenta. Si europenii s-au purtat la fel de agresiv cand au colonizat Asia si Africa, apoi le-au civilizat.
E firesc sa se intoarca roata si sa fie randul tuturor africanilor si asiaticilor sa colonizeze continentul european si sa-l civilizeze dupa voia lor. 
Nu avem ce sa facem, cine poate sa emigreze in Noua Zeelanda sau prin Australia.
Islamizarea se va intampla!   
 
« Last Edit: 02 December 2018, 23:44 by skyfallout »
 

skyfallout

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Islamul in Europa
« Reply #3 on: 04 December 2018, 03:24 »
La ce este acum in Franta si ce a fost in ultimii ani de la atentate teroriste pana la protestele violente, cred ca civilizatia europeana va muri mai repede decat ma asteptam. 
Nu mai zic de ce se intampla in Marea Britanie acum cand e pe cale sa intocmeasca procedura de iesire din UE si vor avea o iesire mai cu zgomot, cu scumpiri, cu taxe, cu tarife pe comert, cu demisii.
In Germania, Merkel e deja urata de populatie pentru ce a facut.
In ce priveste alegerile europarlamentare, pentru liberali si socialisti se anunta rezultate catastrofale.
Europenii deja ii urasc pentru primirea refugiatilor din 2015 si criza economica. 

Sunt ferm convins ca nationalistii eurosceptici din grupul ENF si EFD  vor intra cu majoritate in parlamentul european si in comisie.
Nu o sa se rezolve mai nimic, va fi cel mult tam-tam si atat, prelungind agonia.
 
« Last Edit: 04 December 2018, 03:27 by skyfallout »
 

nimicinfinit

  • Guest
  • Feedback Score: (0)
Islamul in Europa
« Reply #4 on: 26 December 2018, 11:28 »
Oh, cat de pesimiste sunt analizele.

Intai ca se uita legitatile, de exe: orice actiune are o reactiune.
Azi pare ca isla o sa o tina tot intr-un mars trimfal dar...petrodolarul sta si el intr-un sac care are fund. Fara el adio bani pentru cumparat media care musteste de emisiuni gen "moscheea mea" (salve digi  ;) )

Petrodolarul e una dar nu e cel mai breaz. Mult mai tare conteaza rezistenta care se naste in bastinasi. Ca e nascuta si creste.

Apoi din calculele astea lipseste China (cu fratiorii de acolo)

In plus bastanii planetei nu au nici un chef sa le bubuie muezini in cap in diminetile pline de mahmureala (poate asta este cel mai important)

Concluzia este ca balaurul care se infiltreaza e gretos dar e departe tare de ceva care sa conteze. Pare sa fie doar un mijloc de presiune spre altceva


« Last Edit: 26 December 2018, 11:35 by nimicinfinit »