Am intrat la 6 jumate dimineata ,desi doar la 8 incep.
Mai bag o cafea, incerc sa ma las din nou de fumat deci bag un Iqos Terea, desi nu au nu stiu ce efect.
Ce plmea 400 unread emails, nu merge asta,nu mere altu, nu merge aplicatia X-Y-Z. The fuck.....pe cand citesc maiiluri mai si rapsund e deja 8.
Panica totala,blackout "nu merge" bine boss da ce nu merge" nu merge nimic" ffffffffffff.......
Apoi twitter (am facut cont special pentru IT shit, ca altfel ma dispera acel toxic shit), apoi reddit apoi cine stie ceva despre ceva.
Aaaa, e global outage. Ok hai facem layer check. Ca astia de la business incepeau cu prostii "iarasi IT fute afara,ca IT nu stie ce se intampla, ca IT iarasi a facut ceva".
Da boss IT e mereu de vina, de data asta nu IT de la noi de vina, IT global e de vina,cineva a facut un rahat. Layer check. Cate aplicatii avem per companie, cate functioneza cate nu.
Critilcality......ce este absolut cel mai important pentru noi sa functioneze,restul le rezolvam cand putem.
Plmea am intrat in IT sa scap de politica nu sa ma bag mai adanc in acest rahat. Sa fii auzit ca daca poate aia din "extrema dreapta" au facut ceva, deci te doare mintea, am si intrebat live prin pe putin 400 de oameni prin care era si CEO si CFO daca ii place sa lucreze aici.
Cum plmea sa pui o asemenea intrebare ridicola in acest meeting, inteleg ca in IT there is no stupid question, but this really was not a question but a moronic accusation.
Luni o sa am o alta discutie cu management ca ii futeam la cap de vreo 8 luni sa trecem de la "partenerul X are servere windows, pai ce ar fi daca am avea noi serverele noastre linux" " costa prea mult" sunt curios ce raspunsuri vor avea dupa acest outage