Author Topic: [Vand] PC Gaming (kit i7 4790k + RX 580 8GB + SSD 256GB) Pret 2.000 lei  (Read 527 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ParagonHawk

• Feedback Score: (0)
  • Newbie
    • View Profile
Salut! Vand pc-ul meu "vechi" deoarece am facut upgrade, spun vechi in termen de platforma acesta fiind pe DDR3 dar piesele sunt bune de gaming la 1080p high-ultra (60+ fps).

Sursa- Sirtec High Power Element 500W Bronze (cu cutie)
Placa de baza- ASRock Fatal1ty Z97x Killer 3.1 (+ adaptor PCI care contine USB type C si USB 3.1) (cu cutia originala dar fara I/O Shield)
Procesor- i7 4790k (cu cutia originala si coolerul stock inclus)
Cooler- Cooler Master Hyper 212X (pasta folosita este de la be quiet! aplicata inainte de asamblare acum cateva zile pentru teste) (cu cutie originala)
RAM- 12GB HyperX Fury Blue 1600MHz CL10 (cu cutiile originale)
Carcasa- Game Daemon 6004 (Ventilatoarele stoc au fost schimbate cu ventilatoare de la Segotep Polar Wind cu led rosu) (cu cutia originala in care este tinut pc-ul in prezent)
Unitate de stocare- SSD 256GB KingSpec MLC/SLC Flash memory (cumparat de pe amazon acum 3 ani)
GPU- Sapphire NITRO+ RX 580 8GB (cu cutia originala) (deocamdata o folosesc si nu am poze cu ea in pc-ul care se afla la vanzare)
Cable management facut de mine cat am putut de bine in carcasa asta pentru airflow maximizat.

Pretul (fix) total este 2.000 de lei. Locuiesc in Bucuresti, accept orice test online (rezultate la benchmark-uri) sau la mine acasa. Am chitante si garantii la toate piesele pentru autenticitate. Revin cu poze.

Post Merge: 20 July 2020, 23:26
Nu mai pot edita postul original asa ca am sa atasez imaginile in acest reply. https://imgur.com/a/aELwAf9
« Last Edit: 20 July 2020, 23:26 by ParagonHawk »

Offline ParagonHawk

• Newbie
    • View Profile
Up

Offline ParagonHawk

• Newbie
    • View Profile
Vandut.
Topic Locked!