Author Topic: Pagan Online  (Read 196 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RaijinRoh

Pagan Online
« on: 20 April 2019, 10:32 »
Sistemul de multiplayer banuiesc ca va fi ca in POE, vei putea vedea alti jucatori in oras si poti face party cu ei. Desi nu este chiar pe gustul meu totul in jocul asta se bazeaza pe misiuni sub forma unor instante. Grafica arata ca ceva ce ar face Blizzard, combat fluid, foloseste pentru miscare WASD si nu mousul dar cred ca poti sa il faci sa mearga si in modul clasic. Jocul este in early access insa este cam gata de lansare, lipsesc multe sisteme insa este perfect jucabil. Incepi cu 3 caractere si le dai jucand unlock la toate 8, parca.Post Merge: 20 April 2019, 10:43
Toate clasele

« Last Edit: 20 April 2019, 10:43 by RaijinRoh »
Nu se spune niciunde in cat timp o decizie a curtii trebuie respectata.
 

Offline RaijinRoh

Pagan Online
« Reply #1 on: 25 April 2019, 15:40 »
un alt review de la bludshedAm ajuns la lvl 20 cu magul (Lukian) e caracterul meu preferat momentan, as vrea caracterul cu pet dar e greu de deblocat. Pot spune ca nu am dat banii degeaba pe joc e chiar bunicel dar pentru cei ce ar vrea sa incerce si nu sunt siguri as vrea sa subliniez doua chestii care ar putea sa doara pentru multi. Eroii nu au deloc dezvoltare a skilurilor, e o chestie liniara deci e praf aici, al doilea lucru, jocl nu este chiar asa de usor, cel putin nu facerol Diablo style
Nu se spune niciunde in cat timp o decizie a curtii trebuie respectata.
 

Offline Dundee

Pagan Online
« Reply #2 on: 02 May 2019, 18:37 »
Am inceput ieri cu Anya pana la lvl 20, nu-mi prea place ca e squishy...si asta pe normal.
Azi am deblocat pe Lukian si am ajuns foarte repede la lvl 21, e alta viata. O sa incerc pe hard sa vad cum e, ca abia folosesc potiunile pe caracterul asta.
Imi place jocul ca are combatul fluid, animatie stil Diablo, insa esti foarte des in loading screen-uri. Dar chestia care ma deranjeaza cel mai mult e asteptarea cand vinzi/cumperi ceva.
N-am inteles de ce au lasat delay-ul asta, care o sa afecteze end game-ul mult. Insa pentru 99 lei, pot sa zic ca merita din plin.
Am prins un bug fain la Kablar, ca am picat sub harta si ma plimbam de nebun pe acolo


« Last Edit: 02 May 2019, 18:40 by Dundee »
 

Offline RaijinRoh

Pagan Online
« Reply #3 on: 10 May 2019, 20:39 »
Lukian a mai fost nerfat putin, era prea puternic si faza cu attack in miscare e cam OP
Nu se spune niciunde in cat timp o decizie a curtii trebuie respectata.