Author Topic: Black Myth: Wukong  (Read 841 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daveWalter

• Guest
  • Feedback Score: (0)
Black Myth: Wukong
« on: 07 September 2024, 19:30 »
Nu mi se pare un joc de GOTY..... de mamă, ce capodoperă, ce original, câtă inovație...să moară Pangu de nu e așa!  (e mort btw conform mitologiei chineze)

E doar un God of War cu elemente de Dark Souls, dar cu o maimuță în loc de Strigoiul Ales sau Kratos.

Și nici nu mă încântă că piața chineză o să aibă succes. Parcă lumea uită că Occidentul și China sunt în război comercial și tehnologic.  Parcă uităm că China e aia care încă îl ține pe Putin în viață.
Și n-aș da bani unui joc produs într-un studio situat în cea mai mare dictatură  din lume (ce-i drept, mai cyber așa, cu social score)  pe care nu aș vrea să o văd implementată aici.
N-aș vrea să cotizez bani care ajung în final în buzunarele Partidului Comunist Chinez și ale lui Xi Jinping. De pe Shein și Alibaba nu comand, de pe Temu doar o singură dată....și cam regret....încerc să evit să cumpăr un nou smartphone care să nu aibă componente ansamblate în China. Și cu siguranță nu aș da bani pe vreun joc făcut de chinezi.

Jocuri cu regele maimuță au mai fost, îi știu povestea cât de cât, dar a avut succes din cauza graficii și asocierii companiei cu PlayStation care i-a făcut reclamă la greu.
Și pentru că vine într-o perioada secetoasă de jocuri, având în vedere că STALKER 2 a fost amânat pentru noiembrie, Ubisoft lansează numai porcării, iar piața de gaming e suprasaturată de continuări la francize reciclate, de remake-uri, de reboots, de portări pe 6-7 console, să nu mai vorbesc de indie-urile din ce în ce mai multe și mai proaste care se găsesc pe Steam.

Știu că mulți nu ați mai fost încântați de jocul ăsta dacă ar fi apărut în anii anteriori, când marile companii precum Bethesda, Microsoft, Ubisoft, EA, Activision-Blizzard, Square Enix,  Bandai,  Capcom, Sony și alte indie-uri europene mai scoteau jocuri bune.
Anul ăsta s-ar putea ca Black Myth să ia titlul de Jocul Anului pentru că în proporție de 95%, jocurile apărute anul acesta au fost proaste și foarte proaste. Vedeți Star Wars Outlaws, Skull and Bones care e deja un joc mort, bătaia de joc 2.5D  cu Prințul Persiei (după 14 ani să vii cu așa ceva?!), Yakuza și Tekken care sunt deja suprasaturate,  Concord care a fost închis, remaster la Tomb Raider din anii 90  și Age of Mythology, joc veci de 22 ani, portări la jocuri vechi de 2-4 ani... Ghost of Tsushima, Horizon,  Last of Us și God of War pe PC. AC Shadows deja e pus la colț din motive ce țin de woke, Black Ops 6 e doar un Black Ops Cold War reciclat, nu știu cum o să fie Dragon Age 4, dar lumea deja se plânge că-i excesiv de woke, asta dacă nu ne trezim cu bug-uri ca la Mass Effect Andromeda.

Doar Black Myth, Helldivers 2 și STALKER 2 au fost apreciate anul ăsta pentru că au avut conținut la limita „acceptabil” sau „decent”.

« Last Edit: 07 September 2024, 19:50 by daveWalter »